Makro Duiven

Makro

Bij Makro gelegen aan de Nieuwgraaf 28 in Duiven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Makro is één van de 8 locaties in Duiven op CardMapr.

Makro

Nieuwgraaf 28 in Duiven

Betalen met creditcards bij Makro in Duiven

In Duiven aan de Nieuwgraaf 28 bevindt zich Makro. Bij Makro kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Groothandel scoort Makro een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Groothandel

Stad

Duiven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

Makro Duiven
Makro Duiven
Makro Duiven

Reviews

Wat zeggen anderen over Makro?

Makro wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 133 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

In theorie kan het een prachtige winkel zijn, Vooral de vlees & vis afdeling springt eruit, Aankleding pand kan wel wat moderner, entree en de “keuken artikelen” afdeling bijvoorbeeld komen wat kil over, Ikzelf zou nooit voor die “Aldi” aankleding gaan, Het Personeel is over het algemeen vriendelijk en behulpzaam, Het assortiment redelijk tot duur geprijsd. Daar zit de achilleshiel dat is helaas niet meer genoeg in 2021 om te kunnen overleven Het traditionele Makro concept is hopeloos V erouderd wil Makro toch nog een kans maken om te overleven moet er een andere wind gaan waaien, Dat proberen ze nu ook te gaan doen, Dat heeft mijn sympathie! ikzelf zou gaan voor het veranderen van het huidige assortiment, zou stoppen met bijvoorbeeld kleding te verkopen of het moet misschien specifieke werkkleding zijn “Het V&D concept” is niet winstgevend meer, Dus weg met boeken en speelgoed en Vol inzetten op beduidend goedkoper zijn dan de supermarkten in groot verpakkingen food & drank met een bijbehorende goede service (ook online) bijvoorbeeld is de toekomst voor Makro, Hoop dat ze die transitie nog op tijd kunnen maken voordat het te laat is. Duiven zonder Makro? Ik moet er namelijk niet aandenken, Succes!

Lees verder

5/5

Na een week nog steeds geen reactie OF excuses van de makro ontvangen. Zij voelen zich niet aangesproken en gaan gewoon door met het verkopen van NEPPE macbooks ( zie onderstaande reviews). Koop hier GEEN elektronische apparaten als je geen gedoe wilt, je word simpelweg niet serieus genomen ( Yolanda van de klantenservice beschuldigd je namelijk voor het omruilen met een nep apparaat). En dit terwijl wij ruim 20 jaar goldcard houder zijn en er meer dan 3 keer per maand komen. Kortom als je geen zin hebt om 2,5 uur van je leven bij de klantenservice te verspillen, koop hier dan niets. Trouwens wanneer de Makro een persoon stuurt die technologische apparaten bekijkt wanneer je hetgeen terugbrengt, krijg je een amateur genaamd ‘Aaron’ ,een kale man met gebrekkig Nederlands die amper wat van technologie/ macbooks afweet. De makro heeft de aller allerslechtste service ten tijden, zelfs een stelletje tieners kunnen het nog beter.

Lees verder

1/5

De makro reageert wel op de google reviews, maar als je ze echt probeert te contacteren via de mail ( zoals ze zeggen in de google reviews) dan negeren ze je gewoon. Wat een amateur bedrijf is dit, ze doen zich na als slachtoffer en hebben de SLECHTSTE klantenservice aller tijden. Niet te vergeten dat ze ook nog eens neppe macbooks verkopen. Als je zegt dat je via de mail reageert, doe dat dan ook.

Lees verder

1/5

Heerlijk even shoppen in deze corona tijd. Het is ruim opgezet met verplichte loop route dus de corona regels zijn goed uit te voeren.

Lees verder

5/5

Heel vreemd dat veel niet in grootverpakking staat maar in supermarkt opstelling. Als horecaondernemer doe je graag je inkopen in omdozen ipv losse verpakkingen... Erg slecht....

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Makro

Goed nieuws! Bij Makro in Duiven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Duiven

Benieuwd naar andere locaties in Duiven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Duiven zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Duiven
HEMA Duiven Warenhuis

HEMA

Elshofpassage 8

Pearle Opticiens Duiven Duiven Opticien

Pearle Opticiens Duiven

Elshofpassage 46

Bakker Bart Duiven Bakker

Bakker Bart

Elshofpassage 48

Kruidvat Duiven Drogisterij

Kruidvat

Elshofpassage 34-38

Blokker Duiven Duiven Woonwinkel

Blokker Duiven

Het Buske 1

Jumbo Duiven Supermarkt

Jumbo

Pastoriestraat 2

IKEA Duiven Duiven Woonwinkel

IKEA Duiven

Biograaf 2

Loods 5 Duiven Duiven Woonwinkel

Loods 5 Duiven

Cartograaf 14

Andere Makro groothandels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Makro nog meer locaties. Naast Makro in Duiven kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Makro locaties
Makro Duiven Groothandel

Makro

Duiven

Makro Amsterdam Groothandel

Makro

Amsterdam

Makro Barendrecht Barendrecht Groothandel

Makro Barendrecht

Barendrecht

Makro Best Groothandel

Makro

Best

Makro Beverwijk Groothandel

Makro

Beverwijk

Makro Breda Groothandel

Makro

Breda