Lidl map

Lidl

8.4 · 665 recensies

Olmenlaan 139, Zwanenburg

Lidl
Lidl Lidl
Lidl Lidl
Lidl

Over Lidl

Bij de Lidl winkel je de goedkoopste huismerken van heel Nederland. Ook voor de beste groente en fruit kan je zeker naar de Lidl.

Aan de Olmenlaan 139 in het gebied 'Zwanenburg Zuidoost' in Zwanenburg ligt Lidl. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 665 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Lidl accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 4 locaties in Zwanenburg waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zwanenburg Zuidoost hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

R van B
Google Maps Logo

Altijd lekkere dingen met goede prijzen bij Lidle, jammer dat vaak personeel wat minder is

R van B 2 weken geleden
Gerhard Kuper
Google Maps Logo

Niet alle kassamedewerkers zijn even vriendelijk en beleefd. Een paar weken geleden werd ik geholpen door een zeer vriendelijke mevrouw maar op 30 april had ik te maken met een norse jongeman die er duidelijk geen zin in had om zijn klant goed te helpen. Ik raad betere training en toezicht aan.....

Gerhard Kuper 3 weken geleden
Djill Den ENTING
Google Maps Logo

Het was 2de Paasdag. Veel boodschappen greep ik mis. Normaal ga ik altijd, naar het Osdorperplein . Personeel is op t Osdorperplein veel vriendelijker, Behulpzamer.

Djill Den ENTING 1 maand geleden
Rene Flapper (Flappie)
Google Maps Logo

Mooie grote Lidl op een nieuwe locatie (sinds 1 jaar ongeveer)

Rene Flapper (Flappie) 1 maand geleden
E de Vries
Google Maps Logo

Een goed en ruim opgezet nieuw filiaal. De vakken vullers doen hun best om alles optijd bij te vullen en ook de aanvoer van reclame producten is meestal goed, de indeling zou nog een kritisch oog van een expert kunnen gebruiken bijvoorbeeld alle kaas soorten in één stelling het zelfde met koek die af en toe op een lege plek ergens tussen wordt gestopt.

E de Vries 2 maanden geleden
.block-infinite { background: #254eac url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #254eac 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #254eac 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #1e3f8a !important; }
Lidl

Alle Lidl supermarkten

Bij de Lidl winkel je de goedkoopste huismerken van heel Nederland. Ook voor de beste groente en fruit kan je zeker naar de Lidl.

Benieuwd naar andere Lidl supermarkten in Nederland? Lidl heeft in totaal 65 vestigingen waaronder deze in Zwanenburg (Zwanenburg Zuidoost) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Lidl lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Lidl supermarkten
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
ليدل
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
City Guide

Wat te doen in Zwanenburg

Benieuwd wat je naast Lidl nog meer in of rondom Zwanenburg (Zwanenburg Zuidoost) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Zwanenburg Zuidoost.