Lidl map

Lidl

7.6 · 1110 recensies

Saffraanplein 29, Almere

Lidl
Lidl Lidl
Lidl Lidl
Lidl

Over Lidl

Bij de Lidl winkel je de goedkoopste huismerken van heel Nederland. Ook voor de beste groente en fruit kan je zeker naar de Lidl.

Aan de Saffraanplein 29 in het gebied 'Kruidenwijk' in Almere ligt Lidl. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.110 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Lidl accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 150 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kruidenwijk hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sonja
Google Maps Logo

Afgelopen zaterdag hier een doos aardbeien gekocht (500 gr. € 2,49). Groot van stuk en donkerrood van kleur, dus ze leken goed rijp. Maar wat een teleurstelling. Deze aardbeien waren niet te eten: erg hard van binnen en zuur van smaak. Helaas, deze aardbeien waren rijp voor de afvalbak.

Sonja 1 maand geleden
Johan E. Peijzel
Google Maps Logo

ik bezoek alle filialen als andere LIDL's en ACTION'S iets niet op voorraad hebben, dat gebeurt wel eens, het personeel kan daar niets aan doen, die zijn altijd vriendelijk en behulpzaam

Johan E. Peijzel 3 maanden geleden
Eywa Chanson
Google Maps Logo

Een staf van rond de 60 jaar is erg onvriendelijk en niet in staat om met verschillende situaties om te gaan.

Eywa Chanson 1 jaar geleden
Mimi Ariesen
Google Maps Logo

Was vrij rustig, dus veilig om je boodschappen te doen

Mimi Ariesen 1 jaar geleden
Herman Verheij
Google Maps Logo

De lidl om te zijn in Almere, steekt met kop en schouders uit boven de andere vestigingen. Voorraadbeheer is hier wel op orde

Herman Verheij 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #254eac url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #254eac 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #254eac 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #1e3f8a !important; }
Lidl

Alle Lidl supermarkten

Bij de Lidl winkel je de goedkoopste huismerken van heel Nederland. Ook voor de beste groente en fruit kan je zeker naar de Lidl.

Benieuwd naar andere Lidl supermarkten in Nederland? Lidl heeft in totaal 65 vestigingen waaronder deze in Almere (Kruidenwijk) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Lidl lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Lidl supermarkten
ليدل
ليدل
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
City Guide

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Lidl nog meer in of rondom Almere (Kruidenwijk) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Kruidenwijk.