Loetje in De Pijp Amsterdam

Loetje in De Pijp

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Amsterdam eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Bij Loetje in De Pijp gelegen aan de Ferdinand Bolstraat 188A in Amsterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Loetje in De Pijp

Ferdinand Bolstraat 188A in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Loetje in De Pijp in Amsterdam

In Amsterdam aan de Ferdinand Bolstraat 188A bevindt zich Loetje in De Pijp. Bij Loetje in De Pijp kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Restaurant scoort Loetje in De Pijp een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Loetje in De Pijp

Voor de actuele openingstijden van Loetje in De Pijp in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Loetje in De Pijp nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Reserveren bij Loetje in De Pijp

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Loetje in De Pijp. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 237 4321
Loetje in De Pijp Amsterdam
Loetje in De Pijp Amsterdam
Loetje in De Pijp Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Loetje in De Pijp?

Loetje in De Pijp krijgt een beoordeling van 8.6/10 gebasseerd op 996 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het eten is prima, maar op deze locatie kom ik niet meer terug. Niet alle tafels stonden 1.5m uit elkaar. Alle gasten werden bij elkaar geplaatst, het was als een kippenhok, terwijl het niet vol zat deze avond! Hierdoor voelde het alsof het personeel geen zin had om extra heen en weer te lopen. Spijtig, in tijden van corona. De bediening was niet goed op elkaar afgestemd met het opnemen van onze bestelling. Er kwam 2 keer iemand binnen 5 minuten, terwijl we net zaten! Het voelde gehaast. Na bestellen werd niet halverwege het dineren gevraagd om nog iets te drinken. (Tafel naast ons wel, want die bestelde grote flessen, dus ja dan krijgen ze privilege hè) Tijdens het hoofdgerecht werd twee keer gevraagd of we al klaar waren, terwijl we nog onze bijgerechten aan het nuttigen waren. Bij een derde keer vragen toch maar mee laten nemen... niet voor herhaling vatbaar.

Lees verder

2/5

Zondag avond met 5 personen heerlijk gegeten bij Loetje in de Pijp. We waren te laat en toen we binnen kwamen werd ons verteld dat we als "no show" onze tafel helaas kwijt waren. Stom natuurlijk, eigen schuld .. we hadden even moeten bellen. De dames zochten echter meteen naar een oplossing en hebben ons een klein half uurtje aan de hoge tafel gezet waar we rustig een drankje hebben gedaan. Daarna hebben ze ons toch een mooie tafel kunnen geven en hebben we heerlijk genoten van ons diner! Complimenten aan de vriendelijke dames. Zeer klantgericht en dat is waarom we altijd weer terugkomen. Heerlijk eten en prima service. Tot de volgende keer ... :)

Lees verder

5/5

Helaas troffen we vanavond tijdens ons etentje nu niet bepaald de gezelligste ambiance. Van meet af aan werd onze groep er aan herinnerd dat er sprake van een tijdslot was.. Door de, behoorlijk, ongeïnteresseerde houding van de medewerkers voelde het uitei3als een verlossing. Eten was prima, verorberd in een recordtijd. En met veel moeite konden we de rekening gedeeld betalen. Volgende keer niet wegsuffen bij de lesuren klantvriendelijk zijn svp

Lees verder

2/5

Hier moet je zijn voor een heerlijke biefstuk. Maar ook voor fijne bijgerechten in normale porties met goede prijzen. Ik kreeg hier echt een nostalgisch gevoel met die eerlijke smaken, soppen met witbrood in de jus en de dame blanche erna. Gewoon gezellig en hele mooie kwaliteit. Doe daar vriendelijke bediening en gezellig interieur bij en je hebt hier een leuke en smakelijke avond. Wel even reserveren want zit snel volgeboekt ;-)

Lees verder

5/5

Gegeten voor ruim €300. En 2x van de 2x drinken moeten vragen lang met lege glazen gezeten en desert is niet naar gevraagd nadat de tafel afgeruimd werd, hierna nog een half uur gewacht en personeel blijft langslopen en kijken naar de tafel maar vraagt niks. 1ste en laatste keer in de pijp.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Loetje in De Pijp?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Loetje in De Pijp, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Loetje in De Pijp nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Loetje restaurants in Nederland

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 26 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Loetje in De Pijp toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle restaurants van Loetje te vinden.

Bekijk alle Loetje restaurants
Loetje Almere Almere Restaurant
Loetje aan 't IJ Amsterdam Restaurant
Loetje Bergen Bergen Restaurant