MediaMarkt Middelburg Middelburg

MediaMarkt Middelburg

Bij MediaMarkt Middelburg gelegen aan de Mortiereboulevard 4 in Middelburg kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Middelburg is één van de 6 locaties in Middelburg op CardMapr.

MediaMarkt Middelburg

Mortiereboulevard 4 in Middelburg

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Middelburg in Middelburg

In Middelburg aan de Mortiereboulevard 4 bevindt zich MediaMarkt Middelburg. Bij MediaMarkt Middelburg kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Middelburg een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Middelburg

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0118 607 000
MediaMarkt Middelburg Middelburg
MediaMarkt Middelburg Middelburg
MediaMarkt Middelburg Middelburg

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Middelburg?

MediaMarkt Middelburg wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 1759 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Langer dan een maand geleden heb ik een Iphone 12 Pro Max besteld, vanuit het filiaal Middelburg en deze is nooit geleverd. De bezorging service Trunkrs is een onderzoek gestart en heeft nooit meer iets van zich laten horen. Manager van Middelburg zou mij een week geleden terug bellen en hierachter aan gaan, wat ook nooit is gebeurd. Ook geven zij niet mijn geld terug, terwijl er al vanuit Trunks is toegegeven dat zij inderdaad het toestel zijn kwijt geraakt en nooit bij mij geleverd hebben. Heb al juridische stappen ondernomen, al en al belachelijk, bestel nooit iets bij Mediamarkt!!!

Lees verder

1/5

Als ik in de -kon gaan, zou ik dat ook doen. Gisteren €700 neer geteld voor een laptop en een Windows pakket die geïnstalleerd zou worden door hun. ( dat zou max 40 min duren). Nu zaten wij er om 17u nog terwijl wij de laptop om 14u al hadden gekozen en aan de balie afgegeven voor instalatie. Ze hadden internet storing. ( hadden wij begrip voor ) de laptop zou dag erna , vandaag af zijn. Nu om 15u was die nog niet af. En werd ons gezegd ja we hebben het druk. Ja meneer u moet eerst u eerdere taken afmaken voor je aan andere begint. Wij zijn dus 24u verder geen laptop. En verspilling van 1 onze tijd,2 brandstof van dat op en neer gerij. En los daarvan moesten ze mijn persoonlijke email en wachtwoord hebben. Dus iedereen kon daar in zitten en kijken.( die heeft daar heel de dag aangemeld gestaan) En dan kan de verantwoordelijke spreken van een leermoment voor de werknemers. Maar daar hebben wij niks aan. Geld terug gevraagd. En halen niks meer bij dit filliaal.

Lees verder

1/5

2-3 werk dagen geleverd zeggen ze dan Na 5 werkdagen pas geleverd

Lees verder

1/5

In een woord verschrikkelijk. 3 kwartier staan wachten voor de nota uit geprint was.dan had die kneus de verkeerde tv er op gezet.dan na veel telefoontjes en e-mails nog steeds geen tv.die bleek dan ook niet meer leverbaar te zijn.alles geannuleerd en geld terug.ze zien ons daar nooit meer terug t is er altijd wat.

Lees verder

1/5

Hele goede service en garantieafhandeling, meteen een nieuw product meegekregen! Hele vriendelijke mensen bij kassa en garantie. Echter 1 beveiligingsman was helaas enorm onbeschoft. We stonden om 19:50 bij de kassa en het duurde volgens deze man allemaal veel te lang, en het was onvoorstelbaar dat we nu nog durfden te komen omdat ‘we de hele dag al hadden kunnen gaan’. Deze meneer zal wellicht niet begrijpen dat de meesten overdag werken.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Middelburg

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Middelburg in Middelburg kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Middelburg

Benieuwd naar andere locaties in Middelburg waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Middelburg zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Middelburg
Boutique Hotel The Roosevelt Middelburg Overnachting
C&A Middelburg Mode

C&A

Lange Delft 5

Rituals Middelburg Verzorging

Rituals

Lange Delft 9-11

Pearle Opticiens Middelburg Middelburg Opticien

Pearle Opticiens Middelburg

Lange Delft 13-15

HEMA Middelburg Warenhuis

HEMA

Lange Delft 31-b

Parfumerie Douglas Middelburg Verzorging

Parfumerie Douglas

Lange Delft 43/45

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Middelburg in Middelburg kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel