MECC Maastricht Maastricht

MECC Maastricht

Bij MECC Maastricht gelegen aan de Forum 100 in Maastricht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MECC Maastricht is één van de 33 locaties in Maastricht op CardMapr.

MECC Maastricht

Forum 100 in Maastricht

Betalen met creditcards bij MECC Maastricht in Maastricht

In Maastricht aan de Forum 100 bevindt zich MECC Maastricht. Bij MECC Maastricht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Bar & Uitgaan, scoort MECC Maastricht een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Bar & Uitgaan

Stad

Maastricht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

043 383 8383
Routebeschrijving
MECC Maastricht Maastricht
MECC Maastricht Maastricht
MECC Maastricht Maastricht

Reviews

Wat zeggen anderen over MECC Maastricht?

MECC Maastricht wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 2251 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Beste ziekenhuis waar ben geweest. Met persoonlijke gids vanwege meerdere onderzoeken,dus geen stress waar je moet wezen. Dat geeft heel veel rust.

Lees verder

5/5

We zijn hier geweest voor InterClassics Maastricht 2020. De organisatie van het evenement hield behoorlijk te wensen over. Hele lange files voor het parkeren (van elke kant) en vervolgens moet je het hele gebouw (in de regen) rondlopen naar de ingang. Dit had veel strakker geregeld moeten worden met meer ingangen, meer verkeersregelaars met verstand van zaken en het inzetten van een shuttle vanaf de verste parkeerplaatsen is geen slecht idee. Ook was de catering waardeloos. De broodjes waren knetterhard, de kaas en groente uitgedroogd en dan nog 23 euro rekenen voor 3 broodjes en 2 drankjes! Ook was er was nergens plek om te zitten. En dan denk ik dat de vrijdag dat wij er waren nog niet eens de drukste dag zal zijn...

Lees verder

2/5

1 Grote winst bejacht. We betaalden 110 euro voor eerste rang en hadden aangegeven dat er 2 personen slecht kunnen lopen. Is niets mee gedaan. We kwamen op zijkant op tribune en moesten opzij kijken op grote scherm. Stoelen stonden zo dicht op elkaar we moesten de knieën om de stoel voor ons plaatsen. Verder was Andre Rieu op het podium zelf voor ons niet te zien. En de grappen die er gemaakt worden zijn al jaren oud in zijn show en dan is het niet leuk meer.

Lees verder

1/5

Grote hallen, goed bereikbaar, verkeer werd geregeld. Bij afloop eveneens. Horeca was goed aanwezig en met normale prijzen. W.b.t het evenement durf ik te zeggen dat het voor de modale hobbyist onbetaalbaar wordt door de commercialisering, 75% bestond uit Porsche, Mercedes, BMW en een paar Engelse merken, dit wordt nog erger op den duur omdat het beleggingsklimaat de overhad begint te nemen. Verder een leuke dag omdat we zelf ook hobbymatig auto's restaureren.

Lees verder

4/5

Geweldige ambiance met kunst van prehistorie tot nu. Genoten van Chagall Renoir en vele anderen. Duur kopje koffie maar wel lekker.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij MECC Maastricht

Goed nieuws! Bij MECC Maastricht in Maastricht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Maastricht

Benieuwd naar andere locaties in Maastricht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Maastricht zijn er nog 33 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Maastricht
Bastion Hotel Maastricht - Centrum Maastricht Overnachting
Rituals Maastricht Verzorging

Rituals

Grote Staat 37

Hans Anders Opticien Maastricht Maastricht Opticien