MediaMarkt Breda Breda

MediaMarkt Breda

Bij MediaMarkt Breda gelegen aan de Kruisvoort 14 in Breda kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Breda is één van de 6 locaties in Breda op CardMapr.

MediaMarkt Breda

Kruisvoort 14 in Breda

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Breda in Breda

In Breda aan de Kruisvoort 14 bevindt zich MediaMarkt Breda. Bij MediaMarkt Breda kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Breda een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Breda

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

076 525 8100
Route
MediaMarkt Breda Breda
MediaMarkt Breda Breda
MediaMarkt Breda Breda

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Breda?

MediaMarkt Breda wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 2955 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Onlangs mijn Philips latte go koffieapparaat laten retourneren door de mediamarkt ivm het lekken van de melkopschuimer, onregelmatig teveel melkschuim geven en het morsen van koffiedrap naast de droesbak. Er werd aangegeven dat het een aantal weken kon duren maar tot mijn verbazing kreeg ik ongeveer een weekje later een bericht en mail dat de machine retour was. Bij aankomst werd mij mede gedeeld dat er niks met de machine is gedaan omdat er geen fouten waren geconstateerd door Philips, lichtelijk geïrriteerd heb ik aangegeven de machine terug te sturen omdat ik niet voor me lol zonder goede koffie ga zitten en dat er wel degelijk mankementen zijn. Zo gezegd zo gedaan, machine weer naar Philips en jawel, een week later weer bericht dat het apparaat retour is. Bij aankomst werd aangegeven dat de melkopschuimer vervangen is en de machine is afgesteld, er was dus wel degelijk iets mis. Gelukkig nu wel gerepareerd, bij thuiskomst kwam ik erachter dat de machine helemaal vies was, dit terwijl ik de machine zonder ook maar 1 korrel koffie heb afgegeven, ik weer de mediamarkt gebeld en mijn ongenoegen gedeeld, na het bekijken van de foto's werd vastgesteld dat de machine inderdaad brandschoon was afgegeven door mij. Medewerker van mediamarkt vraagt mij een momentje en komt terug met de verklaring dat Philips heeft aangegeven monteurs te zijn en geen schoonmaakbedrijf, schandalig! Medewerker van mediamarkt geeft aan dat ze bereid zijn de machine op te halen, te reinigen en weer schoon af te geven. Hoewel ik dit ontzettend waardeer vind ik het schandalig van Philips en niet van mediamarkt, die hebben mij uitstekend geholpen! Nu dezelfde avond gaat de bel, staat er een medewerker van mediamarkt met een handgeschreven kaartje met excuses en een heerlijke zak bonenkoffie. Dit is wat ik service noem! En dat terwijl de fout niet eens bij mediamarkt ligt. Topbedrijf en zeker hele prettige medewerkers, bedankt!

Lees verder

5/5

Vandaag besteld morgen in huis stond er , 200 euro betaald , ik wacht al 6 dagen op mijn pakketje , heb al 3 keer gebeld , 3x weten ze niet waar mijn pakketje is , ik word elke keer verteld dat er contact met mij word opgenomen , klopt voor geen meter , nog steeds niks ontvangen echt een **** bedrijf per direct stoppen met bezorgen

Lees verder

1/5

Ik heb hier een showroom model koelvrieskombi gekocht met korting en extra bezorg-, aansluit- en oude meeneemkosten van 20 euro gekocht. De vervoerder ( de chauffeur ) heeft hier alles lopen verzieken. De kombi op zaterdag bezorgen volgens afspraak werd zonder bericht verschoven naar maandag en omdat er niemand was, heeft de buurvrouw de chauffeurs binnen gelaten. De kombi is op de 1e verdieping in de buurt van de keuken beschadigd achtergelaten en de oude is blijven staan. We hebben zelf alles aangesloten en de oude kast beneden geplaatst. Bij navraag had de chauffeur niets gemeld. Wij hebben de bezorgkosten retour plus 5 euro retour gekregen in de vorm van een cadeaubon. Nadat de schade gemeld was hebben wij nog eens 65 euro retour gekregen. Met deze oplossing waren we voldoende schadeloos gesteld door Mediamarkt ( zij konden er ook niets aan doen ). Dus mijn komplimenten Mediamarkt.

Lees verder

5/5

Ik had bij mijn mobiel betaald voor een screenprotector liet hem vallen nu is hij kapot doordat er geen screenprotector op zat geen garantie niet eens goed geholpen

Lees verder

1/5

Ik heb om 14.48 uur gevraagd om een chat met 1 van de collega's, ze zeiden moment alstublieft, het is 18.11 uur, nog steeds geen antwoord.....

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Breda

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Breda in Breda kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Breda

Benieuwd naar andere locaties in Breda waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Breda zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Breda
SPAR city Breda Breda Supermarkt

SPAR city Breda

Willemstraat 13

B&B Aan de Singelgracht Breda Overnachting

B&B Aan de Singelgracht

Delpratsingel 14

Station Breda Breda Vervoer

Station Breda

Stationsweg 45

Apollo Hotel Breda City Centre Breda Overnachting
Pathé Breda Breda Ontspanning

Pathé Breda

Chasséveld 15

Q-Park P+R Stationsweg Breda Vervoer

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Breda in Breda kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel