McDonald's Zaanstad Zuid Zaandam

McDonald's Zaanstad Zuid

I'm Lovin' It! Heerlijke die Franse frietjes en de Big Mac van de McDonald's Zaanstad Zuid. Kun jij de verleiding weerstaan als je de gele M van McDonald's Zaanstad Zuid ziet?

Bij McDonald's Zaanstad Zuid gelegen aan de Stormhoek 1 in Zaandam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

McDonald's Zaanstad Zuid

Stormhoek 1 in Zaandam

Betalen met creditcards bij McDonald's Zaanstad Zuid in Zaandam

In Zaandam aan de Stormhoek 1 bevindt zich McDonald's Zaanstad Zuid. Bij McDonald's Zaanstad Zuid kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Fastfood scoort McDonald's Zaanstad Zuid een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden McDonald's Zaanstad Zuid

Voor de actuele openingstijden van McDonald's Zaanstad Zuid in Zaandam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of McDonald's Zaanstad Zuid nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Fastfood

Stad

Zaandam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

075 631 8852
McDonald's Zaanstad Zuid Zaandam
McDonald's Zaanstad Zuid Zaandam
McDonald's Zaanstad Zuid Zaandam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van McDonald's Zaanstad Zuid?

McDonald's Zaanstad Zuid krijgt een beoordeling van 7.6/10 gebasseerd op 1499 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Bestellen is handig natuurlijk maar helaas werken ze met een bezorgservice die je zonder schaamte een lekkende tas overhandigen waar in alle drankjes zijn omgevallen en het eten oneetbaar is. Dat is al zeker 3x gebeurd. Als je dan vervolgens McDonald's zelf belt dan nemen ze totaal geen verantwoordelijkheid of bieden geen enkele vorm van compensatie . Tja daar kunnen we niets aan doen zeggen ze dan .

Lees verder

3/5

Ik kwam binnen en toen stond daar een medewerker die wees naar een digitale bestelplaats. Die was niet erg helder. Ik ging terug naar buiten om mijn leesbril te halen. De medewerker stond daar niet meer. Ik wou alleen een quarterpounder bestellen maar dat kom niet. Want ik moest eerst bedenken of ik rundvlees wou eten en 30 keuzes later had ik het idee dat eindelijk ik een quarterpounder had besteld maar ik wou ook een aardbeienmilkshake er nog bij. Maar ik kon nergens daar op dat scherm vinden hoe dat moest. Toen ging ik maar weg die medewerker die mij naar dat digitale bestelding verwees was er niet ik ging maar weg

Lees verder

1/5

Bij binnenkomst kun je je bestelling plaatsen op een digitaalscherm. Je pakt het beschikbare nummer en zet het bordje op je tafeltje. Op een scherm boven de ballie van de keuken kun je zien of je bestelling klaar is. Werkt makkelijk en snel.

Lees verder

4/5

Moest lang wachten bij het afrekenen. Ik wilde cash betalen maar moest meer dan een kwartier wachten. Men vond het schijnbaar belangrijk dat het eigen personeel eerst hun eigen bestellingen opnam voor zichzelf. Gevolg mijn eten was koud omdat dat al klaar stond maar nog niet aan tafel kon omdat ik moest afrekenen 😠

Lees verder

2/5

Ik bestelde 9 kipnuggets en ik kreeg een tia maar voor de rest goeie service!

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij McDonald's Zaanstad Zuid

Goed nieuws! Bij McDonald's Zaanstad Zuid in Zaandam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Zaandam

Benieuwd wat je naast McDonald's Zaanstad Zuid nog meer in of rondom Zaandam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Zaandam.

ALDI Zaandam Supermarkt

ALDI

Westzanerdijk 118c

HORNBACH Zaandam Zaandam Bouwmarkt

HORNBACH Zaandam

Symon Spiersweg 6

KARWEI bouwmarkt Zaandam Zaandam Bouwmarkt
Loods 5 Zaandam Zaandam Woonwinkel

Loods 5 Zaandam

Pieter Ghijsenlaan 14B

Loods 5 Garage Zaandam Woonwinkel

Loods 5 Garage

Stormhoek 20

Q-Park Hermitage Zaandam Vervoer

Q-Park Hermitage

Hermitage 144

Leen Bakker Zaandam Woonwinkel

Leen Bakker

Pieter Ghijsenlaan 23

KFC Zaandam Fastfood

KFC

Stormhoek 5

Andere McDonald's fastfoodrestaurants in Nederland

Benieuwd naar andere McDonald's fastfoodrestaurants in Nederland? McDonald's heeft in totaal 24 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze McDonald's Zaanstad Zuid toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle fastfoodrestaurants van McDonald's te vinden.

Bekijk alle McDonald's fastfoodrestaurants