Loetje Amsterdam in De Pijp map

Loetje Amsterdam in De Pijp

8.6 · 1110 recensies

Ferdinand Bolstraat 188A, Amsterdam

Loetje Amsterdam in De Pijp
Loetje Amsterdam in De Pijp Loetje Amsterdam in De Pijp
Loetje Amsterdam in De Pijp Loetje Amsterdam in De Pijp
Loetje Amsterdam in De Pijp

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Amsterdam eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Ferdinand Bolstraat 188A in het gebied 'Cornelis Troostbuurt' in Amsterdam ligt Loetje Amsterdam in De Pijp. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.110 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Amsterdam in De Pijp accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Cornelis Troostbuurt hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Roel Hoeber
Google Maps Logo

Gevestigd in het minst drukke gedeelte van de Ferdinand Bolstraat, nabij de Oude RAI en het Okura hotel. Heeft een ruim terras. Er zat wat weinig gember in mijn gemberthee. Mijn broodje Geitenkaas was uit de kunst. Bediening uitstekend. Dame liet zich de wat belegen grapjes van mijn gesprekspartner onverstoorbaar welgevallen. Ik heb haar een royale fooi gegeven.

Roel Hoeber 1 week geleden
Manon Pasman
Google Maps Logo

Helaas een slechte ervaring hier. Wij kwamen om 9 uur aan en kregen te horen dat de keuken eerde sloot wegens personeel tekort wat kan natuurlijk. Zelf had ik een biefstuk besteld die 3 te rauw is geserveerd waarschijnlijk in alle haast hebben ze het gebakken. Voor mij geen 2e keer hier 🙆

Manon Pasman 2 weken geleden
Dolf de Haan
Google Maps Logo

Loetje... Dus biefstuk. Helemaal prima. Bovenal vriendelijk personeel. Maar denk er wel aan dat je rustig eet als je op je gemak wilt tafelen. Anders sta je zo weer buiten. De gerechten zijn snel klaar en zodra je bord leeg is staat het volgende er al.

Dolf de Haan 2 weken geleden
John A
Google Maps Logo

Mehmet, heeft ons goed geholpen! Ondanks mijn allergieën heeft ie ons goed geholpen. Heel behulpzaam! Houden zo een medewerker!

John A 5 maanden geleden
Arianne Bonestroo
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten, fijne locatie en vriendelijk personeel! Wij komen nog eens terug!

Arianne Bonestroo 7 maanden geleden
claudia Heemskerk
Google Maps Logo

Lekker, ondanks dat we niet gereserveerd hadden,werd er een plekje voor ons gevonden.

claudia Heemskerk 8 maanden geleden
.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in just met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 29 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Cornelis Troostbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Gorssel
Loetje Amsterdam in De Pijp
Loetje Leeuwarden
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Delft
Loetje Houten
Loetje Nijmegen
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Utrecht
Loetje Leiden
Loetje Arnhem
Loetje Zwolle
Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Nijmegen
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Paterswolde (Gr.)
Loetje Delft
Loetje Zwolle
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.