Loetje Amsterdam Centraal map

Loetje Amsterdam Centraal

8.4 · 4907 recensies

Stationsplein 10, Amsterdam

Loetje Amsterdam Centraal
Loetje Amsterdam Centraal Loetje Amsterdam Centraal
Loetje Amsterdam Centraal Loetje Amsterdam Centraal
Loetje Amsterdam Centraal

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Amsterdam eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Stationsplein 10 in het gebied 'Stationsplein e.o.' in Amsterdam ligt Loetje Amsterdam Centraal. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 4.907 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Amsterdam Centraal accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stationsplein e.o. hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Edwin Meijer
Google Maps Logo

Bediening liet in eerste instantie lang op zich wachten met het brengen van het eerste drankje. voordat we wat te drinken hadden werd er al gevraagd of we al een keuze hadden gemaakt uit de menu kaart dat vond ik erg onprofessioneel. Vervolgens heerlijk voorgerecht rosbief carpaccio en als hoofdgerecht de welbekende biefstuk Bali gegeten wat uitstekend smaakte. Ik ( en vele andere bezoekers) irriteerde me wel enorm dat er betaald moet worden voor een sanitaire stop. Ik lees dit ook in de voorgaande reviews en dan komt er een reactie van Loetje voorbij dat deze geen eigen toiletten heeft etc. Nou ben ik meerdere keren geweest en dan stond er altijd een grote pot waar je een muntje uit kon halen voor een toilet bezoekje. Hier hebben we naar geïnformeerd maar het personeel wist ons te vertellen dat dit helaas niet meer van kracht is. Ook vertelde het personeel mij dat ze gemiddeld 50 x deze klacht moeten aanhoren van andere gasten. Lijkt mij dus duidelijk dat Loetje hiernaar moet luisteren en deze pot munten voor het toilet bezoek snel terug plaatsen anders zien ze vele gasten niet meer terug bij Loetje Centraal. Gr Edwin

Edwin Meijer 1 week geleden
Thomas Posthumus Meyjes
Google Maps Logo

Twee jaar geleden schreef ik: "prachtige locatie, prima eten en redelijk geprijsd... Ideale ontmoetingsplaats." Inmiddels moet ik die mening herijken: na barre Coronajaren, heeft de kwaliteit/prijsverhouding geen goede beweging doorgemaakt. Het op tafel gebodene is een wat sleetse variant van vroeger: een fors bedrag betalen voor een (lekker) stuk vlees, badend in de bremzoute jus met 4 witte fabrieksboterhammen is niet meer het raffinement dat je zou verwachten bij deze prijsklasse. Extra's als frites, sla of groente moet je dik bijbetalen. Maar het ergste is dat als je naar de wc moet, je daar tegenwoordig ook de betaalpas moet gebruiken, want zelfs dat kan er niet meer af. Nee, dit restaurant kun je het beste mijden; gelukkig zijn er vele en betere alternatieven!

Thomas Posthumus Meyjes 2 weken geleden
Jesse Sander
Google Maps Logo

Eigenlijk altijd goed! Prijzen wel iets verhoogd sinds de vernieuwde kaart. Evengoed prima te doen voor de locatie. Update: betalen voor de WC’s? Come on Loetje zo zonde dit.. je wilt toch geen snackbar worden. Wat context: dit was voorheen wel zo. Nu dus €1 per keer. Regel de deal met 2theloo opnieuw, trek het van de rekening af of scoor een dixie maar dit kan echt niet.

Jesse Sander 2 weken geleden
Alice Meins
Google Maps Logo

Met de wapperende vlag van de Oekraïne nog op mijn netvlies rijdt de trein het CS binnen. Even oversteken. Ik verheug me. Ruik in gedachten de cappuccino al. Zal ik gaan voor het appelgebak of de cheesecake? Het rolluik dat de toegangsdeur verbergt is nog dicht. Heel even ben ik bang dat degene die vandaag opent wellicht de zomertijd vergeten zou kunnen zijn maar dan klinkt het vertrouwde geratel. 'We zijn open!' En 'Ook nog even de andere deur openen hoor, dan ben ik klaar. ' Heerlijk vertrouwd. LOETJE

Alice Meins 1 maand geleden
Joanna Jones
Google Maps Logo

Ontmoette mijn vrienden op het CS, twee van ons kwamen van ver. Wat wil je dan? Natuurlijk, een fijne koffie en een plas. Loutje dichtbij en gezellig. We komen binnen en gaande de route krijgen wij een waarschuwing dat de toiletten sinds kort gefranchised zijn door '2theloo'. Wat dat betekent? 1 euro per plas. Dat is iets wat niet bij gastvrijheid hoort. Beetje rondvragen en ik hoor dat de tips voor het personeel hierdoor om en nabij de 40% gedaald zijn. Dat verdienen ze bij Loetje CS niet, ze doen hun werk goed. Daarom geef ik een 4 aan de mensen in het restaurant. Die min 1 is voor allen die dit malle concept verzonnen hebben. Groet, Joanna

Joanna Jones 2 maanden geleden
pag breuring
Google Maps Logo

Als ex Amsterdammer bezochten mijn vrouw en ik "Het Theehuis" op het Centraal Station. Een restaurant (Loetje) zit daar beneden. Dus maar maar binnen voor n koffie, thee en 2 x appelgebak. Wat opviel was de gezellige sfeer en prima bediening (Isa M. en Silvan). Ook prijs/kwaliteit verhouding (helemaal voor Amsterdam-Centrum begrippen) prima. Daarna rondvaart gemaakt en besloten daar ook te gaan dineren. Advies van Isa M....... De biefstuk Bali met extra knoflook saus!!!!! Moet je dus NIET DOEN!!! Werkt absoluut verslavend voor mijn tong papillen. Echt een aanrader, héérlijk. En de bediening net als die middag lekker vlot. Dus gewoon ff langs gaan en smikkelen maar. Reserveren voor de avond wel handig. Meer mensen weten Loetje al te vinden!!!

pag breuring 2 maanden geleden
.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in just met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 29 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Stationsplein e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Nijmegen
Loetje Rotterdam Centrum
Loetje Utrecht
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Breda
Loetje Delft
Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Utrecht
Loetje Breda
Loetje Delft
Loetje Houten
Loetje Zwolle
Loetje Almere
Loetje Breukelen
Loetje Gorssel
Loetje Nijmegen
Loetje Breda
Loetje Zwolle
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.