Loetje Overveen Overveen

Loetje Overveen

Bij Loetje Overveen gelegen aan de Bloemendaalseweg 260 in Overveen kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Loetje Overveen is één van de 2 locaties in Overveen op CardMapr.

Loetje Overveen

Bloemendaalseweg 260 in Overveen

Loetje Logo

Betalen met creditcards bij Loetje Overveen in Overveen

In Overveen aan de Bloemendaalseweg 260 bevindt zich Loetje Overveen. Bij Loetje Overveen kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Loetje Overveen een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Loetje Overveen

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Loetje Overveen. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Overveen

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

023 527 7457
Online bestellen
Loetje Overveen Overveen
Loetje Overveen Overveen
Loetje Overveen Overveen

Reviews

Wat zeggen anderen over Loetje Overveen?

Loetje Overveen wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 86 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Gisteravond online besteld rond 18:00. Het eerste online afhaal moment is dan 18:45. Prima, het is erg druk, en de keuken en personeel kunnen het blijkbaar net aan. Als ik me dan op het afhaalmoment meld, moet ik alsnog een extra kwartier wachten. Zonder dat iemand meld dat ik nog even moet wachten. Volgens mij gaat de kok pas mijn bestelling maken als ik er ben. Maar dan is het online bestellen verder zinloos voor klanten. Als ik om 18:00 naar de locatie was gereden en had besteld had ik mijn diner een stuk eerder gekregen is mijn indruk. Misschien kan Loetje voor de drukke momenten het niet meer toestaan dat iedereen komt aanwaaien en kan bestellen, als dit de braaf online bestellende klanten erg benadeeld qua tijd. Overigens heb ik beloofde 2 bitterballen ook niet gezien door de chaotische wijze waarop gisteravond gewerkt werd. Verder verbaas ik me over de wachtende auto's die met draaiende motor mogen blijven staan, minutenlang. Lijkt me niet fijn voor de buren en het milieu. Het diner was weer heerlijk, 5 sterren. Maar 1 ster aftrek voor het gebrek aan service, het extra wachten en mijn irritatie.

Lees verder

4/5

Online besteld, afhaalsysteem is goed georganiseerd, wij kregen zelfs gratis bitterballen tijdens het wachten! Top

Lees verder

5/5

Hele slechte service ervaren helaas. We werden bij aankomst goed en netjes ontvangen en moesten heel eventjes wachten tot een tafel vrij was. Dat is niet erg maar toen we eenmaal naar onze tafel waren begeleid, ben ik na 40 minuten opgestaan en heb zelf maar om de dinerkaart gevraagd en daarna is er ook niemand meer geweest die ons te drinken aanbood of ook maar iets. Alsof we onzichtbaar waren. Na het (lekkere) eten zijn we dan ook maar meteen weggegaan.. jammer!

Lees verder

2/5

De service liet veel aan zich over. Er werd bij de ingang gediscrimineerd naar klanten (donker getinte man werd vermeld dat ze vol zaten, maar een blank stel die niet gereserveerd had kon 2 min later wel naar binnen), en de bediening was vaak nergens te vinden. Ook hadden wij veel last van mensen die rookten om ons heen. Er was geen anti-rokers ruimten aanwezig. Helaas kwamen wij hier pas achter toen het hoofdgerecht al geserveerd was en de mensen naast ons uitgebreid gingen roken. Helaas, en jammer!! Het eten was namelijk wel erg lekker

Lees verder

2/5

Vooraf (terecht verplicht) tafel voor 3 gereserveerd. Eerst 10 minuten in een niet coronaproof rij (in- en uitgaande gasten werden niet gescheiden met een smalle in- en uitgang) buiten staan wachten. Daarna door de gastvrouw terug naar buiten gestuurd, onder een parasol, met een pieper met volgnummer 6 nadat eerst de drankjes waren opgenomen. Na wederom 10 minuten wachten, zonder dat er drankjes geserveerd werden besloten wij op te stappen. We waren nog zo vriendelijk om de pieper in te leveren, nog immer volgnummer 5, met als opmerkelijke reactie: ik ga even kijken voor een tafeltje.......en de gastvrouw is verbaasd dat wij weg gingen. Conclusie: het beleid van Loetje Overveen gaat ten koste van gastvrijheid en klantvriendelijkheid en over de rug van de medewerkers. Reserveren met het nu gehanteerde systeem is zinloos en niet Coronaproof. 2 weken sluiten is op basis van deze ervaring een realistisch risico. Daar lijkt niemand mee gebaat.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Loetje Overveen?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Loetje Overveen, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Overveen

Benieuwd naar andere locaties in Overveen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Overveen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Overveen
Proeflokaal Bregje Overveen Restaurant

Proeflokaal Bregje

Zeeweg 98

Loetje Overveen Overveen Restaurant

Loetje Overveen

Bloemendaalseweg 260

Andere Loetje restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Loetje nog meer locaties. Naast Loetje Overveen in Overveen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Loetje locaties
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Almere

Loetje aan 't IJ Amsterdam Restaurant

Loetje aan 't IJ

Amsterdam

Loetje aan de Amstel Amstelveen Restaurant
Loetje Bergen Bergen Restaurant

Loetje Bergen

Bergen

Loetje Breukelen Breukelen Restaurant

Loetje Breukelen

Breukelen

Café Loetje Amsterdam Restaurant

Café Loetje

Amsterdam