Loetje map

Loetje

8 · 252 recensies

Wipstrikkerallee 213, Zwolle

Open

Loetje
Loetje Loetje
Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje Loetje
Bekijk meer
Loetje

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Zwolle eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Wipstrikkerallee 213 in het gebied 'Wipstrik-Noord' in Zwolle ligt Loetje. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 252 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 157 locaties in Zwolle waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Wipstrik-Noord hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in jus met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 31 vestigingen waaronder deze in Zwolle (Wipstrik-Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje
Loetje
Loetje
Loetje
Loetje Overveen
Loetje Leiden
Loetje
Loetje
Loetje Rotterdam Kop van Zuid
Loetje Laren
Loetje Amsterdam Oost
Loetje Enschede
Loetje
Loetje
Loetje
Loetje Laren
Loetje Rotterdam Centrum
Loetje Delft
City Guide

Wat te doen in Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel. Zwolle staat bekend om zijn rijke historie en opgewekte binnenstad. Zo vind je in Zwolle genoeg restaurantjes waar je lekker kan lunchen en/of dineren, winkels om dat ene kledingstuk te scoren en vele monumenten en musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zwolle. Meer van dit lees je in onze Zwolle City Guide.