Loetje Laren map

Loetje Laren

8.8 · 1982 recensies

Zevenend 23, Laren

Loetje Laren
Loetje Laren Loetje Laren
Loetje Laren Loetje Laren
Loetje Laren

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Laren eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Zevenend 23 in het gebied 'Laren-Centrum' in Laren ligt Loetje Laren. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.982 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Laren accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 15 locaties in Laren waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Laren-Centrum hebben we nog 14 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

C
Google Maps Logo

Altijd goed ik kom hier al jaren. Enige punt, daarom ook 4 sterren is de oudere man in de bediening. Kwam erg geïrriteerd / brutaal over toen ik vroeg waar onze 2 drankjes bleven na 20 minuten. Als antwoord kreeg ik: “we hebben nog meer te doen”.

C 1 maand geleden
Peter K.
Google Maps Logo

Lekker gegeten op het zonnige terras. Goed eten zoals je dat van Loetje mag verwachten. Hele leuke en vriendelijke bediening. Gelukkig konden wij hier nog terecht nadat wij bij een 'tegenovergelegen' restaurant niet terecht konden "vanwege personeelstekort". Dit terwijl het terras verre van vol was. Sneu voor hen op zo'n mooie dag! Maar hierdoor zijn we wel bij Loetje terecht gekomen en hebben ons daar prima vermaakt!

Peter K. 1 maand geleden
jasper
Google Maps Logo

Zoals verwacht was de biefstuk weer erg lekker, dit is altijd goed! Maar het is wel aan de dure kant, gezien je nog frietjes en salade ernaast extra moet bestellen. Anders krijg je echt alleen maar biefstuk met wit brood. Helaas viel de friet, welke erbij was besteld voor 5,50, tegen deze was erg droog en hebben we laten staan.

jasper 1 maand geleden
Ascon Dijkstra
Google Maps Logo

Altijd heerlijk gegeten hier! Dat was mijn review van 3 jaar geleden... Helaas is dit restaurant drastisch veranderd. Ik kom hier sinds dat ik 6-7 jaar was. Tot aan 3 jaar geleden was het zeker nog geweldig, prijs kwaliteit verhouding was subliem! Helaas is dat nu anders. Het menu is aangepast, de bediening is niet meerzoals het was, helaas... nu moet ik na 20 jaar toch zeggen dat het niet meer zo goed is als dat het was.. vandaar dat ik het nu weinig sterren zal geven. Sorry aan de leuke mensen die er werken en gewerkt hebben. Maar het is nu niet meer zoals het was, en de prijs kwaliteit verhouding is nu Slecht.

Ascon Dijkstra 2 maanden geleden
O. de Bruijn
Google Maps Logo

Op 12 mei met 2 kleine kleinkinderen flesje Fristi besteld en voor ons cappuccino. Mooi weer, op terras gezeten. Wat een chagrijnige vrouw in de bediening! Ongelofelijk, zo nog niet bij Loetje meegemaakt. Ook Fristi maand over de datum. Geen excuus, alleen chagerijn. Een slechte medewerker voor Loetje.

O. de Bruijn 2 maanden geleden
.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in just met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 29 vestigingen waaronder deze in Laren (Laren-Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Den Haag Centrum
Loetje Houten
Loetje
Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Bergen
Loetje Den Haag Centrum
Loetje Enschede
Loetje
Loetje Zwolle
Loetje Amsterdam Zuid (Café)
Loetje Utrecht
Loetje Breda
Loetje Arnhem
Loetje Eindhoven
Loetje Zwolle
City Guide

Wat te doen in Laren

Benieuwd wat je naast Loetje Laren nog meer in of rondom Laren (Laren-Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Laren-Centrum.