Loetje Ouderkerk aan de Amstel map

Loetje Ouderkerk aan de Amstel

8.8 · 2744 recensies

Amstelzijde 37, Amstelveen

Loetje Ouderkerk aan de Amstel
Loetje Ouderkerk aan de Amstel Loetje Ouderkerk aan de Amstel
Loetje Ouderkerk aan de Amstel Loetje Ouderkerk aan de Amstel
Loetje Ouderkerk aan de Amstel

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Amstelveen eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Amstelzijde 37 in het gebied 'Buurt over Ouderkerk' in Amstelveen ligt Loetje Ouderkerk aan de Amstel. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.744 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Ouderkerk aan de Amstel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 46 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Buurt over Ouderkerk hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Niek Batstra
Google Maps Logo

Drinken: 200ml.. kleiner is er haast niet, en wel de volle mep rekenen Personeel: kwam te weinig langs en was lastig om contact te maken om iets te bestellen. Wel waren ze vriendelijk. Biefstuk: heerlijk Dame blanche: niet goed.. dikke chocoladesaus die ook amper warm was.. schenkt niet makkelijk over het ijs heen en wordt meteen hard door koude temperatuur Ambiance: erg lawaaierige ruimte.. iedereen moet zijn/haar stem verheffen helaas. Update 12 april nav reply Loetje: dat hebben we gedaan uiteraard. Werd niks mee gedaan.. toen na het toetje nog gevraagd werd of we iets wilden hebben zeiden we uit ons zelf: doe maar een kopje koffie kopje koffie van de zaak dan.. ook hier werd lacherig op gereageerd en dus niet op in gegaan

Niek Batstra 1 maand geleden
Ron
Google Maps Logo

Heb er wel lekkerder gegeten. Kalfslever was kwantitatief en kwalitatief minder dan gewend. Ook de Kapsalon eens geprobeerd. ‘Eens iets anders’ meldt de kaart. Dat klopt! Een grote bak zoete aardappel patat met een beetje vegan kebab erover. Nee Loetje, dat is jullie kaart niet waardig. Volgende keer weer gewoon de biefstuk, want die valt nooit tegen.

Ron 1 maand geleden
Anton Bravo
Google Maps Logo

+ Locatie + Gezellige tent + Vriendelijk personeel zowel bedienend als leidinggevend. + Vlees/Vis prijs kwaliteit is redelijk in balans. - Moeten betalen voor toilet in restaurant viel ons erg tegen. Het is immers maar 1,- per toiletbezoek. - Lelijk opgemaakte borden met overdaad aan jus en uien als voorbeeld.. Ons viel het concept tegen, r voorlopig niet voor herhaling vatbaar.

Anton Bravo 2 maanden geleden
An L
Google Maps Logo

Geweldig was het weer alles piekfijn aardige ontvangst ben fan vanaf het eerste uur. Ging met mij ouders mee naar de eerste loetje stond nog een biljart en je kon er WAT eten. Maar dat biljart moet snel weg voor tafeltjes en stoelen. Ga naar alle Loetjes toe om te kijken maar deze aan de Amstel vind ik een van de fijnste. Een opmerking geef de mayonaise nu apart in schaaltje dit zo in patat vind ik rommelig en niet smakelijk er uit zien . Ga zo door Anne

An L 6 maanden geleden
Hendrik R. Van Den Heuvel
Google Maps Logo

Erg teleurgesteld in Loetje ad Amstel... we komen heel vaak bij Loetje maar sowieso zouden klachten serieus genomen moeten worden en vlot moeten worden afgehandeld: de vrouw die ons vandaag bediende is incompetent! Laat haar alleen uitserveren. Klaarblijkelijk is men overgegaan op een andere soort frites: eentje die voor take away beter is (nog knapperig als men thuiskomt) maar had ik dit geweten van te voren dan had ik de bak doorbakken melige patat voorbij laten gaan. Als iemand daar beklag over doet dan dien je daar je verontschuldigingen aan voor te bieden (want je levert klaarblijkelijk iets anders dan het door gaande) trek die 4 euro van de rekening of bied een kop koffie aan. Deze frau is niet geïnteresseerd: als ik zeg dat ik liever geweten had dat het diepvries prat was kreeg ik meteen terug dat ze altijd diepvries patat hadden.... oh okay en toen kwam het verhaal van de take away. Kan wel zijn maar ik blijf de friet niet te pruimen vinden. Overigens zat er ook geen verschil tussen biefstuk medium rare of rare maar dat terzijde. Jammer dat er niet adequaat en geïnteresseerd wordt gehandeld. Hou er een nare bijsmaak aan over.

Hendrik R. Van Den Heuvel 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in just met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 29 vestigingen waaronder deze in Amstelveen (Buurt over Ouderkerk) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Nijmegen
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Den Haag Centraal
Loetje Arnhem
Loetje Almere
Loetje Amsterdam Centraal
Loetje Gorssel
Loetje Rotterdam Centrum
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Eindhoven
Loetje Almere
Loetje Breukelen
Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Leeuwarden
Loetje Overveen
Loetje Enschede
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Loetje Ouderkerk aan de Amstel nog meer in of rondom Amstelveen (Buurt over Ouderkerk) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Buurt over Ouderkerk.