Loetje Zwolle map

Loetje Zwolle

6.6 · 9 recensies

Wipstrikkerallee 213, Zwolle

Loetje Zwolle
Loetje Zwolle Loetje Zwolle
Loetje Zwolle Loetje Zwolle
Loetje Zwolle

Over Loetje

Denk je aan Loetje, dan denk je aan biefstuk. Ook in Zwolle eet je o.a. deze specialiteit. Voor ontbijt, lunch of dinner ben je bij Loetje aan het juiste adres.

Aan de Wipstrikkerallee 213 in het gebied 'Wipstrik-Noord' in Zwolle ligt Loetje Zwolle. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 9 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Loetje Zwolle accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Zwolle waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Wipstrik-Noord hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Gözde Duran
Google Maps Logo

Mooie locatie! Alleen absoluut niet klantvriendelijk. We wilden een kopje koffie drinken op het terras, maar daar bleek “alles gereserveerd” te zijn. Halve terras was nog leeg. Had op z’n minst gevraagd hoe lang we van plan waren te blijven zitten. Ik heb begrip voor reserveringen en drukte, maar ben tevens ook flexibel. Was fijn geweest als de meneer die ons ontving, met ons in gesprek gegaan was. Maar hij had alleen oog voor zijn scherm. Zonde!

Gözde Duran 1 maand geleden
Dennis Mulder
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten! De biefstuk was onovertroffen. Bediening erg vriendelijk, sommige nog een beetje onzeker, maar dat is ook niet gek in de openingsweek.Zeker voor herhaling vatbaar.

Dennis Mulder 1 maand geleden
nicky thamare dekker
Google Maps Logo

Wij hebben 30 minuten moeten wachten op een glas drinken, eerst verkeerde bestelling opgenomen en daarna kwamen ze terug dat het fout was gegaan. Vervolgens nog 20 minuten moeten wachten op de goede bestelling en geen excuus. Wij komen hier niet weer.

nicky thamare dekker 1 maand geleden
Rachel Zantinge
Google Maps Logo

Om half 7 drinken 2 cocktails en liefmans besteld, (voor ons onbekend) opgeleid personeel kwam na 15 minuten met 2 droge wijn en een alcoholvrije. Kort daarna kwam een ander personeelslid ons uitleggen dat ze opgeleid werd en niet wist wat we bestelden. Bestelling opnieuw doorgegeven, geen excuses ontvangen van het personeel. Half uur later een andere vriendelijke man aangesproken die het vervolgens gelijk regelde voor ons. Na het eten een tegemoetkoming gevraagd voor de 45/50 minuten die we gewacht hebben op het drinken. Na lang wikken en wegen heeft ze van het 2de ronde drinken 1 cola en 1 ijsthee afgeschreven. Persoonlijk had ik hogere eisen verwacht van dit restaurant.

Rachel Zantinge 1 maand geleden
Florens van der Waal
Google Maps Logo

Hele slechte service, zeer lang moeten wachten op eten en slecht opgeleid personeel. Het eten is ook aan de prijzige kant maar niet slecht. Ik kom hier niet nog eens.

Florens van der Waal 1 maand geleden
Freddy Kok
Google Maps Logo

We hebben hier heerlijk geluncht, vriendelijk personeel, lekker buiten gezeten. Ik heb even binnen rond gekeken en het zag er super uit. Binnenkort maar even in de avond uit eten gaan

Freddy Kok 1 maand geleden
V V
Google Maps Logo

Mooie zaak en top locatie

V V 1 maand geleden
Anton Burghout
Google Maps Logo

Prachtige locatie, super vriendelijk personeel. Een geweldige ontvangst in dit nieuwe restaurant. Absoluut een toevoeging aan Zwolle.

Anton Burghout 1 maand geleden
.block-infinite { background: #624227 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #624227 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #4f3520 !important; }
Loetje

Alle Loetje restaurants

De lekkerste ossenhaasbiefstuk eet je bij Loetje. De biefstuk in just met witbrood is dé specialiteit van dit restaurant.

Benieuwd naar andere Loetje restaurants in Nederland? Loetje heeft in totaal 29 vestigingen waaronder deze in Zwolle (Wipstrik-Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Loetje lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Loetje restaurants
Loetje Amsterdam aan 't IJ
Loetje Bergen
Loetje Breukelen
Loetje Leeuwarden
Loetje Breda
Loetje Leiden
Loetje Gorssel
Loetje Amsterdam in De Pijp
Loetje Laren
Loetje Leeuwarden
Loetje Den Haag Centraal
Loetje Zwolle
Loetje Amsterdam Centraal
Loetje Paterswolde (Gr.)
Loetje Delft
Loetje Houten
Loetje
Loetje Zwolle
City Guide

Wat te doen in Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel. Zwolle staat bekend om zijn rijke historie en opgewekte binnenstad. Zo vind je in Zwolle genoeg restaurantjes waar je lekker kan lunchen en/of dineren, winkels om dat ene kledingstuk te scoren en vele monumenten en musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zwolle. Meer van dit lees je in onze Zwolle City Guide.