Media Markt Breda Breda

Media Markt Breda

Bij Media Markt Breda gelegen aan de Kruisvoort 14 in Breda kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Media Markt Breda is één van de 6 locaties in Breda op CardMapr.

Media Markt Breda

Kruisvoort 14 in Breda

Betalen met creditcards bij Media Markt Breda in Breda

In Breda aan de Kruisvoort 14 bevindt zich Media Markt Breda. Bij Media Markt Breda kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Media Markt Breda een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Stad

Breda

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

076 525 8100
Routebeschrijving
Media Markt Breda Breda
Media Markt Breda Breda
Media Markt Breda Breda

Reviews

Wat zeggen anderen over Media Markt Breda?

Media Markt Breda wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 2734 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Niet meer wat het is geweest. Vaak druk, onnodig lang wachten bij de kassas en de prijzen erg gemiddeld. Als je dan langsgaat hoop je meteen mee te kunnen nemen wat je zoekt, maar vaak blijkt dat dan niet op voorraad waardoor je alsnog online moet bestellen.

Lees verder

3/5

Chagrijnig personeel. Lijkt hun niet te interesseren wat je koopt. Ze smeren je van alles aan. Je moet alles zelf maar zoeken want ze hebben daar allemaal geen tijd voor. Jammer dat het zo moest vond het meteen minder leuk om mijn aankoop daar te kopen.

Lees verder

2/5

Philips TV willen kopen.. Echter zet meneer in Samsung shirt de kwaliteit van het beeld Philips omlaag zodat Samsung er beter uit komt. Nadat ik zelf met het kastje de instellingen van de Philips goed zet de keuze gemaakt voor Philips. Tijdens het weglopen bij de tv's kijk ik over mijn schouder. De man in het Samsung shirt zet de instellingen van de Philips tv weer naar mindere kwaliteit. Enorm slechte marketing dit. Zou het bijna oplichting willen noemen, echter ben je vrij om zelf ook in de instellingen te wijzigen. Maar het feit dat ze het op deze manier proberen zegt genoeg. Klantenservice meerdere malen gebruikt, daar kan qua snelheid veel in verbeterd worden. Verder wordt je wel vriendelijk geholpen, maar 40 minuten wachten op een vervangend product is toch vrij lang..

Lees verder

1/5

De prijzen van cd's zijn over het algemeen duurder dan bij andere filialen. Je zou toch denken dat het bij alle filialen hetzelfde zou zijn, maar dat is dus niet zo. Schijnbaar mag elk filiaal zijn eigen prijzen hanteren! Heb daar ook al eens over gebeld, en kreeg dit dus te horen. Dus het is heel erg afhankelijk waar je dus woont! Ook de zogenaamde cashback acties zijn niet om over naar huis te schrijven. Als je iets met cashback koopt, dan ben je uren bezig om je cashback voor elkaar te krijgen. En als dat dan niet lukt, heb je dus teveel betaald! Het zou beter zijn als ze dat gewoon aan de kassa zouden berekenen !

Lees verder

2/5

Koelkast zaterdag besteld, zoe zondag geleverd worden.helaas het word maandag.helaas dinsdag morgen.nu net mail gehad het word vanmiddag.1,5 extra vrij moeten nemen voor een koelkast die geleverd word.ik zeg nooit meer kopen bij mediamarkt ZEER SLECHT.Geef mij maar cool blue!!!!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Media Markt Breda

Goed nieuws! Bij Media Markt Breda in Breda kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Breda

Benieuwd naar andere locaties in Breda waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Breda zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Breda
B&B Aan de Singelgracht Breda Overnachting

B&B Aan de Singelgracht

Delpratsingel 14

Station Breda Breda Vervoer

Station Breda

Stationsweg 45

Apollo Hotel Breda City Centre Breda Overnachting
Pathé Breda Breda Ontspanning

Pathé Breda

Chasséveld 15

Q-Park P+R Stationsweg Breda Vervoer
Golden Tulip Keyser Breda Breda Restaurant

Golden Tulip Keyser Breda

Keizerstraat 5

Andere Mediamarkt locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast Media Markt Breda in Breda kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel
Media Markt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

Media Markt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
Mediamarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel