Makro Duiven

Makro

Bij Makro gelegen aan de Nieuwgraaf 28 in Duiven kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Makro is één van de 6 locaties in Duiven op CardMapr.

Makro

Nieuwgraaf 28 in Duiven

Makro Logo

Betalen met creditcards bij Makro in Duiven

In Duiven aan de Nieuwgraaf 28 bevindt zich Makro. Bij Makro kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Groothandel, scoort Makro een 7.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Groothandel

Stad

Duiven

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

Route
Makro Duiven
Makro Duiven
Makro Duiven

Reviews

Wat zeggen anderen over Makro?

Makro wordt gewaardeerd met een 3.7 gebasseerd op 125 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Na een week nog steeds geen reactie OF excuses van de makro ontvangen. Zij voelen zich niet aangesproken en gaan gewoon door met het verkopen van NEPPE macbooks ( zie onderstaande reviews). Koop hier GEEN elektronische apparaten als je geen gedoe wilt, je word simpelweg niet serieus genomen ( Yolanda van de klantenservice beschuldigd je namelijk voor het omruilen met een nep apparaat). En dit terwijl wij ruim 20 jaar goldcard houder zijn en er meer dan 3 keer per maand komen. Kortom als je geen zin hebt om 2,5 uur van je leven bij de klantenservice te verspillen, koop hier dan niets. Trouwens wanneer de Makro een persoon stuurt die technologische apparaten bekijkt wanneer je hetgeen terugbrengt, krijg je een amateur genaamd ‘Aaron’ ,een kale man met gebrekkig Nederlands die amper wat van technologie/ macbooks afweet. De makro heeft de aller allerslechtste service ten tijden, zelfs een stelletje tieners kunnen het nog beter.

Lees verder

1/5

Heel vreemd dat veel niet in grootverpakking staat maar in supermarkt opstelling. Als horecaondernemer doe je graag je inkopen in omdozen ipv losse verpakkingen... Erg slecht....

Lees verder

3/5

Koop hier geen kerstpakket er zou een fles inzitten die lekt daar krijg je keurig bericht over zodat je hem kunt ruilen kom je daar wordt je eerst al slecht behandeld maar het pakket wordt geruild wat blijkt zit dus ook gewoon een fles in die lekt en zeggen ze doodleuk dat je dan maar gewoon weer terug moet met de bon en dan kun je hem omruilen alsof je niks te doen hebt en hun gewoon lekker fouten kunnen blijven maken want de klant draait er voor op

Lees verder

1/5

Slecht behandeld al voor de tweede keer door de zelfde dame. Nors niet klantvriendelijk zo behandel je nog geen hond. Dame van kassa 10 om 10.50 donderdag 11 februari verschrikkelijk

Lees verder

1/5

18/02/21 Klacht: Gister een Macbook air 13 inch ‘19 gekocht bij Makro voor de zaak. Gelijk problemen ondervonden na opstarten: na 3 uur laden nogsteeds op 1%, constant ventilatorgeraas, trager dan mijn mac uit 2015 en als een klap op de vuurpijl; “staat: vervang batterij”. Kortom, nog nooit zo’n problematisch Apple product meegemaakt en wilde het vandaag retourneren om een mac 13 inch ‘20 te kopen bij de Mediamarkt. Yolanda klantenservice en Aaron techno-afdeling stelden de diagnose vast: er is inderdaad wat mis met de macbook en deze moest opgestuurd worden. Echter zou ik mijn geld pas na 4-5 weken terugkrijgen en werd ik aansprakelijk gesteld voor de kosten indien er mee gerommeld zou zijn. Nou geen probleem maar waarom zou ik 4/5 weken moeten wachten als Makro slechte producten levert? Yolanda benadrukte dat ze het niet toestond dat ik mijn geld nu zou terugkrijgen. En dan ook nog eens suggereren dat ik hem gesaboteerd zou hebben en Makro met een probleem zou zitten. Andere optie was om een nieuwe mee te krijgen. Volgens meneer Aaron (die 15 minuten nodig had om naar boven en naar beneden te wandelen) mocht ik deze omgeruilde mac niet openen in de winkel en moest ik dat even thuis doen, 40 minuten verder. Ik weigerde deze mee te nemen zonder hem op te starten en een andere medewerker heeft me geholpen een stopcontact te vinden. Surprise surprise, deze macbook had precies dezelfde problemen. Dit keer werd ik echter wel serieus genomen door een andere jongeman en deze heeft met apple gebeld en heeft geconstateerd dat dit een hardware fout was. Toen kreeg ik na een totaal van 2,5 uur eindelijk het bedrag terug exclusief excuses. Koop nooit electronica bij de makro als je geen zin hebt in gedoe. Want de klantenservice medewerkers proberen je alleen maar te scammen. Als ik naar Aaron had geluisterd, kon ik een tweede trip naar de Makro maken om deze troep te retourneren. En dan weer te horen krijgen dat deze 2e Macbook op mijn aansprakelijkheid en kosten opgestuurd zou worden naar Apple. Belachelijk en ik ben hier niet van gediend. Soms kun je maar beter onbeschoft zijn dan beleefd, dan krijg je misschien meteen je geld terug ipv na 2,5 uur wachten. Ook heb ik de opmerking gemaakt dat het waarschijnlijk niet aan deze 2 macbooks ligt, maar hun hele voorraad macs 13 inch 2019 technische problemen heeft.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Makro

Goed nieuws! Bij Makro in Duiven kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Duiven

Benieuwd naar andere locaties in Duiven waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Duiven zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Duiven
HEMA Duiven Warenhuis

HEMA

Elshofpassage 8

Pearle Opticiens Duiven Duiven Opticien

Pearle Opticiens Duiven

Elshofpassage 46

Bakker Bart Duiven Bakker

Bakker Bart

Elshofpassage 48

Kruidvat Duiven Drogisterij

Kruidvat

Elshofpassage 34-38

Blokker Duiven Woonwinkel

Blokker

Het Buske 1

Jumbo Duiven Supermarkt

Jumbo

Pastoriestraat 2

Andere Makro groothandels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Makro nog meer locaties. Naast Makro in Duiven kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Makro locaties
Makro Duiven Groothandel

Makro

Duiven

Makro Amsterdam Groothandel

Makro

Amsterdam

Makro Barendrecht Barendrecht Groothandel

Makro Barendrecht

Barendrecht

Makro Best Groothandel

Makro

Best

Makro Beverwijk Groothandel

Makro

Beverwijk

Makro Breda Groothandel

Makro

Breda