Creditcard vergelijken in Nederland

City Guide 2024 Roermond

Roermond heeft de zuidelijke gezelligheid, waar Limburg zo bekend om staat. De gezelligheid merk je goed in de cafe's en restaurants.

Roermond heeft 80 locaties waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, Mastercard of VISA. In deze City Guide lichten we de leukste restaurants, hotels en attracties uit die je in Roermond kunt doen en beleven.

City Guide Roermond

Roermond is niet alleen gezellig, maar ook een stad van bezienswaardigheden en shoppen. Designer Outlet Roermond geef je namelijk genoeg winkels om de hele dag lekker te slenteren. Op het Munsterplein is een standbeeld geplaatst van beroemde architect Pierre Cuypers. De beroemde Roermondenaar is bekend van het zijn werk als architect van het Rijksmuseum en Centraal station in Amsterdam. 

  • Bisschopsstad
  • Historische gebouwen
  • Winkelstad

Leuke dingen om te doen in Roermond

Shop till you drop! Bij Designer Outlet Roermond kan je de hele dag lekker shoppen. Hier vindt je 186 winkels en 25 lekkere restaurants. Shop kledingmerken zoals Adidas, The Society Shop en Jack and Jones

Een van de mooiste pleinen van Roermond is dan toch wel het Munsterplein. Met de gezellige woensdagmarkt is het nog leuker. Het plein is omringt door restaurants en cafeetjes. Heerlijk dus om daar lekker de hele dag in het zonnetje te genieten. 

Een van de grootste evenementen van Roermond is dan toch echt wel het Solar Weekend Festival. Het festival is elk jaar in Augustus. Dit jaarlijkse evenement is jouw ultieme zomerervaring in Roermond. 

Wat zijn de leukste, beste en lekkerste restaurants in Roermond?

Roermond is erg gevarieerd kwa restaurants. Zo kan je heerlijk de Franse keuken ontdekken, eten in een Michelin sterrenrestaurant of lekker Japans eten! Snel wat eten tijdens het shoppen? Er zijn genoeg restaurants op Designer Outlet Roermond! 

Wagamama Roermond
8

Wagamama Roermond

Heerlijke teppanyaki, een goed gevuld bord curry of ramen met gemarineerde garnalen. Bij wagamama Roermond ervaar je een uitgebreide Japans geïnspireerde keuken.

Restaurant ONE
10

Restaurant ONE

Geniet van een culinaire reis op basis van lokale producten die perfect passen bij een samengestelde wijncombinatie. Geniet bij dit Michelin sterrestaurant volledig!

Cerise Grand Café
8

Cerise Grand Café

Geniet in dit sfeervol en intiem grand café van haar overheerlijke Frans georiënteerde keuken.

Overnacht in de mooiste hotels in Roermond

Roermond is veel te leuk om maar een dag te gaan! Blijf dan ook lekker overnachten in een van de leukste hotels in Roermond.

Dineren en overnachten kan gemakkelijk! Grand Café Cerise is namelijk gevestigd in het mooie Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie. Overnachten in dit prachtige hotel is een hele ervaring op zichzelf. 

Ontdekken

De leukste plekjes in Roermond volgens onze community

Gebruikers van CardMapr hebben zelf ook lijstjes gemaakt met de leukste plekken in Roermond. Met deze locaties kun je een dagje Roermond perfect vullen. Je ontdekt de leukste restaurants of dingen om te doen.

Bekijk alle lijsjes
City Guides

City Guides in Limburg

Wil je een dag in Roermond combineren met een andere stad in Limburg? Met onze City Guides van populaire steden in Limburg ontdek je nog meer mooie restaurants, hotels, hotspots of dingen om te doen in de buurt van Roermond.

Onze City Guides worden samengesteld door ons team, locals en tips vanuit de CardMapr community. Heb je zelf een tip voor Roermond? Laat het ons weten via de contactpagina.