Mecc map

Mecc

8.4 · 3389 recensies

Forum 100, Maastricht

Mecc
Mecc Mecc
Mecc Mecc
Mecc

Over deze locatie

Aan de Forum 100 in het gebied 'Randwyck' in Maastricht ligt Mecc. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 3.389 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Mecc accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 118 locaties in Maastricht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Randwyck hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

André Sanders
Google Maps Logo

De voorstelling van een dagboek van een Herdershond was zeer goed gemaakt en uitgevoerd 10+. De tribune waar we op je op zit is triest wie besteld zo iets weten jullie wel hoe breed een gemiddeld persoon is vast niet. Dat zou ik maar is gaan opmeten de zitplaatsen ziin veel te smal iedereen zit tegen elkaar aan dat wil niemand. Zoek een betere leverancier voor de tribune.

André Sanders 1 maand geleden
Tiny Lexis
Google Maps Logo

Ik ben niet verder geweest dan het deel waar de musical speelt. Op de warmste dag tot nu toe bijna 3 uur in een zaal zitten met heel veel mensen zonder airco valt niet mee. Parkeertarieven gewoonweg belachelijk hoog.

Tiny Lexis 1 maand geleden
Londa van Diemen
Google Maps Logo

Geweldig groot en voor als schoon zowel de zaal intree en de wc goede plaatsen vriendelijk personeel die je met alles hielpen alleen de consumptie vond ik erg duur we hadden voordeel van de Vriendenloterij dus daarom konden wij is naar een musical we zijn 75 en 80 jaar maar we hebben heel erg genoten het was een dikke 👍

Londa van Diemen 2 maanden geleden
Joke Dubbeldam
Google Maps Logo

Ronduit slechte horeca, met groep van 38 personen in een afgeschoten hoek van de immense entree geplaatst, kil, tochtig en rumoerig met publiek langs je heen wandelend. Bediening om te huilen, frisdrank bij het eten in plastic flesje, niet eens een rietje erbij en bij gods gratie na verzoek een glas, al hoorde dat er niet bij. Nee, is niet het gastvrije zuiden wat we verwacht hadden.

Joke Dubbeldam 2 maanden geleden
Bert Groot
Google Maps Logo

De musical was geweldig maar het Mecc is hier eigenlijk niet geschikt voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn komen moeilijk op hun plaats.

Bert Groot 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Mecc

Goed nieuws! Bij Mecc in Maastricht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Maastricht

Benieuwd wat je naast Mecc nog meer in of rondom Maastricht (Randwyck) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Randwyck.