Loetje Amsterdam aan 't IJ map

Loetje Amsterdam aan 't IJ

8.6 · 3330 recensies

Werfkade 14, Amsterdam

Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Amsterdam aan 't IJ Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Amsterdam aan 't IJ Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Amsterdam aan 't IJ

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Amsterdam eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Werfkade 14 in het gebied 'NDSM terrein' in Amsterdam ligt Loetje Amsterdam aan 't IJ. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.330 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Amsterdam aan 't IJ accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied NDSM terrein hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Marc and the Aardvark too
Google Maps Logo

Een van de mooiste plekken aan het IJ met een geweldig terras aan het water. Ook voldoende plek om met je sloep aan te meren en te genieten van een mooie dag. Leuk en vlot personeel dat nooit te beroerd is om iets extra's te doen. Kom hier eens voor de lunch, want dan is het nog niet zo enorm druk. Vooral met een beetje lekker weer op het terras

Marc and the Aardvark too 1 maand geleden
Erwin
Google Maps Logo

Wat is deze tent afgegleden. Geen parkeergelegenheid in de buurt. Lang wachten op je drinken en verdere bediening terwijl het toch echt niet zo druk was. Eten an sich was prima, maar daar houdt het wel mee op. Decadente arrogante bedrijfsleiding, klantonvriendelijk. Onze eigen serveerster was daarentegen wel vriendelijk. Avoid this place!

Erwin 2 maanden geleden
Donna DG
Google Maps Logo

Als echte Loetje fan en vaste klant gisteren in de auto gestapt om op jet terras te gaan zitten. Bij aankomst konden ze ons ‘niet verder helpen’ omdat we niet gereserveerd hadden (voor een drankje) en er te weinig personeel was?! Vervolgens komen er 2 mensen met een boot, ook niet gereserveerd en die werden zo neer gezet! Ontzettend rare gang van zaken. Dat personeel uitvalt is vervelend en kan gebeuren, maar zeg dan dat het allemaal wat langer kan duren ipv ons zo weer weg te sturen. Erg jammer! Geen Loetje aan het IJ meer voor ons.

Donna DG 3 maanden geleden
Jan de Koeyer
Google Maps Logo

Een Loetje zoals Loetje niet moet zijn. Ronduit slecht. Personeel had geen tijd voor de klanten. Wachten op drank. Biefstuk koud, drie maal vragen om brood….toen het brood kwam was het vet al gestold op mijn bord. Waarom heb ik hier niets over gezegd? Mijn vraag dan: tegen wie. Om af te rekenen zijn we naar de kassa gelopen en daar moesten we tegen de mevrouw die ons bediende in het bijna lege restaurant vertellen waar we gezeten hadden. Ze noemde toen alleen het bedrag. Geen vraag hoe het smaakte of zo. Nee ze was te druk met het praten met een stamgast die weg ging. Ik heb betaald en ben zonder te zeggen weggelopen om hier nooit meer terug te komen. Twee sterren: plek is perfect en 2 van de 5 gerechten waren wel erg lekker.

Jan de Koeyer 3 maanden geleden
Leyla Mamedova
Google Maps Logo

Ik was vandaag gaan lunchen bij loetje het ij en was tegen vallen ben nu daar na de lunch gelijk gaan kotsen en nu nog steeds vindt dat de kwaliteit even goed gecheckt mag worden had een bali kip broodtje en die kip was niet goed super ku.. dit hoop dat ik niet vergiftig ben want ben ook nog eens zwanger !

Leyla Mamedova 4 maanden geleden
.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in just met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 29 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (NDSM terrein) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Almere
Loetje Breukelen
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Leiden
Loetje Arnhem
Loetje Eindhoven
Loetje Amsterdam Zuid (Café)
Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Overveen
Loetje Rotterdam Centrum
Loetje Leiden
Loetje Ouderkerk aan de Amstel
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Den Haag Centraal
Loetje Delft
Loetje Zwolle
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.