Loetje Amsterdam aan 't IJ map

Loetje Amsterdam aan 't IJ

8.6 · 3553 recensies

Werfkade 14, Amsterdam

Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Amsterdam aan 't IJ Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Amsterdam aan 't IJ Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Amsterdam aan 't IJ

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Amsterdam eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Werfkade 14 in het gebied 'NDSM terrein' in Amsterdam ligt Loetje Amsterdam aan 't IJ. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.553 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Amsterdam aan 't IJ accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 918 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied NDSM terrein hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in jus met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 30 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (NDSM terrein) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Amsterdam Centraal
Loetje Gorssel
Loetje Leeuwarden
Loetje Overveen
Loetje Paterswolde (Gr.)
Loetje Den Haag Binckhorst
Loetje Bergen
Loetje Amsterdam Café
Loetje Nijmegen
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Enschede
Loetje Paterswolde (Gr.)
Loetje Ouderkerk aan de Amstel
Loetje Amsterdam Centraal
Loetje Gorssel
Loetje Nijmegen
Loetje Rotterdam Centrum
Loetje Enschede
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.