MediaMarkt Arnhem Arnhem

MediaMarkt Arnhem

Bij MediaMarkt Arnhem gelegen aan de Velperplein 13 in Arnhem kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Arnhem is één van de 6 locaties in Arnhem op CardMapr.

MediaMarkt Arnhem

Velperplein 13 in Arnhem

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Arnhem in Arnhem

In Arnhem aan de Velperplein 13 bevindt zich MediaMarkt Arnhem. Bij MediaMarkt Arnhem kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Arnhem een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Arnhem

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

026 352 0800
MediaMarkt Arnhem Arnhem
MediaMarkt Arnhem Arnhem
MediaMarkt Arnhem Arnhem

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Arnhem?

MediaMarkt Arnhem wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 3064 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Op 6 februari is een product retour mee genomen door Mediamarkt. Tot vandaag de dag 17 dagen later is er nog geen bevestiging ontvangen door deze mensen. Zo een slechte service heb ik nog nooit mee gemaakt. Ik raad het iedereen af om bij Mediamarkt de aankopen te doen. Eigenlijk verdienen jullie geen ster.

Lees verder

1/5

Niets kopen hier, zeer slechte service, en heeft zelfs problemen gekregen met consumenten bond, Mediamarkt Arnhem heeft geen idee welke rechten de consument heeft bij aangaan van een koop contract, deugd de appatuur niet, word er een 3de partij ingeschakelt en is de probleem aanwezig, word je van kastje naar muur gestuurd, Die ene michell die daar toezicht houdt is ook door grote bedrijf LG en phillips op matje geroepen, Waarom wij dik ander half jaar aan lijntje werd gehouden, LG is het uiteindelijk spuug zat geworden en hebben persoonlijk een vergoeding plus de nieuwste tv mee gebracht en thuis afgeleverd, om de na latigheid van mediamarkt arnhem te gemoet te komen, onthou mensen de winkel die jou product verkoopt is de gene die de koop contract op heeft gestelt dus uiteindelijk ook de eind verantwoordelijke word gezien.. ook die extra verzekeringen niet afsluiten is gewoon oplichterij, bij aankoop van een product boven een bedrag van 549 euro, word er automatisch fabriek garantie gegeven, dus die hele verzekering slaat nergens op, Blijf echte weg bij media mark arnhem. Groetjes van de gene die elke week terug kwam vanwegen schade op phillips tv die door monteur die jullie hebben ingeschakelt is veroorzaakt en ook nog melden dat ik maar een universele afstand bediening moest kopen omdat tv nergens meer op reageerde met orginele afstands bediening. En mediamarkt duiven voor nalatigheid met een tv van dik 4399euro zo zouden er ook afspraken zijn gemaakt dat met aankoop van Grote tv zouden wij een bose s600 sound bar set mee mogen nemen voor vriende prijsje, , Na de problemen met de phillips tv en dit hebben aangekaart, mochten wij fluiten naar de s600 sound bar systeem. ..professioneel.. nee niet echt.

Lees verder

2/5

Al 1,5 maand aan het wachten op een terugbetaling. Ik snap wel dat jullie zoveel terrein aan het verliezen zijn tov CoolBlue. En terecht.

Lees verder

1/5

Drukke, rommelige winkel met een niet te ruim assortiment. Veel kinderen die er rondlopen en rennen. Wat mij opviel is dat er weinig objectieven en dus ook minder keus. Canon staat wel goed in de picture maar andere merken zoals Minolta/Nikon/Sony niet. Smartwatch van Samsung, de Galaxy Watch 3 titanium niet als demo te aanschouwen. Er staat wel een omschrijving op de display van de samsung stand maar het is niet de titanium uitvoering maar een zwart/stalen versie. Dat zie je ook terug aan de prijs. Jammer, gemiste kans. Dan maar naar de overkant. CB, daar hebben ze het wel.

Lees verder

4/5

Verkopers waren ongeïnteresseerd, ze wilde liever niks verkopen. Mijn kind van 8 jaar had zelf gezegd 'mama die mensen zijn saai' dat zegt al heel wat! Daarnaast probeerde ze een energieleverancier aan te smeren! Wat absoluut niet leuk is vooral niet in een winkel! En mij vertellen dat die koelkast een vaste prijs heeft, eenmaal thuis kom ik erachter dat het een dagdeel is en in de winkel stond er niks van aangegeven. Doe er wat aan mediamarkt, zo koop ik liever mijn witgoed nu bij een liever duurdere zaak waar ze wel met verstand en vriendelijkheid kunnen verkopen.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Arnhem

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Arnhem in Arnhem kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Arnhem

Benieuwd naar andere locaties in Arnhem waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Arnhem zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Arnhem
MediaMarkt Arnhem Arnhem Elektronicawinkel

MediaMarkt Arnhem

Velperplein 13

Hans Anders Opticien Arnhem Arnhem Opticien

Hans Anders Opticien Arnhem

Koningstraat 82

ICI PARIS XL Arnhem Verzorging

ICI PARIS XL

Roggestraat 13B

Hilfiger Denim Store Arnhem Mode

Hilfiger Denim Store

Roggestraat 42

Kruidvat Arnhem Drogisterij

Kruidvat

Roggestraat 13

Coolblue XXL Arnhem Elektronicawinkel

Coolblue XXL

Roggestraat 18

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Arnhem in Arnhem kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel