Loetje Rotterdam Centrum Rotterdam

Loetje Rotterdam Centrum

Bij Loetje Rotterdam Centrum gelegen aan de Binnenrotte 192 in Rotterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Loetje Rotterdam Centrum is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Loetje Rotterdam Centrum

Binnenrotte 192 in Rotterdam

Loetje Logo

Betalen met creditcards bij Loetje Rotterdam Centrum in Rotterdam

In Rotterdam aan de Binnenrotte 192 bevindt zich Loetje Rotterdam Centrum. Bij Loetje Rotterdam Centrum kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Loetje Rotterdam Centrum een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Loetje Rotterdam Centrum

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Loetje Rotterdam Centrum. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 268 1869
Online bestellen
Loetje Rotterdam Centrum Rotterdam
Loetje Rotterdam Centrum Rotterdam
Loetje Rotterdam Centrum Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Loetje Rotterdam Centrum?

Loetje Rotterdam Centrum wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 651 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De biefstuk wordt pas in de pan gedaan wanneer je binnenkomt. Tijdens het wachten een paar lekkere bitterballen gekregen. En sowieso zijn de biefstukken daar overheerlijk, zowel de Bali als de normale versie. Natuurlijk was dit een afhaal-diner.

Lees verder

5/5

Het eten was heerlijk. Ontvangst ook. Vriendelijk. Maar toen we bijna klaar waren met onze hoofdschotel. Kwamen ze ons eigenlijk oojutten en wegjagen. In 10 minuten nog een dessert door de strot duwen. Wat we natuurlijk niet gedaan hebben. Dit was om een tijdslot, vanwege corona regels. Nou daar hadden ze niets van gezegd/uitgelegd. Heel slecht. In anderhalf uur alles op vreten en weg. Terwijl eten gaat om socializen, gezelligheid, smakenfeestje. Rust en ruimte. Dit was voor mij de eerste en laatste keer. En voor die prijs wil ik wel langer plezier. Een avondje uit. Onder genot van lekker eten en wijn. En ze fuwden de rekening al op tafel, zonder dat we daarom gevraagd hadden. Op Rotte (rdam)

Lees verder

3/5

26/9. Gisteravond laat hebben aten wij bij Loetje centrum. De hostess ontving ons zonder oogcontact of een begroeting maar direct met 'gereserveerd?'. Onaangename hostess dus helaas maar goed, wij naar onze tafel. De dames die onze bestellingen op nam waren top, helaas kwam de hostess onze flessen wijn brengen die zonder in te schenken zo op tafel smijt. Verder was het voorgerecht super, maar de ossenhaas in hete jus.. het werd ons verteld dat ze standaard medium rare komen. Beetje raar dat ik dan twee kleine stukjes krijg waarvan eentje gebakken tot een schoenzool. Ook veelste weinig. Als Loetje de kwaliteit van haar deur host wat opkrikt en degene met de verantwoordelijkheid over de ossenhaas in Bali jus kan het wat worden.

Lees verder

2/5

Prijs/kwaliteit verhouding klopt niet helemaal. Recentelijk ben ik bij Loetje een hapje wezen eten en vond het niet bijzonder, had het overigens ook niet voor de smaak van het vlees hoeven doen. Vooraf de carpaccio, deze was best wel ok. Als hoofd de ossenhaas in pittige saus. Ik kreeg 2 kleine stukjes ossenhaas (opvallend waren het de staartjes van de ossenhaas) oftewel ossenhaas afval zwemmend in een hele, hele vette en zoute bali saus voorgeschoteld. De ossenhaas was mals maar dat was ook echt alles want het proeft werkelijk waar nergens naar! Ik heb bij meerdere goede vleesrestaurants gegeten en zelf ossenhaas voorbereid dus ik weet ongeveer hoe een ossenhaas hoort te proeven. Bovendien deed de serveerster een beetje raar toen we geen bijgerechten erbij hadden besteld aangezien er een heel wit brood bij zit en we al een voorafje hadden genomen. Wat ik erg irritant vond was de ober die constant vanuit de keuken voorbij onze tafel vloog om het eten uit te serveren, volgens mij raakte hij ook bijna m’n haar met z’n dienblad. Niet ok. Mijn tip: voor hetzelfde geld kan je veel beter bij Gauchos eten.

Lees verder

3/5

De lekkerste biefstuk van Rotterdam! Loetje is zeker het geld waard en je krijgt een goed gevuld bord.

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Loetje Rotterdam Centrum?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Loetje Rotterdam Centrum, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13

Andere Loetje restaurants in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Loetje nog meer locaties. Naast Loetje Rotterdam Centrum in Rotterdam kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Loetje locaties
Loetje Almere Almere Restaurant

Loetje Almere

Almere

Loetje aan 't IJ Amsterdam Restaurant

Loetje aan 't IJ

Amsterdam

Loetje aan de Amstel Amstelveen Restaurant
Loetje Bergen Bergen Restaurant

Loetje Bergen

Bergen

Loetje Breukelen Breukelen Restaurant

Loetje Breukelen

Breukelen

Café Loetje Amsterdam Restaurant

Café Loetje

Amsterdam