Lidl map

Lidl

8.4 · 1956 recensies

Daniël Goedkoopstraat 21, Almere

Lidl
Lidl Lidl
Lidl Lidl
Lidl

Over Lidl

Bij de Lidl winkel je de goedkoopste huismerken van heel Nederland. Ook voor de beste groente en fruit kan je zeker naar de Lidl.

Aan de Daniël Goedkoopstraat 21 in het gebied 'overig Almere Hout' in Almere ligt Lidl. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.956 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Lidl accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied overig Almere Hout hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Mich Capich
Google Maps Logo

Erg mooie, grote, moderne winkel. Gratis ruime parkeergelegenheid. Helaas te populair (omdat een LIDL in Almere Haven mist?), dus vaak erg druk, met veel in zichzelf gekeerde medeklanten en personeel, wat shoppen voor mij als zéér onplezierig wordt ervaren. Ook steeds vaker lege schappen. En helaas geen zelfscan, zoals filiaal Huizen wel heeft. Verder wel oké, van wat je van een goede LIDL mag verwachten.

Mich Capich 3 weken geleden
Esther
Google Maps Logo

Erg mooi opgezette en ruime winkel. Tuurlijk tijdens de opening erg druk, maar wel te doen. Dan wachten we even, geen probleem. Ze deden erg veel moeite om het terrein schoon en netjes te houden en ondanks de drukte was de winkel netjes en verzorgd. Winkel is nu een tijdje open. Loopt iets achteruit. Vooral de groenteafdeling was niet zo op orde vandaag. Oude munt, aardappeltjes van 29-4 in het schap, zonde. Verder blijft het een fijne en mooie winkel

Esther 3 weken geleden
Rob Sprokholt
Google Maps Logo

Vrijdag 22 april 10.30 uur...,veel art.niet aangevuld paden stonden vol met grote koelcontainers...,vulgraad echt onder de maat....,o.s. geen aktie wijn meer aanwezig ook alle Freeway cola's grote fles uitverkocht...,wel ruime winkel maar ja moet wel volle winkel zijn....,wij houden het daar voor gezien..!

Rob Sprokholt 1 maand geleden
Mary van der Schaaf
Google Maps Logo

Erg mooie supermarkt. Vriendelijk personeel. Vaak wel erg druk. Voor de Lidl natuurlijk erg fijn. Persoonlijk vind ik dit niet zo prettig. 1 puntje van kritiek. Rommelig bij de kassa. Dan gaat die weer open en de volgende sluit dan weer. Beetje vreemd. Als je een kassa bij laat draaien bij drukte prima maar sluit die dan ook weer als eerste

Mary van der Schaaf 1 maand geleden
Bart Jekel
Google Maps Logo

Het is een hele mooie ruime winkel, maar op wat voor tijdstip je ook komt de rijen bij de kassa's zijn heel lang. Er zijn ook vaak weinig tot geen karretjes voor de deur, alleen verderop op de parkeerplaats. Het zou fijn zijn als er een snelkassa was voor als je maar een paar dingen hebt.

Bart Jekel 2 maanden geleden
Roy Portier
Google Maps Logo

Ruim opgezette winkel, en het was door de weeks tot aardig druk. Soms zelfs zo druk dat onervaren caissières toch worden ingezet. Veel parkeer gelegenheid. Je kan je electrische auto daar opladen, maar die is als ik langs kom altijd bezet. Ook is het maar de vraag of het nu wel/niet gratis laden is.

Roy Portier 2 maanden geleden
Michelle Anne
Google Maps Logo

1 groenten zijn vaak oud en verre van vers 2 ruim opgezet, zeker qua parkeerplaats, winkel is echter te klein voor zoveel mensen 3 te weinig kassa's zelfs wanneer bij zeer hoge uitzondering alle kassa's open zijn staan er rijen tot halverwege de gangpaden. Ik heb nu weder mijn wagen laten staan en weg gegaan zonder boodschappen te doen. 4 rommelige winkel 5 veel schappen zijn leeg 6 rommelige indeling

Michelle Anne 2 maanden geleden
Miriam de Beus
Google Maps Logo

Mooi groot pand met veel mogelijkheden.Zelfscan-kassa’s is echt een gemiste kans. Lange rijen bij de kassa’s chaos daardoor van winkelend publiek dat zich daar weer langs probeert te wringen.Parkeerplaats ligt vol met zwerfvuil dat daar soms al weken ligt, chaos van overal en nergens gestalde karretjes buiten, winkelmandjes mogen wel eens door de wasstraat. Gevalletje van te weinig goed personeel of slechte aansturing van bovenaf?

Miriam de Beus 2 maanden geleden
.block-infinite { background: #254eac url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #254eac 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #254eac 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #1e3f8a !important; }
Lidl

Alle Lidl supermarkten

Bij de Lidl winkel je de goedkoopste huismerken van heel Nederland. Ook voor de beste groente en fruit kan je zeker naar de Lidl.

Benieuwd naar andere Lidl supermarkten in Nederland? Lidl heeft in totaal 65 vestigingen waaronder deze in Almere (overig Almere Hout) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Lidl lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Lidl supermarkten
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.