Loetje Amsterdam in de Pijp map

Loetje Amsterdam in de Pijp

8.6 · 1177 recensies

Ferdinand Bolstraat 188A, Amsterdam

Loetje Amsterdam in de Pijp
Loetje Amsterdam in de Pijp Loetje Amsterdam in de Pijp
Loetje Amsterdam in de Pijp Loetje Amsterdam in de Pijp
Loetje Amsterdam in de Pijp

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Amsterdam eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Ferdinand Bolstraat 188A in het gebied 'Cornelis Troostbuurt' in Amsterdam ligt Loetje Amsterdam in de Pijp. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.177 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Amsterdam in de Pijp accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 906 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Cornelis Troostbuurt hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in jus met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 30 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Cornelis Troostbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Amsterdam Centraal
Loetje Overveen
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Delft
Loetje Arnhem
Loetje Houten
Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Amsterdam Café
Loetje Rotterdam Centrum
Loetje Delft
Loetje Eindhoven
Loetje Houten
Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Bergen
Loetje Amsterdam Café
Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Laren
Loetje Leeuwarden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.