Loetje Rotterdam Centrum Rotterdam

Loetje Rotterdam Centrum

Bij Loetje Rotterdam Centrum gelegen aan de Binnenrotte 192 in Rotterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Loetje Rotterdam Centrum is één van de 126 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Loetje Rotterdam Centrum

Binnenrotte 192 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Loetje Rotterdam Centrum in Rotterdam

In Rotterdam aan de Binnenrotte 192 bevindt zich Loetje Rotterdam Centrum. Bij Loetje Rotterdam Centrum kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Loetje Rotterdam Centrum een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Loetje Rotterdam Centrum

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Loetje Rotterdam Centrum. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Loetje Logo

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 268 1869
Routebeschrijving
Loetje Rotterdam Centrum Rotterdam
Loetje Rotterdam Centrum Rotterdam
Loetje Rotterdam Centrum Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over Loetje Rotterdam Centrum?

Loetje Rotterdam Centrum wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 557 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Loetje, daar is eigenlijk niets slechts over te verzinnen. We hebben er voortreffelijk gegeten. Lekkere voorgerechten, een heerlijk tournedos in verschillende groottes en uitvoeringen (de Roode Waard is een topper), we wonen om de hoek dus is het makkelijk om af en toe eens binnen te lopen........helaas geen pica's.....je moet hier gewoon een keer naar toe als je lekker wilt soppen.

Lees verder

5/5

Op aanraden van onze kinderen een bezoek gebracht aan dit restaurant. Gereserveerd want we hadden begrepen dat het érg druk bezocht wordt. Héél vriendelijk ontvangen door een jonge dame bij de deur, zij brengt je naar je tafel. Niet veel later kwam een andere vriendelijke serveerster ons de menukaart brengen en drankjes opnemen. Allebei namen we een Rotterdams biertje, smaakte héérlijk. Omdat we er goede verhalen over hadden gehoord besloten we beide een gerecht te nemen van de "specials" kaart. De biefstuk met knoflookjus. Dáár hebben we geen spijt van gehad! Wát een heerlijk mals stuk vlees...medium gebakken, boterzacht met wit casinobrood om te "soppen"... Het toetje was óók zalig, een trio van chocolade en een toetje van Loetje dat ging er nog net in, blij dat we geen voorgerecht hadden genomen... Al met al een absolute aanrader! Het enige wat ik dan als klein minpuntje wil vermelden is dat er op de plek waar wij zaten, met één stoel en aan de andere kant van de tafel een lange bank, erg weinig privacy is...je zit érg dicht op de andere bezoekers. Nu ik dit weet zal ik bij een volgende reservering hier rekening mee houden.

Lees verder

5/5

Mooie zaak met wellicht een massaal karakter. Ik zou hier minder snel 'gezellig' met z'n tweetjes naar toe gaan. Desalniettemin zijn naast de welbekende biefstuk ook de salades (als lunch) een echte aanrader!

Lees verder

4/5

Leuke tent, goeie sfeer en het eten was prima. Echter wel wat minpunten, zoals het personeel. Bij binnenkomst om 16:45 uur kregen we een nisje toegewezen, waar we lekker comfortabel zaten. Maar al na 10 min werd ons medegedeeld dat het nisje om 18:30 uur gereserveerd was voor de volgende groep. We besloten om na het diner te verschuiven naar een andere tafel maar volgens de serveerster "werkte het zo niet", omdat ze niet kon garanderen dat er na 18:30 uur nog tafels vrij zouden zijn. We zijn toen maar per direct verhuisd naar een normale tafel. Over de bediening (door de getinte jongen met lang krullend haar in een staart) zijn we zeer tevreden! Hij wist goed wat de gerechten inhielden en kon adviseren op basis van onze voorkeuren. Bij het afrekenen werden we een beetje opgejaagd door de dame die met het pinautomaat bij de tafel bleef staan totdat we een beslissing hadden gemaakt hoe we zouden afrekenen (5 pers). En na het afrekenen moesten we de tent verlaten, alhoewel wij het nog erg gezellig hadden aan tafel. Een beetje jammer dit.

Lees verder

3/5

Lekker zoals altijd! Geweest voor lunch en dinner, allebei een andere sfeer. In de avond is het een stuk drukker en dus veel rumoeriger. Tijdens de lunch voelt het een stuk meer ontspannen aan.

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Loetje Rotterdam Centrum?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Loetje Rotterdam Centrum, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 126 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41