MediaMarkt Enschede Enschede

MediaMarkt Enschede

Bij MediaMarkt Enschede gelegen aan de Klanderij 63 in Enschede kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Enschede is één van de 8 locaties in Enschede op CardMapr.

MediaMarkt Enschede

Klanderij 63 in Enschede

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Enschede in Enschede

In Enschede aan de Klanderij 63 bevindt zich MediaMarkt Enschede. Bij MediaMarkt Enschede kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel scoort MediaMarkt Enschede een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Enschede

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

053 481 4000
MediaMarkt Enschede Enschede
MediaMarkt Enschede Enschede
MediaMarkt Enschede Enschede

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Enschede?

MediaMarkt Enschede wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 1869 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Helaas is er geen concurrent voor dit bedrijf in Enschede. Ook onprettig is dat je als klant klaarblijkelijk gefilmd wordt als je iets koopt. Ik heb hier ooit voor een vriendin een elektronisch artikel gekocht. Zij bracht die terug binnen de termijn. Ze werd geconfronteerd met filmbeelden waarop ik stond, met de vraag waarom een ander persoon het apparaat terugbracht dan de persoon die het gekocht had.

Lees verder

3/5

Een defect product ontvangen en retour moeten sturen. De beloofde terugbetaling kan men niet uitvoeren omdat ze het niet de moeite vinden om bedragen onder €50 uit te betalen. Mijn geld incasseren bleek geen probleem. Ik moet mijn terugbetaling maar op komen halen in de winkel na de lockdown. E-voucher aanbieden is blijkbaar lastig..... Service = 0,0

Lees verder

1/5

Gewoon waardeloos voor 13:00 bestellen zelfde dag thuis.. Dus wij om 11 wat besteld en bericht dat het naar de magazijn is verstuurt. Alleen bleef het daarbij dus ik via Facebook proberen maar kreeg geen response dus telefonisch contact. 5 minuten wachttijd werd er gezegd, nou na 25 minuten hingen ze de telefoon op zonder iets te zeggen..

Lees verder

1/5

Mega Mega Mega slechte service!! kapotte televisie geleverd dag erna gelijk gebeld. Na valse beloftes moesten wij een nieuwe kopen dan pas werd die kapotte opgehaald.. Wat is dit nou voor service? Dubbel betalen voor een televisie. Toen de nieuwe werd geleverd ( zonder dat wij dit wisten wanneer wij zouden op de hoogte worden gebracht ook niet gebeurt) Was de kapotte nog niet in de doos. Ging de bezorger eerst even bellen of hij onze nieuwe televisie die we overigens moesten KOPEN wel mocht afleveren....... compensatie voor alles en alle onkosten?? vergeet het maar !!! moesten zelf een nieuwe KOPEN voor het werd geregeld !!!!! Nooit meer kopen wij hier iets en onze naasten ook niet.. Slechtste ooit wat ik heb mee gemaakt.

Lees verder

1/5

Slechte vestiging en ongeïnteresseerd personeel met weinig tot geen kennis van de producten, dat is bij de vestiging in Hengelo vele malen beter en bovendien hebben ze daar een aanmerkelijk groter aanbod.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Enschede

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Enschede in Enschede kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Enschede

Benieuwd naar andere locaties in Enschede waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Enschede zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Enschede
KFC Enschede Fastfood

KFC

Spaansland 2A

Jumbo Enschede Supermarkt

Jumbo

Noorderhagen 75

Kruidvat Enschede Drogisterij

Kruidvat

Noorderhagen 61 - 67

Humphrey's Restaurant Enschede Enschede Restaurant
SPAR city Enschede Enschede Supermarkt

SPAR city Enschede

Marktstraat 13

vanHaren Enschede Mode

vanHaren

Langestraat 2

Bakker Bart Enschede Bakker

Bakker Bart

Langestraat 14

Kruidvat Enschede Drogisterij

Kruidvat

Raadhuisstraat 16

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Enschede in Enschede kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel