MediaMarkt Roermond Roermond

MediaMarkt Roermond

Bij MediaMarkt Roermond gelegen aan de Schaarbroekerweg 32-34 in Roermond kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Roermond is één van de 6 locaties in Roermond op CardMapr.

MediaMarkt Roermond

Schaarbroekerweg 32-34 in Roermond

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Roermond in Roermond

In Roermond aan de Schaarbroekerweg 32-34 bevindt zich MediaMarkt Roermond. Bij MediaMarkt Roermond kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Roermond een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Roermond

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0475 371 500
MediaMarkt Roermond Roermond
MediaMarkt Roermond Roermond
MediaMarkt Roermond Roermond

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Roermond?

MediaMarkt Roermond wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 2059 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Helaas kun je geen nul sterren geven. Een ster is nog te veel. De medewerkers van de Mediamarkt Roermond zijn ondeskundig, niet klantvriendelijk en onbeleefd. Ik heb Going Back: Special Edition, Love Songs: A Compilation... Old and New Special Edition en Testify van Phil Collins bij de Mediamarkt Roermond besteld,echter zijn de cd's die op mijn naam besteld waren minimaal twee keer aan derden verkocht.Toen ik de cd's bestelde, bracht de medewerker ter sprake dat ik gebeld zou worden als de cd's binnen zouden zijn,echter ben ik nooit gebeld.Ik heb zelf een paar keer de Mediamarkt Roermond gebeld en gevraagd of de cd's al binnen waren gekomen,daardoor heb ik onnodig kosten gemaakt. Een stagiair van de Mediamarkt Roermond bracht ter sprake dat de medewerkers van de Mediamarkt Roermond altijd zeggen dat ze zullen bellen als de bestelling binnen is, echter dat ze vervolgens nooit bellen.Verder bracht desbetreffende stagiair ter sprake dat hij speciaal was aangenomen om de achterstand in bestellingen weg te werken. De stagiair liet mij een lade zien waarin diverse films en computerspellen lagen. De stagiair bracht ter sprake dat de films en computerspellen er al maanden lagen.Toen ik voor de derde keer de cd's van Phil Collins had besteld kon de medewerker van de Mediamarkt Roermond mijn cd's niet vinden in de lade, noch kon hij de cd's achter in de winkel vinden.Ik had de ingeving zelf te gaan zoeken bij de cd's van Phil Collins, waar ik één of meerdere cd's aantrof die op mijn naam waren besteld. Op het etiket stond namelijk mijn naam vermeld. Cd's die op mijn naam zijn besteld mogen nooit aan derden worden verkocht. Uiteindelijk heb ik na zes maanden de cd's van Phil Collins ontvangen, echter Love Songs: A Compilation... Old and New Special Edition was volgens de medewerker niet meer leverbaar en het kartonnen doosje van Going Back: Special Edition is beschadigd. Toen ik mijn beklag deed bij de Mediamarkt Roermond bracht één van de medewerkers ter sprake dat ik ook naar een andere winkel had kunnen gaan.

Lees verder

1/5

De 20ste een laptop besteld ivm een studie. Kreeg ik enkel het Microsoft pakket geleverd en geen laptop. Hier ben ik 7 dagen mee bezig geweest om te achterhalen hoe en wat. Eerste instantie word er gezegd dat de laptop niet voorradig is, dan zou ik een mail ontvangen voor een vervangend product (nooit een mail ontvangen). Elke x word het zelfde verhaaltje verteld door de online klanten service. De service vanuit de winkel ging nergens over, hier kreeg ik enkel telefoonnummers die niet eens in gebruik zijn. Een totale ramp!

Lees verder

1/5

Beste mevrouw/ meneer, Afgelopen week heb ik bij jullie een laptop besteld. Na betaling en bevestiging ging ik ervan uit dat de laptop een dag later geleverd zou worden zoals aangegeven op jullie site. De dag erna kreeg ik maar geen mail dat het pakketje verstuurd was. Rond 1 uur kreeg ik eindelijk een mail waarin stond dat het bestelde artikel helemaal niet beschikbaar is! Ik heb vervolgens een ‘alternatief’ voorgesteld gekregen die qua specificaties veel minder te bieden heeft. Vervolgens heb ik laten weten hier niet mee akkoord te gaan en zsm mijn geld terug te wensen. Nu zijn we alweer een dag verder en heb ik geen respons, geen aanpassing of geen enkele vorm van communicatie gekregen. Op de site in mijn profiel staat zelfs dat het product is afgeleverd in het magazijn en dat deze binnekort wordt verzonden. Kortom ik wil zsm mijn geld terug zodat ik ergens anders een ander product kan kopen waar er wel aan de klant gedacht wordt. Wanneer kan ik het geld verwachten?? Mvg I

Lees verder

1/5

Goed corona proof vantevoren moest je je handen desinfecteren en er mochten max zoveel man in de winkel zodat het niet te druk werd. Je werd goed geholpen door het personeel.

Lees verder

3/5

Waardeloze winkel met nog waardelozer personeel en service... Je bent wel gek als je er komt!

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Roermond

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Roermond in Roermond kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Roermond

Benieuwd naar andere locaties in Roermond waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Roermond zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Roermond
Kruidvat Roermond Drogisterij

Kruidvat

Roersingelpassage 31

Jumbo Roermond Supermarkt

Jumbo

Roersingelpassage 5

Restaurant De Beren Roermond Roermond Restaurant
Claudia Sträter Roermond Mode

Claudia Sträter

Varkensmarkt 7

C&A Roermond Mode

C&A

Steenweg 5

ICI PARIS XL Roermond Verzorging

ICI PARIS XL

Steenweg 9

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Roermond in Roermond kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel