MediaMarkt Maastricht Maastricht

MediaMarkt Maastricht

Bij MediaMarkt Maastricht gelegen aan de Franciscus Romanusweg 2 in Maastricht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Maastricht is één van de 6 locaties in Maastricht op CardMapr.

MediaMarkt Maastricht

Franciscus Romanusweg 2 in Maastricht

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Maastricht in Maastricht

In Maastricht aan de Franciscus Romanusweg 2 bevindt zich MediaMarkt Maastricht. Bij MediaMarkt Maastricht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Maastricht een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Maastricht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

043 350 1100
MediaMarkt Maastricht Maastricht
MediaMarkt Maastricht Maastricht
MediaMarkt Maastricht Maastricht

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Maastricht?

MediaMarkt Maastricht wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 2601 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Leptop besteld van rond €1000 . Krijg ik hem defect binnen , toen retour gestuurd. Toen ze hem binnen gekregen, 9-2 bel ik met klantenservice met de vraag hoe gaat het nu verder ? Dat wisten ze niet . Vandaag bel ik weer 10-2 met de vraag : of het mogelijk was om bestelde producten alleen af te halen. Ja dat kon . Toen vroeg ik of het mogelijk was of ik me leptop kom afhalen omdat ik via de post niet vertrouwde. Nee dat kon niet want hij is onderweg . Geen mail ontvangen en klantenservice kon mij ook geen track en traceen nummer geven .als ik binnen twee dagen niet binnen heb of iets van gehoord dan weiger ik hem aan de deur

Lees verder

1/5

De eerste ervaringen waren niet zo tof. Maar daar konden de mensen van de mediamarkt niet veel aan doen. Dat had te maken met First logistics die de afspraken behoorlijk aan hun laars lapten. De manager geeft er alles aan gedaan om het recht te zetten. Er is zelfs een fles wijn en een bloemetje gestuurd. Kijk, dat is hoe je klanten houdt. Daaron ben ik erg content hoe de mediamarkt in Maastricht de problemen aanpakt en wij genieten van een goede nieuwe wasmachine

Lees verder

5/5

Mijn ouders hebben een aantal witgoed apparatuur besteld bij Media MARKT MAASTRICHT. Hier zat ook een kookplaat met oven in. wij hebben al 3 afspraken gemaakt dat ze langs zouden komen en mijn moeder is 3 dagen de hele dag thuis gebleven hiervoor!! maar er is steeds niemand gekomen! mijn ouders zijn verhuist en kunnen al 2 weken niet koken of ovengerechten maken. wijn zijn hiervoor ook al 2 keer naar de winkel gegaan en zeker een stuk of 3 keer gebeld hiervoor.. allemaal zonder succes! en telkens zou het geregeld worden maar, nee hoor telkens is het allemaal een ongeregelde bende!! nu zijn ze net gekomen en hebben de monteurs onder het installeren iets kapot gemaakt waardoor de aansluiting WEER niet kan doorgaan! nu moeten me ouders maar weer wachten... dit is toch niet meer normaal? MEDIA MARKT MAASTRICHT KOM EEN KEER DE AFSPRAKEN NA!!!! Mijn ouders kunnen niet koken niks. Mensen koop hier niks en ga beter naar Electro Weerts of andere gelijke firma's om u apparatuur te bestellen!!

Lees verder

1/5

Vanmorgen voor het eerst en tevens voor het laatst geweest. Na een doolhof van hekken kom je bij de ingang waar je moet wachten en je handen moet ontsmetten. Er staan een aantal beveiligers, zowel binnen als buiten. Wij (mijn vrouw en ikzelf) worden gevraagd bij de ingang even te wachten, prima. Beveiliger geeft aan dat wij afstand moeten houden, ik geef daarop aan dat wij bij elkaar horen. Dat is goed. Ik vraag (omdat het heel onduidelijk staat aangegeven) of ik goed sta als ik iets wil terug brengen. Daarop wordt gezegd dat wij aan de andere kant moeten zijn, eigenlijk dus gewoon aan de linkerkant van de ingang ipv de rechterkant. Omlopen en dan staan wij achter een ander koppel te wachten tot de beveiliging aangeeft dat wij aan de beurt zijn. Koppel voor ons is net aan de beurt en wij wachten geduldig af. Daarop lopen er mensen tegen ons in ipv om ons heen (dit is tevens een uitgang). Niet handig dus. Na een aantal minuten ontstaat er een rij achter ons richting de service balie en mijn vrouw en ik wachten nog geduldig af. Daarop worden wij ineens door een andere beveiliger, deze staat aan een hele andere kant terwijl zijn collega vlak voor ons staat, toe geschreeuwd dat wij afstand moeten houden. Ik zeg dat wij bij elkaar horen en hij begint allerlei handgebaren te maken en zegt dat iedereen hier afstand moet houden. De toon en manier waarop we werden aangesproken is gewoon onbeschoft, dus wij zijn weggelopen. Zelfs tijdens het weglopen wil de beveiliger nog wat zeggen, begint weer handgebaren te maken en een bord aan te wijzen. Waarop ik aangeef dat ik niet gediend ben van zijn manier van aanspreken en het nu wel klaar is. Dat was echt een manier om een discussie uit te lokken, heel onprofessioneel. Wij zullen hier dus ook niet meer terug komen.

Lees verder

1/5

Erg weinig personeel terwijl het niet eens zo druk is. Erg lang moeten wachten.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Maastricht

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Maastricht in Maastricht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Maastricht

Benieuwd naar andere locaties in Maastricht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Maastricht zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Maastricht
Bastion Hotel Maastricht - Centrum Maastricht Overnachting
Q-Park Boschstraat Oost II Maastricht Vervoer

Q-Park Boschstraat Oost II

Sint Teunisstraat 21

Q-Park Bassin Maastricht Vervoer

Q-Park Bassin

Maastrichter Grachtstraat 21

Kruidvat Maastricht Drogisterij

Kruidvat

Markt 57

Hans Anders Opticien Maastricht Maastricht Opticien
Rituals Maastricht Verzorging

Rituals

Grote Staat 37

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Maastricht in Maastricht kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel