Lukoil map

Lukoil

8.2 · 130 recensies

Provincialeweg 47, Zaandam

Lukoil
Lukoil Lukoil
Lukoil Lukoil
Lukoil

Over LUKOIL

Tanken bij Lukoil staat voor scherpe prijzen, vriendelijke service en kwaliteitsbrandstoffen. Hier tank je met een glimlach.

Aan de Provincialeweg 47 in het gebied 'Spoorbuurt' in Zaandam ligt Lukoil. Zoek je in de categorie tankstation een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 130 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Lukoil accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Spoorbuurt hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Just Game No Talk
Google Maps Logo

Heerlijk Russische benzine getankt net, de hypocrieten die jaren lang made from China kopen en nu gaan huilen mogen stikken.

Just Game No Talk 2 weken geleden
Arlee Yishano
Google Maps Logo

Goedkoop en top qualiteit 98 !

Arlee Yishano 3 weken geleden
Remco Hofstede
Google Maps Logo

Russische eigenaar! Hiermee support je ook de Russische overheid, die Oekraïne en de levens daar aan het verwoesten is! Laten we deze pomp links liggen. #Unluckoil!

Remco Hofstede 2 maanden geleden
Bert Holtkuile
Google Maps Logo

Beter niet tanken daar.Het is een Russisch bedrijf.

Bert Holtkuile 2 maanden geleden
Jeanine Lademacher
Google Maps Logo

Ik geef 5 sterren aan Kitty, omdat zij mij via FB opgespoord heeft, om me dat te laten weten dat er meerdere pakketten bij het tankstation op mij lagen te wachten, wat ze helemaal niet verplicht was te doen. De bezorgdienst had mij niet op de hoogte gesteld, maar Kitty dus wel, wat een aardige vrouw! Dankzij haar heb ik nu een goedkoop tankstation ontdekt waar ik zeker regelmatig zal gaan tanken.

Jeanine Lademacher 3 maanden geleden
mvr1968 Rossum
Google Maps Logo

Kom regelmatig een dhl pakje ophalen. Altijd heel aardig personeel. ook al is het druk. Vooral Kitty, ze heeft humor en weet precies voor wie ze een pakje heeft liggen. Als ik bij dhl wat bestel, laat ik het altijd daar afleveren. Schone, nette winkel, waar het altijd super lekker ruikt. Wierook denk ik. vriendelijke groet van Martine

mvr1968 Rossum 5 maanden geleden
Levenskracht Vlinder
Google Maps Logo

Jammer dat er 1 dame daar staat die eigenlijk al klanten wegjaagt met een blik van wat kom je doen. Niet klantvriendelijk, kan niet lachen als je zelf vrolijk binnen wandelt. Stel je een vraag is dat ook met een chagrijnig blik antwoord geven. Niet meedenkend. Die jonge meneer die daar werkt is heel vriendelijk, klant en servicegericht, welkom gevoel. Bedenk me nu alleen of ik wel terug wil keren om daar te tanken bij hun, aangezien dit niet de eerste keer is dat ik haar tref en ook tijdens pakketten ophalen of afgeven is ze heel bot. Doe dat er dan inderdaad niet bij. Maar ja, daarom verstuur ik mijn pakket ook niet meer daar en ophalen ook niet. Medewerkers zoals die jonge heer daar neerzetten, of een een vriendelijke dame dat trekt toch meer klanten aan om alle producten daar te kopen, en dat in corona tijd.

Levenskracht Vlinder 6 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij LUKOIL

Goed nieuws! Bij Lukoil in Zaandam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #e32400 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e32400 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #e32400 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #b61d00 !important; }
LUKOIL

Alle LUKOIL tankstations

Tanken bij LUKOIL staat voor scherpe prijzen, vriendelijke service en kwaliteitsbrandstoffen. Hier tank je met een glimlach.

Benieuwd naar andere LUKOIL tankstations in Nederland? LUKOIL heeft in totaal 59 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Spoorbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van LUKOIL lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle LUKOIL tankstations
Lukoil
LUKOIL Eindhoven
Lukoil Heeze
Lukoil
LUKOIL Express
LUKOIL Sliedrecht
Lukoil
Lukoil Brunssum
Lukoil Gorinchem
Lukoil Tankstation Cabergerweg Maastricht
Lukoil Tankstation - Maastricht
Lukoil Schaijk
LUKoil Eersel
Lukoil " de Bromtol" Oosterhout
LUKOIL
LUKOIL Express
LUKOIL Express
LUKOIL Express SLIEDRECHT
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.