La Perla Pizzeria map

La Perla Pizzeria

8.8 · 2521 recensies

Tweede Tuindwarsstraat 53, Amsterdam

La Perla Pizzeria
La Perla Pizzeria La Perla Pizzeria
La Perla Pizzeria La Perla Pizzeria
La Perla Pizzeria

Over deze locatie

Aan de Tweede Tuindwarsstraat 53 in het gebied 'Anjeliersbuurt Zuid' in Amsterdam ligt La Perla Pizzeria. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.521 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, La Perla Pizzeria accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Anjeliersbuurt Zuid hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Clover Jean Weddings
Google Maps Logo

"De pizza's zelf zijn heel lekker, ze smaken goed, maar het duurt heel lang voordat de bestelling bij je bezorgd wordt en de medewerkers zijn niet klantvriendelijk of servicegericht - we had paid, yet asked to leave because we were talking".

Clover Jean Weddings 2 maanden geleden
Laura Vulto
Google Maps Logo

Heerlijke pizza’s maar deze plek is niet meer wat het geweest is. Qua gastvrijheid valt hier nog een hoop te halen. Het is tegenwoordig nogal gericht op zo veel mogelijk shifts draaien. Erg jammer, want heerlijk eten.

Laura Vulto 3 maanden geleden
becky becky
Google Maps Logo

Het is zeker niet meer wat het geweest is. Zoals div restaurants wordt er gewerkt met div tijdslots. Na 1u (!!) staat er iemand vd bediening naast je met een bonnetje en Pin apparaat naast je met het verzoek af te rekenen en te melden dat we nog wel 5 minuten hebben. Bizar dat je dit je gasten meldt zonde blikken of blozen. Online staat dat de reservering staat van 1u en 45min. Een tegoed bonnetje voor koffie en dessert voor een volgende keer maakt deze ervaring niet oké. Gelukkig zijn er nog héél veel andere Italiaanse restaurants in de Jordaan die service en klantvriendelijkheid hoog hebben staan.

becky becky 4 maanden geleden
Tineke D
Google Maps Logo

De vegetarische ravioli viel erg in de smaak, alsook de pizza's. Royaal belegd, heerlijke bodem, kortom, 1 van de beste pizza's ooit!

Tineke D 8 maanden geleden
L Vermeer
Google Maps Logo

Tafel gereserveerd, 15 min te laat en toen was onze tafel al vergeven. Zonder belletje, 0. Tafel in de regen was de enige optie welke ons erg ‘vriendelijk’ aangegeven is: ‘JA JULLIE ZIJN 15 min te laat. Top service

L Vermeer 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij La Perla Pizzeria

Goed nieuws! Bij La Perla Pizzeria in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.