Lidl map

Lidl

8.2 · 616 recensies

Lorentzplein 31, Badhoevedorp

Lidl
Lidl Lidl
Lidl Lidl
Lidl

Over Lidl

Bij de Lidl winkel je de goedkoopste huismerken van heel Nederland. Ook voor de beste groente en fruit kan je zeker naar de Lidl.

Aan de Lorentzplein 31 in het gebied 'Badhoevedorp West' in Badhoevedorp ligt Lidl. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 616 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Lidl accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 8 locaties in Badhoevedorp waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Badhoevedorp West hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Irma Jansen
Google Maps Logo

Kleinschalig filiaal met sinds kort een extra parkeerplaats. Vriendelijk personeel 👍🏻

Irma Jansen 2 maanden geleden
L Kamphorst
Google Maps Logo

Prima winkel goed en ruim assortiment alleen vaak lange rij bij de kassa. Goede prijs kwaliteit. Wat ik nog mis is een muziekje.

L Kamphorst 4 maanden geleden
Gonnie van dam
Google Maps Logo

Vond het vreselijk,was er 's,morgens vroeg voor tijgerbollen maar de waren zacht in plaats van knapperig vond het vreselijk, en de broodafdeling zag er rommelig uit ik was afgeknapt ben meteen de winkel uitgegaan jammer.Ik woon in aalsmeer en daar is liddel gewoon netjes.Ik was in Badhoevendorp vanwegen de slager waar ik kom,dus ga even naar liddel daar,maar helaas kom daar nooit meer,jammer.

Gonnie van dam 5 maanden geleden
Djill Den ENTING
Google Maps Logo

Geordend Opgeruimd. Aangevuld. Schoon. Alleen niet 1 Personeelslid, in de hele winkel tevreden Jammer. Tip: Hang borden in de lucht op wat er in de paden staan. Wegwijzers dus..dan is t niet zo erg, als je geen personeel tegenkomt. Dat is bij div. Andere Supermarkten al. Zo makkelijk

Djill Den ENTING 6 maanden geleden
Puckje Hoven
Google Maps Logo

Mooie grote nieuwe winkel maar begint weer erg rommelig te worden lege vakken overal weer dozen en bijvullen was veel netter in het begin ook te weinig kassa's open vloer ziet er niet erg schoon uit artikelen zijn vreemd ingedeeld bv snoep afdeling en de mars repen staan heel ergens anders dan t. o. het vlees onlogisch zonde twas en is n mooie ruime zaak maar nu rommelig

Puckje Hoven 7 maanden geleden
.block-infinite { background: #254eac url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #254eac 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #254eac 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #1e3f8a !important; }
Lidl

Alle Lidl supermarkten

Bij de Lidl winkel je de goedkoopste huismerken van heel Nederland. Ook voor de beste groente en fruit kan je zeker naar de Lidl.

Benieuwd naar andere Lidl supermarkten in Nederland? Lidl heeft in totaal 65 vestigingen waaronder deze in Badhoevedorp (Badhoevedorp West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Lidl lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Lidl supermarkten
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
City Guide

Wat te doen in Badhoevedorp

Benieuwd wat je naast Lidl nog meer in of rondom Badhoevedorp (Badhoevedorp West) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Badhoevedorp West.