Loetje aan de Amstel Amstelveen

Loetje aan de Amstel

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Amstelveen eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Bij Loetje aan de Amstel gelegen aan de Amstelzijde 37 in Amstelveen kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Loetje aan de Amstel

Amstelzijde 37 in Amstelveen

Betalen met creditcards bij Loetje aan de Amstel in Amstelveen

In Amstelveen aan de Amstelzijde 37 bevindt zich Loetje aan de Amstel. Bij Loetje aan de Amstel kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Restaurant scoort Loetje aan de Amstel een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Loetje aan de Amstel

Voor de actuele openingstijden van Loetje aan de Amstel in Amstelveen raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Loetje aan de Amstel nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Reserveren bij Loetje aan de Amstel

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Loetje aan de Amstel. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amstelveen

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 472 1090
Loetje aan de Amstel Amstelveen
Loetje aan de Amstel Amstelveen
Loetje aan de Amstel Amstelveen

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Loetje aan de Amstel?

Loetje aan de Amstel krijgt een beoordeling van 8.8/10 gebasseerd op 2558 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Erg teleurgesteld in Loetje ad Amstel... we komen heel vaak bij Loetje maar sowieso zouden klachten serieus genomen moeten worden en vlot moeten worden afgehandeld: de vrouw die ons vandaag bediende is incompetent! Laat haar alleen uitserveren. Klaarblijkelijk is men overgegaan op een andere soort frites: eentje die voor take away beter is (nog knapperig als men thuiskomt) maar had ik dit geweten van te voren dan had ik de bak doorbakken melige patat voorbij laten gaan. Als iemand daar beklag over doet dan dien je daar je verontschuldigingen aan voor te bieden (want je levert klaarblijkelijk iets anders dan het door gaande) trek die 4 euro van de rekening of bied een kop koffie aan. Deze frau is niet geïnteresseerd: als ik zeg dat ik liever geweten had dat het diepvries prat was kreeg ik meteen terug dat ze altijd diepvries patat hadden.... oh okay en toen kwam het verhaal van de take away. Kan wel zijn maar ik blijf de friet niet te pruimen vinden. Overigens zat er ook geen verschil tussen biefstuk medium rare of rare maar dat terzijde. Jammer dat er niet adequaat en geïnteresseerd wordt gehandeld. Hou er een nare bijsmaak aan over.

Lees verder

1/5

Jammer! Ik had 3 hamburgers besteld en medium rare gevraagd, wat men mij telefonisch bevestigde dat ik dat bij het ophalen kon aangeven. Dit klonk goed. Kom ik ze ophalen, wordt mij verteld dat ze alleen doorgebakken burgers serveren. Dit is hun nieuwe beleid, ze zijn bang voor voedselvergiftiging! (Ze schermden even dat dit moet volgens de voedsel warenwet, wat niet klopt). Jammer, want de burgers waren echt niet lekker (vroeger wel) en ik raad iedereen de hamburgers af! Ik hoop dat jullie je beleid aanpassen. Update: ik ontving de reactie van Loetje dat ze hun beleid niet aanpassen, de burgers, biefstukken en kalfslever zullen van nu allemaal ‘lekker doorgebakken’ zijn.....😩

Lees verder

2/5

Na een heerlijke wandeling door Ouderkerk aan de Amstel besloten we bij Loetje aan de Amstel de welbekende en alom vermaarde in heerlijke jus gebakken biefstuk te gaan halen maar wat een ongelooflijke deceptie was dit! Ik (evenals mijn tafelgenoot) heb werkelijk nooit eerder zo’n, en het spijt me oprecht dat ik dit moet zeggen, in ranzige jus gebakken biefstuk gegeten als vanavond. De biefstuk was inderdaad medium rare en op zich perfect gebakken maar daar was dan ook werkelijk alles mee gezegd. De (visachtige?) smaak van de jus was zodanig in het vlees geschroeid dat ik na 2 happen te hebben genomen, de rest zo in de afvalbak heb geworpen. Toen ik Loetje belde om mijn bevindingen met ze te delen aangezien ik van Loetje in al die jaren zoveel beter ben gewend kreeg ik van de dame te horen dat ze het jammer vond en het zou doorgeven aan de keuken. Om direct daarna te melden dat ze dit nog niet eerder gehoord om daarmee het gesprek te willen beëindigen. Toen ik aangaf deze reactie van wel heel erg weinig servicegerichtheid vond getuigen, kreeg ik te horen dat ik anders maar een e-mailtje moest sturen. Verbazingwekkend dat men zich er zo makkelijk vanaf maakt je zou op minst kunnen vragen of je misschien iets anders zou willen bestellen ter vervanging maar helemaal niets van dat alles behalve dus dan dat het zou worden doorgegeven aan de keuken. Daar kan je als klant toch niks mee zo’n reactie van jammer maar helaas. Oh en wat betreft de prijs-kwaliteitverhouding nog even het volgende. Twee zogenaamde biefstukken ossenhaas (echt niet, gewoon kogel) met brood en frites voor € 44,- ik zeg kassa. Op de menukaart die op internet verscheen stond de biefstuk overigens voor € 16,95 aangegeven en de frites voor € 3,40 dus ook de rekening van € 44 kan ik niet thuis brengen (kom uit op hooguit € 37,50) en daarnaast was ook de frites niet echt dat je zegt lekker maar nogal melig. Dus jammer maar voor ons na vandaag nooit meer naar Loetje aan de Amstel!

Lees verder

1/5

We hadden op 1 voor 8 onze bestelling binnen. Vanf de boot het terras op gerend. 1 minuut voor de voormalige ellendig corona avondsluiting. De mevrouw na ons greep mis en heeft erg veel stampij gemaakt. Haar dochter was van de leeftijd dat ze bij het gedrag van eer moeder het liefst ter plekke in dunne lucht had willen verdwijnen. Erg vermakelijk tijdens het wachten. Eten was erg goed. Hamburgers in de top 10.

Lees verder

5/5

Met mijn dochter aan het water gezeten voor een 12 uurtje (lunch). Schokkend voordelig en echt superlekker. Goede en aardige bediening. En ruime parkeer gelegenheid aan de achterkant. Aanrader om te gaan lunchen!

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Loetje aan de Amstel?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Loetje aan de Amstel, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Loetje aan de Amstel nog meer in of rondom Amstelveen kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amstelveen.

Ron Gastrobar Indonesia Amstelveen Restaurant

Ron Gastrobar Indonesia

Amstelzijde 51

Q-Park Handelsplein Amstelveen Vervoer

Q-Park Handelsplein

Handelsweg 51

Jumbo Amstelveen Supermarkt

Jumbo

Groenhof 165

SPAR express Amstelveen Amstelveen Supermarkt

SPAR express Amstelveen

Ouderkerkerlaan 150

Kruidvat Amstelveen Drogisterij

Kruidvat

Groenhof 136

Kruidvat Amstelveen Drogisterij

Kruidvat

Bankrashof 27

Kruidvat Ouderkerk aan de Amstel Drogisterij

Kruidvat

Dorpsstraat 15

Taco Mundo Amstelveen Amstelveen Fastfood

Taco Mundo Amstelveen

Karel Doormanweg 12

Andere Loetje restaurants in Nederland

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 26 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Loetje aan de Amstel toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle restaurants van Loetje te vinden.

Bekijk alle Loetje restaurants
Loetje Almere Almere Restaurant
Loetje aan 't IJ Amsterdam Restaurant
Loetje Bergen Bergen Restaurant
Loetje Breukelen Breukelen Restaurant