Lash Almere map

Lash Almere

9.8 · 34 recensies

Achterwerf 302, Almere

Lash Almere
Lash Almere Lash Almere
Lash Almere Lash Almere
Lash Almere

Over deze locatie

Aan de Achterwerf 302 in het gebied 'De Werven' in Almere ligt Lash Almere. Zoek je in de categorie verzorging een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 34 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Lash Almere accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied De Werven hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ingrid Kop
Google Maps Logo

Mooie en fijne plek om naar toe te gaan voor "me-time"! Ineke is zeer professioneel en geeft goed advies😊. Een aanrader!👍💕

Ingrid Kop 1 maand geleden
eline
Google Maps Logo

Altijd een feestje om mijn wenkbrauwen te laten doen. Maar ook zeker heel professioneel met jonge meiden van 12jaar. Die wel hun wenkbrauwen willen doen maar heel natuurlijk willen houden!

eline 1 maand geleden
dewi spaan
Google Maps Logo

Geweldig mooi resultaat levert Lash altijd. Geduld en met passie aan het werk, een gezellig praatje en relaxen. Wat wil je nog meer 🤗😍

dewi spaan 1 maand geleden
Nicolette Koster
Google Maps Logo

Zeer tevreden. Fijn en professioneel geholpen. Zeker aan te bevelen!

Nicolette Koster 1 maand geleden
Roos Smits
Google Maps Logo

Nadat ik jaren lang mijn wimpers heb laten doen door Ineke heb ik onlangs de stoute schoenen aangetrokken en zelf een cursus bij haar gedaan. Ik heb een geweldige dag gehad, Ineke werkt super professioneel en neemt echt de tijd voor je. Je kan aan alles merken dat dit haar passie is. Zeer aan te raden dus! Daarnaast zal ik voor mijn eigen wimpers altijd terug blijven komen bij Ineke!

Roos Smits 2 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Lash Almere

Goed nieuws! Bij Lash Almere in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.