Loetje Zuidas Amsterdam

Loetje Zuidas

Bij Loetje Zuidas gelegen aan de Parnassusweg 1021 in Amsterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Loetje Zuidas is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Loetje Zuidas

Parnassusweg 1021 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Loetje Zuidas in Amsterdam

In Amsterdam aan de Parnassusweg 1021 bevindt zich Loetje Zuidas. Bij Loetje Zuidas kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Loetje Zuidas een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Loetje Zuidas

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Loetje Zuidas. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Loetje Logo

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 235 7842
Routebeschrijving
Loetje Zuidas Amsterdam
Loetje Zuidas Amsterdam
Loetje Zuidas Amsterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over Loetje Zuidas?

Loetje Zuidas wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 1147 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Voor het eerst bij Loetje gegeten. De vestiging Zuidas is vlakbij tramlijn 5 gelegen. In verband met de kerst was alles heel sfeervol aangekleed. Het was voor ons geen probleem dat je in verband met de kerstdrukte in een bepaalde tijdsperiode kon dineren. We moesten op tijd naar het centrum voor een concert. Het eten was zonder meer goed en smaakvol. Heel goed dat je ook gewoon à la carte kunt eten met de kerst. Dat maakt de keuze groot. Leuk dat er voor alle gasten een kerstmuts beschikbaar was. Dat geeft zo'n kerstdiner een extra tintje. Zeker de vele kinderen in de zaak konden het waarderen.

Lees verder

5/5

Weer eens in Amsterdam toch even Loetje bezoeken maar nu op de Zuid as. Geweldige zaak.goed eten voor de kleine en de grote trek. Fijne lokatie zeer tevreden. Maar als je rond het middag uur komt , graag reserveren, om teleurstelling te voor komen. 2 fantastische eetzalen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Bedankt Loetje.

Lees verder

5/5

Heel goed eten en een leuke en gezellige locatie.

Lees verder

5/5

Heerlijk Roastbeef Carpacchio met truffelmayonaise en rucola en ook geitenkaas als voorgerechten, Ossehaas XL, een dubbele espresso en ijs om het af te maken. Rondom een gezellige drukte, mensen die relaxed pratend en nippend aan een drankje - aan de bar of elders - wachten op een plekje om aan te kunnen schuiven... Dat geeft al aan, dat mensen hier graag komen - Wij waren hier graag iig...👍

Lees verder

4/5

De biefstuk en tonijn biefstuk waren van uitstekende kwaliteit en echt erg lekker! Een nadeel is dat de kosten van de rekening snel hoger oplopen. Neem bijvoorbeeld een voorgerecht (+/- 10 euro) en je wilt naast de biefstuk nog een salade (+/- 5 euro), frietjes (+/- 4 euro), zoete aardappel frietjes (+/- 4.50 euro). De kwaliteit is echt uitstekend maar de rekening kan snel oplopen. Tot slot vonden wij het raar na het plaatsen van een reservering dat wij nog 15 minuten na aankomst moesten wachten voordat er een tafel beschikbaar was.

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Loetje Zuidas?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Loetje Zuidas, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17