Loetje aan 't IJ Amsterdam

Loetje aan 't IJ

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Amsterdam eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Bij Loetje aan 't IJ gelegen aan de Werfkade 14 in Amsterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Loetje aan 't IJ

Werfkade 14 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Loetje aan 't IJ in Amsterdam

In Amsterdam aan de Werfkade 14 bevindt zich Loetje aan 't IJ. Bij Loetje aan 't IJ kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Restaurant scoort Loetje aan 't IJ een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Loetje aan 't IJ

Voor de actuele openingstijden van Loetje aan 't IJ in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Loetje aan 't IJ nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Reserveren bij Loetje aan 't IJ

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Loetje aan 't IJ. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 208 8000
Loetje aan 't IJ Amsterdam
Loetje aan 't IJ Amsterdam
Loetje aan 't IJ Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Loetje aan 't IJ?

Loetje aan 't IJ krijgt een beoordeling van 8.6/10 gebasseerd op 3118 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Altijd erg tevreden, maar vandaag toch iets vervelend meegemaakt. Besteld om af te halen om 17.00 en om 18.00 was het nog niet klaar. Reactie van het personeel: "Er is iets misgegaan". Vervolgens hebben ze iets kunnen regelen en hadden we binnen 10 minuten 3 biefstukken Loetje onwaardig. Het leek alsof ze in de haast 50% van de ingrediënten zijn vergeten. Smaakloze biefstuk en saus. 2 jaar geleden gaf ik 5 sterren, maar voorlopig is het voor mij 1 ster. We proberen het over een paar jaar weer....

Lees verder

1/5

Tien sterren voor de locatie. Één ster voor het restaurant. Het lijken wel tankstation medewerkers, die bediening van loetje. Er wordt niet gevraagd hoe je je steak wilt, je zit een uur te wachten op een bakje friet. En een broodje uitsmijter wordt er wel héél letterlijk genomen: het leek namelijk alsof de chef kaas en ham uit de koelkast linea recta op 'boerenbrood' had gesmeten en er een ei op had gepleurd. Ik kan nog wel even doorgaan maar bespaar u de leestijd. Niet buiten gaan zitten; want als er een stortbui langskomt kun je niet rekenen op hulp van de bediening. Uiteraard wel fooi gegeven, maar ik kom nooit meer terug.

Lees verder

1/5

Goed restaurant, lekker eten en leuke bediening. Mooie locatie aan het water. Parkeren is echter een drama en totaal niet uitnodigend. Op het parkeerterrein naast het restaurant waar je voorheen betaald kon parkeren, wordt nu een gebouw uit de grond gestampt. De parkeerplaatsen die er zijn, zijn met slagbomen afgezet voor vergunninghouders (er staan serieus 3 grote parkeerplaatsen zo goed als leeg) dus je moet ver weg je auto neerzetten en dus een flink stuk lopen. Jammer en totaal niet logisch.

Lees verder

4/5

Vorige week dacht ik laat ik eens lekker naar deze prachtige locatie gaan. Je kon niet reserveren voor het terras dus wij waren ernaar toe gegaan, helaas was alles vol. Ik vroeg nog aan de mevrouw kunnen wij ook wachten tot er een tafeltje vrij komt, zegt ze met een verbaasd gezicht 'nee, dat kan niet deze mensen zitten vast nog heel lang'. Slecht vind ik dat, zo kan je geld verdienen en dan zeg je nee! Toen zijn wij maar lekker naar een andere Loetje geweest waar wij wel netjes behandeld werden!

Lees verder

2/5

Wat een slechte bediening, een uur wachten op drankjes wat niet goed was doorgekomen daarna zelf weer opnieuw besteld.. moesten we weer een half uur wachten op de drankjes en dat ging natuurlijk weer fout. Biefstukjes waren allemaal doorgebakken terwijl wij rare medium hadden gevraagd.. bediening is ook totaal niet enthousiast.. Wij zijn normaal allemaal fan van Loetje (zijn met 7man) maar bij deze komen wij nooit meer!

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Loetje aan 't IJ?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Loetje aan 't IJ, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Loetje aan 't IJ nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Loetje restaurants in Nederland

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 26 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Loetje aan 't IJ toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle restaurants van Loetje te vinden.

Bekijk alle Loetje restaurants
Loetje Almere Almere Restaurant
Loetje Bergen Bergen Restaurant
Loetje Breukelen Breukelen Restaurant