Loetje aan 't IJ Amsterdam

Loetje aan 't IJ

Bij Loetje aan 't IJ gelegen aan de Werfkade 14 in Amsterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Loetje aan 't IJ is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Loetje aan 't IJ

Werfkade 14 in Amsterdam

Loetje Logo

Betalen met creditcards bij Loetje aan 't IJ in Amsterdam

In Amsterdam aan de Werfkade 14 bevindt zich Loetje aan 't IJ. Bij Loetje aan 't IJ kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Loetje aan 't IJ een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Loetje aan 't IJ

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Loetje aan 't IJ. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 208 8000
Route Online bestellen
Loetje aan 't IJ Amsterdam
Loetje aan 't IJ Amsterdam
Loetje aan 't IJ Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Loetje aan 't IJ?

Loetje aan 't IJ wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 2953 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Loetje heeft een bekende naam, helaas weten ze hun kwaliteit niet hoog te houden. In dit vestiging in ieder geval. De bediening is ongeorganiseerd, ze lopen allemaal rond maar zonder aansturing. Het duurt lang voordat je kan bestellen, voordat je je gerechten krijgt en voordat je kan afrekenen. Vaak moet je meerdere werknemers aanspreken. Prima als je studenten of tijdelijke werknemers hebt, maar stuur ze aan! Het eten, redelijk. Voor wat je ervoor betaald te duur voor te weinig kwaliteit. Het dessert laatst was zeer slecht (appeltaart met slagroom) maar zelden zon smaakloze appeltaart gehad, alsof die al een 1-2 weken in de ijskast stond.

Lees verder

2/5

Op mijn verjaardag voor het eerst Loetje gegeten. Ik had me er erg op verheugd, maar helaas vond ik het toch tegenvallen..... De biefstuk zelf was echt heerlijk van smaak (had wel iets meer rare gemogen!) maar de jus was echt veel te vet!! Het was zo vet dat ik halverwege de maaltijd misselijk werd. We hadden vooraf een bestelling geplaatst en hebben dit opgehaald, mijn oprechte complimenten voor hoe jullie dit doen!! Terwijl ze ons eten aan het bereiden waren kregen we bitterballen in de auto. Het eten werd netjes naar de auto gebracht. Goeie service!

Lees verder

3/5

Avondje uit met de sloep. Hapjes en drankjes op verzoek waren uitstekend, divers en op tijd uitgeserveerd voor we gingen varen. Helemaal top!

Lees verder

5/5

Vervelend, arrogant en niet de prijzen waard - Bij aankomst, na online boeking, al wijzend naar tafel in restaurant gestuurd, geen menu kaart en 10 minuten wachten tot eindelijk, na meerdere keren vragen, er een menukaart kwam - nogmaals 15 minuten en een aankomende vervelende chagrijnige serveerster wilde dan toch maar drinken opnemen - eten bestellen idem dito, alsof het net iets te veel moeite was dat we er waren - eten kwam en er kon nog net tussen lippen door een "eet smakelijk af" - we waren klaar en niemand kwam ook langs om op te ruimen of te vragen of nog iets wilde en/of het wel gesmaakt had - uiteindelijke zijn we maar opgestaan en aan balie gaan betalen - misschien waren we niet het juiste clientele of op het verkeerde tijdstip, maar echt een vervelende ervaring voor de prijzen die gevraagd worden - kwaliteit eten was ook tegen ondergrens , terwijl we in meerdere andere Loetjes wel leuke ervaring hadden

Lees verder

2/5

Zaterdag morgen blijkbaar -bij Loetje- een broekzak recensie van 2 sterren achter gelaten. Meteen een reactie (Waarom zo laag?) Nu even goed: Na een nachtje in een jachthaven kwamen we voor koffie met iets lekkers. De locatie is fantastisch, zeker met een eigen bootje, maar echt sprankelend wil het niet worden, waar dat aan ligt is lastig te duiden. Vandaag lag vooral aan onszelf (oververmoeide kinderen in de ochtend). Maar goed, de koffie was lekker, de sticky toffee was lauw warm en lekker. De appeltaart kwam uit de koeling en was wat massief en smakeloos. De bediening begon goed, lief en snel. Maar ongeveer tien we af wilden rekenen, stroomde het terras vol en bleek afrekenen bijna onmogelijk. Probleem met Loetje aan het IJ is misschien dat het een sjieke tent probeert te zijn in een posh jachthaven. Maar de uitstraling en het gebodene past daar niet zo goed bij. Ik hoop dat ze het sjieke gevoel durven laten vallen en doen waar ze goed in kunnen zijn: lekker eten met een warme sfeer (getraind personeel en flexibel opschalen). Ik barst van de ideeën voor deze tent, maar goed dat ik niet in de horeca zit.

Lees verder

3/5

Toch met een American Express betalen bij Loetje aan 't IJ?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Loetje aan 't IJ, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting

Andere Loetje restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Loetje nog meer locaties. Naast Loetje aan 't IJ in Amsterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Loetje locaties
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Almere

Loetje aan 't IJ Amsterdam Restaurant

Loetje aan 't IJ

Amsterdam

Loetje aan de Amstel Amstelveen Restaurant
Loetje Bergen Bergen Restaurant

Loetje Bergen

Bergen

Loetje Breukelen Breukelen Restaurant

Loetje Breukelen

Breukelen

Café Loetje Amsterdam Restaurant

Café Loetje

Amsterdam