Manzo's Suites map

Manzo's Suites

8 · 144 recensies

Dam 7, Zaandam

Manzo's Suites
Manzo's Suites Manzo's Suites
Manzo's Suites Manzo's Suites
Manzo's Suites

Over deze locatie

Aan de Dam 7 in het gebied 'Russische buurt' in Zaandam ligt Manzo's Suites. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 144 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Manzo's Suites accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Russische buurt hebben we nog 23 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Manzo's Suites

Overnacht en boek je hotelkamer bij Manzo's Suites. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

caroline creve
Google Maps Logo

Prachtige kamer.

caroline creve 1 maand geleden
Debby Klein Middelink
Google Maps Logo

Kamer voldeed totaal niet aan de verwachting die via foto’s en toelichting wordt geschetst. Lamp naast badkamerspiegel zat er niet in. Aan een kant van t bed zat er een gat in de ombouw met uit stekende schroeven. Overloop knop van het bad was kapot en zat er los op. Beide kanten van de gordijnen aan de sluit kant hingen los en scheef. Stortdouche zat bijkans verstopt met kalk waardoor er maar enkele straaltjes uitkwamen. Geen koelkastje aanwezig en ook geen koffiezetapparaatje/waterkoker Bij vertrek alles aangegeven aan de overigens vriendelijke medewerkers en een financiële compensatie gekregen.

Debby Klein Middelink 3 maanden geleden
denise sprenkeling
Google Maps Logo

De kamer op het eerste gezicht was super mooi. Uit eindelijk bleek het bleek het bad een stop te missen dus die kon je niet gebruiken. Zat schimmel op het plafond. Maar het aller ergste de douche was stuk er spoot water uit plekken waar dat niet vandaan hoort te komen. Wij waren heel erg teleurgesteld. Maar die jongen van de receptie wel ons geld gelijk terug over gemaakt, en wij zijn naar huis gegaan. (Goede oplossing maar we keken natuurlijk wel uit om even een avond te ontspannen). Het onderhoud is gewoon verouderd. Lijkt me een kleine moeite om dat aan te pakken om teleurstelling te verkomen.

denise sprenkeling 3 maanden geleden
René Nieuwenhuizen
Google Maps Logo

Wat een oplichters daar in Zaandam! Borg van €150 zouden wij krijgen nadat personeel alvast de kamer gecontroleerd had. Na een uur nog geen nieuws, dus wij terugbellen, en hij zou het zsm regelen. Paar uur later weer gebeld en de borg wordt ingehouden omdat het schoonmaakteam as vind in een plantenpot… Wij roken allebei niet eens! Daarnaast heb je 3 rookmelders op je suite, dus zou er wel iets afgegaan moeten zijn! Geen zaken doen met deze oplichters, en anders vooraf overal maar een foto van maken.

René Nieuwenhuizen 10 maanden geleden
Lorenzo hoog
Google Maps Logo

Mooie kamer, goede sfeer, vriendelijk personeel!

Lorenzo hoog 1 jaar geleden
Marcia Merkx
Google Maps Logo

Heerlijk geslapen, mooie kamer, heerlijk gegeten, super leuk personeel... Echt een topper voor herhaling vatbaar

Marcia Merkx 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Manzo's Suites

Goed nieuws! Bij Manzo's Suites in Zaandam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.