Loetje Amsterdam ZuidAs map

Loetje Amsterdam ZuidAs

8.4 · 1661 recensies

Parnassusweg 1021, Amsterdam

Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Amsterdam ZuidAs Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Amsterdam ZuidAs Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Amsterdam ZuidAs

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Amsterdam eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Parnassusweg 1021 in het gebied 'Zuidas Zuid' in Amsterdam ligt Loetje Amsterdam ZuidAs. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.661 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Amsterdam ZuidAs accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 916 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zuidas Zuid hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in jus met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 30 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Zuidas Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Almere
Loetje Breukelen
Loetje Gorssel
Loetje Amsterdam in de Pijp
Loetje Nijmegen
Loetje Enschede
Loetje Almere
Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Bergen
Loetje Gorssel
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Rotterdam Centrum
Loetje Ouderkerk aan de Amstel
Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Nijmegen
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Paterswolde (Gr.)
Loetje Reeuwijk
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.