Loetje Amsterdam Oost map

Loetje Amsterdam Oost

8.8 · 1677 recensies

Ruyschstraat 15, Amsterdam

Loetje Amsterdam Oost
Loetje Amsterdam Oost Loetje Amsterdam Oost
Loetje Amsterdam Oost Loetje Amsterdam Oost
Loetje Amsterdam Oost

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Amsterdam eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Ruyschstraat 15 in het gebied 'Swammerdambuurt' in Amsterdam ligt Loetje Amsterdam Oost. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.677 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Amsterdam Oost accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Swammerdambuurt hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Eva Wagner
Google Maps Logo

Vis, vlees of vega ...het is hier altijd ontzettend lekker! Klein minpuntje is dat als het druk is klanten binnen moeten staan wachten op een tafel en zit je erg onrustig te eten als je in de buurt van de deur of bar zit.

Eva Wagner 2 maanden geleden
Nico Laas
Google Maps Logo

20 sept. 2021. Gister (zondag 19/9) was duidelijk een hele slechte dag voor Loetje Oost. Te weinig personeel en gedoe of er überhaupt wel gegeten kon worden. Buiten mocht er niet gegeten worden maar wel gedronken (vreemd) maar stonden er nog wel etensresten op div. tafels (???). Bij gods gratie mochten we dan wel even blijven eten want er kwam een groep van acht later nog langs. Overigens was het niet druk binnen met eters. De jonge (nieuwe?) ober was bovendien erg onaangenaam, opdringerig maar vooral zeer chagrijnig. Drankjes langs brengen ging div. malen fout, biefstuk was te droog, duurde heel lang, drama dus. Slechte service, dat ben ik daar niet gewend. Na ruim 45 min. moesten we weg ivm de groep die nog kwam, echter die groep was nergens te bekennen. Zeer onaangenaam bezoek dus, m.n. door de slecht bediening/service/ober. Erg jammer Loetje Oost, want als vaste klanten/buren komen we hier graag en geregeld. 2019 Mooi pand, lekker eten, goede service maar helaas inmiddels wel een beetje duur geworden.

Nico Laas 9 maanden geleden
Bianca Bijker
Google Maps Logo

Lekker gegeten, de bediening had aan het eind van de avond geen oog meer van de gasten. Een hele tijd met een leeg bord voor mij gezeten en uiteindelijk maar op de tafel er naast gezet. Zelf de dessert kaart gepakt omdat er geen bediening te bekennen was. Misschien wel een aandachtspunt je dat ook gasten op de late avond nog graag aandaxht willen.

Bianca Bijker 9 maanden geleden
K S
Google Maps Logo

Geen fijne ervaring hier. We hebben 40 minuten gewacht op ons eten, ondertussen werd het koud op het terras en vroegen wij of we binnen mochten gaan zitten (ons eten was er nog niet). Dit kon niet, ondanks dat het binnen helemaal leeg was. Na lang wachten eindelijk ons eten ontvangen. De jus was super zoutig en vettig, en de gebakken uitjes, die pas werden geserveerd toen het eten al bijna op was, waren koud. Niet voor herhaling vatbaar.

K S 9 maanden geleden
An “LaMami” Rey
Google Maps Logo

Ook hier is het knus en gezellig.

An “LaMami” Rey 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in just met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 29 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Swammerdambuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Bergen
Loetje Laren
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Rotterdam Centrum
Loetje Zwolle
Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Leeuwarden
Loetje Utrecht
Loetje Breda
Loetje Paterswolde (Gr.)
Loetje
Loetje Leeuwarden
Loetje Overveen
Loetje Utrecht
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Breda
Loetje
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.