MediaMarkt Alkmaar Alkmaar

MediaMarkt Alkmaar

Bij MediaMarkt Alkmaar gelegen aan de Noorderkade 172 in Alkmaar kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Alkmaar is één van de 6 locaties in Alkmaar op CardMapr.

MediaMarkt Alkmaar

Noorderkade 172 in Alkmaar

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Alkmaar in Alkmaar

In Alkmaar aan de Noorderkade 172 bevindt zich MediaMarkt Alkmaar. Bij MediaMarkt Alkmaar kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Alkmaar een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Alkmaar

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

072 518 0400
Route
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Alkmaar?

MediaMarkt Alkmaar wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 1550 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Net in de winkel super goed geholpen, vriendelijk personeel en goede uitleg waar met zorg en goede vragen goed werd nagecheckt wat ik precies wilde. Met een soundbar van over de 800,- naar huis gegaan om vervolgens er achter te komen dat er 1 kabeltje miste. In de winkel zelf werd al gezegd dat ik als er wat mis was gewoon terug kon komen of contact kon opnemen. Bij het bellen naar de mediamarkt kreeg ik een slecht verstaanbare vrouw aan de lijn die mij niet wilde doorverbinden met het filiaal. Ik moest van haar met het hele artikel weer ingepakt terug gaan naar de balie om daar om hulp te vragen ''wat voor kabel'' ik nodig zou hebben. Ik wist precies welke kabel ik nodig had en wilde alleen weten of ze deze op voorraad hadden. Doorverbinden of even opzoeken of de kabel er was, was er niet bij. Werd alleen maar herhaald dat ik de geluidsinstallatie van 8 artikelen maar weer even moest inpakken en bij de balie moest gaan staan wachten. Wat ontzettend slecht dat jullie de klantenservice niet gewoon per filiaal laten verlopen. In de winkel/vloer super personeel en achter de schermen een of ander rot bedrijf dat de klanten totaal niet interesseert. Volgende keer voor mij dus BCC.

Lees verder

1/5

Hele vriendelijke, goede en snelle service. Er is veel aanbod in de winkel en er is altijd wel een medewerker die je kan helpen met het vinden van de juiste producten of bij het maken van de juiste keuzes. Nu in de coronaperiode kan je handig via de website een aanvraag doen om te kunnen winkelen. Dit proces is makkelijk, handig en snel. Eenmaal bij de winkel zelf wordt je heel goed en snel geholpen en allemaal conform de corona regels en richtlijnen. Kortom een top locatie en filiaal van de mediamarkt!

Lees verder

5/5

Overweldigend.

Lees verder

5/5

Super service van een jonge mannelijke medewerker voor het afsluiten van een verlenging telefoonabonnement en telefoon. Geduld, meedenkend, meerdere maken teruggebeld (vorige week donderdag). 👍👍👍

Lees verder

5/5

Goed geholpen

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Alkmaar

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Alkmaar in Alkmaar kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Alkmaar

Benieuwd naar andere locaties in Alkmaar waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Alkmaar zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Alkmaar
Spar Korte Vondelstraat Alkmaar Supermarkt

Spar Korte Vondelstraat

Korte Vondelstraat 2

Anne&Max Alkmaar Alkmaar Restaurant

Anne&Max Alkmaar

Kraanbuurt 3

Hans Anders Opticien Alkmaar Alkmaar Opticien
Kruidvat Alkmaar Drogisterij

Kruidvat

Laat 217A

Primark Alkmaar Mode

Primark

Laat 128

C&A Alkmaar Mode

C&A

Laat 203

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Alkmaar in Alkmaar kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel