l’Auberge de Neercanne map

l’Auberge de Neercanne

10 · 195 recensies

Von Dopfflaan 10, Maastricht

Gesloten

l’Auberge de Neercanne
l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne
l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne l’Auberge de Neercanne
Bekijk meer
l’Auberge de Neercanne

Over deze locatie

Geniet van gerechten over de hele wereld. Hier eet je als een vorst. Het restaurant is gevestigd in Château Neercanne, hierdoor is dineren of lunchen een hele ervaring.

Aan de Von Dopfflaan 10 in het gebied 'Sint Pieter' in Maastricht ligt l’Auberge de Neercanne. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 195 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, l’Auberge de Neercanne accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 133 locaties in Maastricht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sint Pieter hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij l’Auberge de Neercanne

Goed nieuws! Bij l’Auberge de Neercanne in Maastricht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Maastricht

Maastricht staat bekend om zijn bourgondische levensstijl, historische binnenstad en gezellige bewoners. Maastricht is al tweeduizend jaar ononderbroken bewoond. Hierdoor heeft Maastricht een rijke geschiedenis.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Maastricht. Meer van dit lees je in onze Maastricht City Guide.