MediaMarkt Leeuwarden Leeuwarden

MediaMarkt Leeuwarden

Bij MediaMarkt Leeuwarden gelegen aan de De Centrale 12 in Leeuwarden kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Leeuwarden is één van de 6 locaties in Leeuwarden op CardMapr.

MediaMarkt Leeuwarden

De Centrale 12 in Leeuwarden

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Leeuwarden in Leeuwarden

In Leeuwarden aan de De Centrale 12 bevindt zich MediaMarkt Leeuwarden. Bij MediaMarkt Leeuwarden kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Leeuwarden een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Leeuwarden

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

058 234 4900
Route
MediaMarkt Leeuwarden Leeuwarden
MediaMarkt Leeuwarden Leeuwarden
MediaMarkt Leeuwarden Leeuwarden

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Leeuwarden?

MediaMarkt Leeuwarden wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 2413 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De winkel zelf niks mis mee, maar na levering van de nieuwe droger bleek dat deze niet correct was aangesloten en de bijkeuken stond dus vol met water. Na zo'n 10 keer te hebben gebeld naar de, echt verschrikkelijke, klantenservice, eindelijk een afspraak kunnen krijgen met een monteur. Na even vragen blijkt inderdaad dat ze een klantenservice vestiging hebben op Suriname. Deze kunnen ze beter gewoon sluiten. Er wordt totaal niet geluisterd, zijn amper te verstaan, en na je uit gelachen te hebben hangen ze gewoon op.

Lees verder

1/5

Als invalide kun je daar niet gaan maar vriendelijke bediening en gelukkig helpende mensen tis niet invalide of scootmobiel vriendelijk alles stort in veel stress ga niet meer daar geen ruimte en nu ook nog met.mondkapje op tis niet leuk meer ga nu naar andere winkel waar het eenvoudiger is maar voor sigaren moet je toch daar zijn als he zo'n kadortje wilt geven "churchill rookte altijd sigaren en alle rijken maar tis leuk als je als patiënt niet in de stress hoef te geraken en ook nog met de verkeerde dingen thuiskomen. Het moest even gezegd MVG Pia Veenstra

Lees verder

2/5

Met mijn twee kleinkinderen (15 jaar) bij MediaMarkt Leeuwarden geweest om twee APPLE MacBook Pro a €1449 per stuk te gaan kopen voor mijn kleine donderstenen hun studie mogen wij er niet in zonder mondkapje.. Beide kleinkinderen hebben COPD en hebben een uitzondering mondkapjes kaart bij zich.. Ondanks alles geen toegang tot MediaMarkt Leeuwarden.. Op naar de concurrentie en daar twee APPLE MacBook Pro gekocht.. Gemiste kans van MediaMarkt ter ter waarde €2898 ,- Never ever nooit meer naar de MediaMarkt!!

Lees verder

1/5

Top geholpen met mijn MacBook bij Mediamarkt de centrale. Volgens Apple moest ik een nieuw scherm voor meer dan vijfhonderd euro. Ging dus kijken voor een nieuwe laptop bij mediamarkt maar jullie medewerker wilde er wel even naar kijken. Macbook erbij gepakt en na een kleuren kalibratie werkt hij weer gewoon goed! Mocht ik wel een nieuwe laptop moeten binnenkort dan weet ik jullie te vinden. Daarnaast ook top service met ruilen. Heb al eens vaker wat moeten terug brengen en er wordt nooit moeilijk gedaan.

Lees verder

5/5

Gisteravond tot vanochtend 10 uur, waren er mooie aanbiedingen ivm Red night. Ik heb geprobeerd een wasmachine te bestellen, maar bij het betalen lukte het niet om verder te komen. Ik heb verschillende banken geprobeerd, op verschillende apparaten, en iemand anders gevraagd te bestellen. Steeds op hetzelfde punt liep de bestelling vast. Vanaf 8 uur vanochtend geprobeerd te chatten, maar na de melding dat het erg druk was, niks meer gehoord. Super slecht! Het was gewoon niet mogelijk te bestellen. En vanaf klokslag 10 uur ging de prijs weer omhoog. Echt balen. Dus nu maar een leuke aanbieding bij de buren zien te vinden. Bij de Mediamarkt lijken het nepaanbiedingen.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Leeuwarden

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Leeuwarden in Leeuwarden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Leeuwarden

Benieuwd naar andere locaties in Leeuwarden waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Leeuwarden zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Leeuwarden
Loetje Leeuwarden Leeuwarden Restaurant

Loetje Leeuwarden

Stationsweg 2

Oranje Hotel Leeuwarden Leeuwarden Overnachting

Oranje Hotel Leeuwarden

Stationsweg 4

Pathé Leeuwarden 3 - in aanbouw Leeuwarden Ontspanning
Hans Anders Opticien Leeuwarden Leeuwarden Opticien

Hans Anders Opticien Leeuwarden

Ruiterskwartier 22

Fries Museum Leeuwarden Musea

Fries Museum

Wilhelminaplein 92

Bever Leeuwarden Sportwinkel

Bever

Ruiterskwartier 173

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Leeuwarden in Leeuwarden kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel