Makro

17 locaties

7.9 · 4.781 recensies

Groothandel

Haal bij de Makro als je benodigdheden voor jouw onderneming, zoals verse producten, non-food en kookgerei. Makro maakt jouw onderneming!

Betaal bij de groothandels van Makro met een MasterCard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Makro

De Makro is een groothandel die zich vooral focust op de horeca. Hier kan je goed terecht voor kookgerei, bedrijfskleding, verse producten en nog veel meer voor jouw onderneming. De Makro heeft haar eigen folder diepe inzicht geeft over haar nieuwe en oude producten. Ook staan in de Makro folder vaak actie's, waar jouw onderneming profijt van kan hebben. Echter is de Makro niet alleen voor de horeca. Je kan hier ook goed terecht voor je overige producten zoals koffiemachines, dierenvoeding en zelfs speelgoed!

De Makro onderscheid zich tegenover de Sligro en andere groothandels, door zich breder dan de horeca te focussen. Echter kan je alleen bij de Makro terecht wanneer je een onderneming hebt. De Makro is dus niet open voor particulieren.

Zoeken

Alle Makro locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Makro

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij Makro beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij Makro
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij Makro
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Makro in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Makro een 7.9. Ruim 4.781 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Makro reviews lees je hieronder.

Fijne winkel/groothandel. Ruim van opzet. Goed restaurant en fijne schone toiletten. Erg vriendelijke en zeker zeer behulpzame medewerkers. Hadden even klantenservice nodig voor he(...)

Matthew Tito 5 maanden geleden

Super goed geholpen door Richard van de klantenservice en zijn collega. Ze hadden een leuke humor en wilde de frambozenpuree waar suiker aan toegevoegd was voor mij gaan ruilen voo(...)

miranda gerritsen 9 maanden geleden

Goed kunnen eten in het bijbehorende restaurant. Sommige producten zijn in de normale winkels wel weer goedkoper maar een aantal ook niet. Let goed op wat je dan koopt.

Jur 11 maanden geleden

Ik vind het een fijne groothandel. Maar net als bij alle winkels zijn hier de prijzen ook omhoog gegaan.

E G 3 weken geleden

Altijd leuk om te winkelen en dan even een cappuccino met iets lekkers bij La Place. Kom trouwens ook altijd met meer thuis als waarvoor ik heen ging. Dus voor je portemonnee missc(...)

Karin Molenaar 4 weken geleden

Mooie grote winkel met veel soorten. Het is meer bedoeld voor het commerciële doel bij het kopen van boodschappen. Verkoopt alles van ondergoed tot huishoudelijke apparaten of zelf(...)

Carl Nunes 2 maanden geleden

Alle artikelen op het gebied van levensmiddelen onder één dak. Maar de pris verschilt niet zoveel met de supermarkt.

Mazdak Manesh 6 maanden geleden

Altijd weer fijn om hier te zijn. Prachtige zaak en mooie vers afdelingen van fruit, vlees en vis. Het is goed om op de aanbiedingen te letten, je bent niet altijd goedkoper uit d(...)

Desiree van Bracht-Sersansie 9 maanden geleden

Fijn zaak om te shoppen, altijd leuke aanbiedingen en makkelijk parkeren!

Belinda Van Barneveld 11 maanden geleden
.block-infinite { background: #023e7d url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #023e7d 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #023e7d 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #023e7d !important; } .hero, .reviews { background: #023e7d10; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de groothandels van Makro

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Makro al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere groothandels in Nederland?

Ontdek naast Makro nog andere groothandels in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.