Loetje Bergen map

Loetje Bergen

8.4 · 2191 recensies

Breelaan 2, Bergen

Loetje Bergen
Loetje Bergen Loetje Bergen
Loetje Bergen Loetje Bergen
Loetje Bergen

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Bergen eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Breelaan 2 in het gebied 'Boschrand' in Bergen ligt Loetje Bergen. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 2.191 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Bergen accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 9 locaties in Bergen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Boschrand hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in jus met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 30 vestigingen waaronder deze in Bergen (Boschrand) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Amsterdam Café
Loetje Amsterdam in de Pijp
Loetje Leeuwarden
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Eindhoven
Loetje Reeuwijk
Loetje Amsterdam in de Pijp
Loetje Leeuwarden
Loetje Nijmegen
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Arnhem
Loetje Reeuwijk
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Breda
Loetje Leiden
Loetje Enschede
Loetje Delft
Loetje Zwolle
City Guide

Wat te doen in Bergen

Benieuwd wat je naast Loetje Bergen nog meer in of rondom Bergen (Boschrand) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Boschrand.