Loetje Amsterdam Oost map

Loetje Amsterdam Oost

8.8 · 1795 recensies

Ruyschstraat 15, Amsterdam

Loetje Amsterdam Oost
Loetje Amsterdam Oost Loetje Amsterdam Oost
Loetje Amsterdam Oost Loetje Amsterdam Oost
Loetje Amsterdam Oost

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Amsterdam eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Ruyschstraat 15 in het gebied 'Swammerdambuurt' in Amsterdam ligt Loetje Amsterdam Oost. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.795 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Amsterdam Oost accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 918 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Swammerdambuurt hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in jus met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 30 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Swammerdambuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Amsterdam Centraal
Loetje Leeuwarden
Loetje Nijmegen
Loetje Breda
Loetje Paterswolde (Gr.)
Loetje Reeuwijk
Loetje Almere
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Paterswolde (Gr.)
Loetje Arnhem
Loetje Eindhoven
Loetje Den Haag Binckhorst
Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Breukelen
Loetje Gorssel
Loetje Leiden
Loetje Eindhoven
Loetje Zwolle
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.