Lidl

65 locaties

8.3 ยท 60.520 recensies

Supermarkt

Bij de Lidl winkel je de goedkoopste huismerken van heel Nederland. Ook voor de beste groente en fruit kan je zeker naar de Lidl.

Betaal bij de supermarkten van Lidl met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Lidl

Lidl is een van oorsprong een Duitse supermarktketen, die inmiddels door heel Europa zit. Lidl haar formule lijkt veel op die van de Aldi, kortere kassa's en niet alles in schappen. Dit helpt efficiëntie en bespaard kosten. De Aldi is al 10x de beste in groente en fruit. 

Zoeken

Alle Lidl locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Lidl in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Lidl een 8.3. Ruim 60.520 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Lidl reviews lees je hieronder.

Prima winkel, niet al te fancy. Goede prijs kwaliteit van de non food artikelen.

Govert Barents 2 maanden geleden

midden in oud west & Top winkel ,producten zijn ongelofelijk goed en betaalbaar,..!!! nooit wachten voor kassa ,komt direct medewerker bij om extra kassa te openen

Koos van dijk 5 maanden geleden

Leuk om boodschappen te doen!

Juancho Herrera Giraldo 6 maanden geleden

Ik winkel regelmatig in deze winkel. Er zijn niet veel goederen, maar ze zijn allemaal van goede kwaliteit. Elke week zijn er regelmatig acties tegen zeer scherpe prijzen.

Lennie Champagne 6 maanden geleden

Een vrijwel grote supermarket dicht bij het Rijksmuseum.

serge leinweber 7 maanden geleden

Goede super! Wel vaak druk bij Kassa.

Joop Pol 1 jaar geleden

Dit zijn goede winkels voor de dagelijkse boodschappen met leuke aanbiedingen een klantenkaart

Corrie Krul 4 maanden geleden

Supermarkt met kwaliteitseigen betaalbare Merken maar ook Verse groenten en fruit.

Ismay Hetty Callender 1 jaar geleden

Fijne supermarkt. Ik heb dit filiaal over de jaren uit zien groeien van een verlegen Duits nieuwkomertje tot een trotse, zelfverzekerde kruidenier. Het assortiment is meer dan toer(...)

Alwin Mink 4 maanden geleden
.block-infinite { background: #254eac url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #254eac 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #254eac 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #1e3f8a !important; } .hero, .reviews { background: #254eac10; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de supermarkten van Lidl

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Lidl al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere supermarkten in Nederland?

Ontdek naast Lidl nog andere supermarkten in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.