Loetje Amsterdam ZuidAs map

Loetje Amsterdam ZuidAs

8.4 · 1498 recensies

Parnassusweg 1021, Amsterdam

Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Amsterdam ZuidAs Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Amsterdam ZuidAs Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Amsterdam ZuidAs

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Amsterdam eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Parnassusweg 1021 in het gebied 'Zuidas Zuid' in Amsterdam ligt Loetje Amsterdam ZuidAs. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.498 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Amsterdam ZuidAs accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Zuidas Zuid hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jarno Roubos
Google Maps Logo

Eten is heerlijk! Biefstuk Bali is echt heel lekker. Bediening is vriendelijk, maar puntje van kritiek is dat ze alles vanaf 1 hoek van de tafel uitdelen en niet even om de tafel heen lopen. Dit zowel met drinken als met eten en zo kreeg mijn collega een loeiheet bord in zn handen.

Jarno Roubos 2 maanden geleden
Remco Bader
Google Maps Logo

Im te beginnen de biefstuk is fantastisch. Daar ga je tenslotte voor naar loetje. Wel vind ik dit restaurant erg chaotisch ook stond de muziek vrij hard waardoor gasten harder gaan praten. Kortom een hoop herrie. Voortaan gaan wij weer naar loetje aan de Amstel.

Remco Bader 3 maanden geleden
Georges Nakouzi
Google Maps Logo

Eten geregeld bij deze keten. Over het algemeen is het eten er prima tot goed. Deze keer was onze biefstuk Bali vreselijk zout. Erg jammer. De frietjes waren te doorbakken. Personeel was erg vriendelijk. Hopelijk is het de volgende keer weer wat we gewend zijn.

Georges Nakouzi 4 maanden geleden
Mira Roodenburg
Google Maps Logo

Het positieve dat ik kan zeggen is dat het personeel erg aardig is. Maar mijn feestje is dit niet. Ik ben niet zo gek op alleen vlees, dus een tonijnsteak te doorgebakken. Met de hele familie gegeten maar de biefstuk Bali dreef in een pittige saus verder niets speciaals. Zalm wonton, gerookte zalm in leuke filoblaadjes maar te veel saus. Vega burger saaie bedoeling. Alleen de biefstuk met uitjes en bacon bleek heerlijk voor de liefhebbers maar wel heftig. Koffie uit de kant en klaar machine werden we ook niet blij van.

Mira Roodenburg 6 maanden geleden
Bianca Betjes
Google Maps Logo

Rommelig. Biefstuk viel met uitserveren van bord . Wachten erop terwijl wel de champignons op tafel stonden. Toetjes en koffie besteld. Alleen de koffie kwam maar niet . Toetjes werden later niet op bon gezet. Reactie terug van t team. Nee ik kom niet meer terug en zal jullie ook niet aanbevelen. Geef mij naar loetje Ouderkerk !

Bianca Betjes 9 maanden geleden
.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in just met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 29 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Zuidas Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Amsterdam Centraal
Loetje Rotterdam Centrum
Loetje Utrecht
Loetje Eindhoven
Loetje Houten
Loetje
Loetje Gorssel
Loetje Leeuwarden
Loetje Rotterdam Centrum
Loetje Amsterdam ZuidAs
Loetje Paterswolde (Gr.)
Loetje Eindhoven
Loetje Almere
Loetje Nijmegen
Loetje Utrecht
Loetje Breda
Loetje Delft
Loetje Houten
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.