Makro Amsterdam

Makro

Bij Makro gelegen aan de De Flinesstraat 9 in Amsterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Makro is één van de 239 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Makro

De Flinesstraat 9 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Makro in Amsterdam

In Amsterdam aan de De Flinesstraat 9 bevindt zich Makro. Bij Makro kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Groothandel, scoort Makro een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Makro Logo

Categorie

Groothandel

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

Routebeschrijving
Makro Amsterdam
Makro Amsterdam
Makro Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Makro?

Makro wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 135 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Bij binnenkomst stormde een mannelijke kalende medewerker op mij af. Vervolgens vroeg hij op zeer onbeschofte/klant onvriendelijke manier of ik mijn pasje kon laten zien. Ik vraag mij af of dit de gebruikelijke manier is hoe de Makro hun klanten benadert? En ik vraag mij af waarom jullie medewerker alleen mij controleerde en niet alle andere bezoekers die om mij heen stonden.

Lees verder

1/5

Een mooie zaak anders dan andere filialen. Men heeft écht alle 🌟kerst🔔attributen ⭐uit de kast gehaald en er een heel mooi decor van gemaakt als men boven komt met de roltrap....héél mooi! 👍 Zo uitnodigend .........Ook als je binnen komt staan daar twee Kerst ~ tafereeltjes uitgestald sfeervol ! Verder een mooi filiaal, behulpzame mensen. Ook een restaurant van " La place " een héél sfeervol en netjes opgeruimd 🥂 Ná de Makro natuurlijk nog even het centrum van Amsterdam ontdekken 😍 Amsterdam bij nacht 😍👍

Lees verder

5/5

Op 26 februari 2020 wij waren voor de tweede keer naar Makro ging. Makro hebben ze dus zware spullen en wij willen iets kopen bij een betere plek, zoals Albert Heijn. Mijn karretje blijft achter de La Place (mijn favoriete restaurant) en wij willen shoppen voor de 16 nationale gerechten. Een dag later wij waren naar de Jumbo Foodmarkt en het is gelukt. Wij hadden €62 betaald en wij hebben ook gegeten bij de Jumbo foodcafé en wij hebben betaald €14. Ik woon in Rijswijk en wij denken dat wij gaan naar helemaal naar Amsterdam want er is een La Place.

Lees verder

2/5

Is door de jaren heen veel mooier geworden. Je moet wel prijsbewust zijn, prijzen zijn beslist nit goedkoper dan AH of Jumbo. Kocht er vroeger altijd veel vlees en kip. Kwaliteit is achteruit gegaan, kipfilet was vroeger van FriKi en die was best goed. Later kwamen er naamloze verpakkingen met waterige kip. Ook het rundergehakt was vroeger veel beter, helaas koop ik nu geen vlees meer daar. Kleding soms wel onderscheidend, vind het zelf C&A niveau of iets beter. Eigenlijk is het gewoon een hele grote supermarkt, dat zie je aan het aantal particulieren die gewoon hun wekelijkse boodschappen halen en beslist geen bedrijf hebben die hun waren gebruikt.

Lees verder

4/5

Voor ieder wat wils en een legio aan keus.

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Makro?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Makro, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 239 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17