MediaMarkt Groningen Sontplein Groningen

MediaMarkt Groningen Sontplein

Bij MediaMarkt Groningen Sontplein gelegen aan de Sontplein 3C in Groningen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Groningen Sontplein is één van de 6 locaties in Groningen op CardMapr.

MediaMarkt Groningen Sontplein

Sontplein 3C in Groningen

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Groningen Sontplein in Groningen

In Groningen aan de Sontplein 3C bevindt zich MediaMarkt Groningen Sontplein. Bij MediaMarkt Groningen Sontplein kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Groningen Sontplein een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Mediamarkt Logo

Stad

Groningen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

050 317 3000
Routebeschrijving
MediaMarkt Groningen Sontplein Groningen
MediaMarkt Groningen Sontplein Groningen
MediaMarkt Groningen Sontplein Groningen

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Groningen Sontplein?

MediaMarkt Groningen Sontplein wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 3408 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Dit is een van de grotere MediaMarkt vestigingen, veel mooie presentaties, veel product demo’s, ruime keuze uit elektronika en accessoires, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Lees verder

5/5

Zeer grote winkel met veel keuze. Helaas hebben ze onvoldoende personeel om iemand snel te helpen. Vaak staat er bij een medewerker een paar mensen te wachten om hulp. Ook bij de infobalie is onderbezetting en lopen de wachttijden op. Ze nemen wel de tijd om jou goed te helpen.

Lees verder

3/5

Grote winkel waar bijna alles te vinden is op electronica gebied. Veel scherpe aanbiedingen. Ruime keuze en doordat er veel medewerkers aanwezig zijn kun je veel informatie krijgen over de producten. Het is wel een winkel waar overal schreeuwteksten staan. Om gek van te worden...

Lees verder

4/5

Ik heb online een koelkast besteld. Review gaat dus niet over dit specifieke filiaal maar over MediaMarkt als webwinkel. De koelkast is prima. De aansluitservice is waardeloos! Ik heb speciaal aansluitservice a €20 afgesloten om zorgenvrij mijn koelkast in mijn keuken te krijgen en de oude te laten ophalen. MediaMarkt werkt hiervoor met een extern bedrijf Dynaligic. koeriers weigerden mijn oude koelkast mee te nemen. Ik had hem schoon en leeg klaar staan, maar omdat ik nog wat bevroren producten in huis had, heb ik de stekker er nog even terug in gedaan. Om die reden werd deze geweigerd. Volgens bezorgers geen probleem. Als ik contact op zou nemen met MediaMarkt zou er gewoon een nieuwe afspraak gemaakt worden. Ik vertrouwde dit meteen al niet, maar had dus geen keus. Telefoniste van MediaMarkt gaf aan dat het niet hun probleem was. Kon geen nieuwe afspraak maken!! Dynaligic gebeld, maar die verwezen me terug naar de MediaMarkt. Pas toen ik dreigde de aankoop terug te sturen en een manager wilde spreken is uiteindelijk een nieuwe afspraak gemaakt. Gelukkig is het uiteindelijk dus wel opgelost, maar volgende keer bestel ik toch elders.

Lees verder

2/5

Prima winkel, voor elk apparaat loopt er wel iemand rond die er van alles vanaf weet. Heb er nog nooit iets negatiefs meegemaakt. Ruilservice is ook altijd goed, ik zeg kopen

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Groningen Sontplein

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Groningen Sontplein in Groningen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Groningen

Benieuwd naar andere locaties in Groningen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Groningen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Groningen
Restaurant De Beren Groningen Groningen Restaurant
Q-Park Rademarkt Groningen Vervoer

Q-Park Rademarkt

Rademarkt 27

Q-Park Museum Centrum Groningen Vervoer

Q-Park Museum Centrum

Herepoortenmolendrift 2

Best Western Hotel Groningen Centre Groningen Overnachting
Pathé Groningen Groningen Ontspanning

Pathé Groningen

Gedempte Zuiderdiep 78

Andere Mediamarkt locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Groningen Sontplein in Groningen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
Media Markt Almere Almere Elektronicawinkel
Media Markt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

Media Markt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
Mediamarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel