Wagamama Roermond Roermond

Wagamama Roermond

Bij Wagamama Roermond gelegen aan de Stadsweide 624-626 in Roermond kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Wagamama Roermond is één van de 12 locaties in Roermond op CardMapr.

Wagamama Roermond

Stadsweide 624-626 in Roermond

Over Wagamama Roermond

In Roermond aan de Stadsweide 624-626 bevindt zich Wagamama Roermond. Bij Wagamama Roermond kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Wagamama Roermond een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Wagamama Roermond

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Wagamama Roermond. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Wagamama Logo

Categorie

Restaurant

Stad

Roermond

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0475 769 187
Routebeschrijving
Wagamama Roermond Roermond
Wagamama Roermond Roermond
Wagamama Roermond Roermond

Recensies

Wat zeggen anderen over Wagamama Roermond?

Wagamama Roermond wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 1173 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

In weekends best voor 11u30 binnengaan. Anders word het daar zeker lang aanschuiven voor daar te kunnen eten. Zeer snelle bediening (minstens 7 koks gezien) en vriendelijk en medium prijzen maar zeker de moeite waard om uit te proberen. De zitbanken en taboerets niet echt comfortabel en weinig ruimte voor uw persoonlijke spullen te leggen. Zeer uitgebreid menu.

Lees verder

4/5

Heerlijk eten, heel veel keuze en dit voor een deftige prijs. Ik ben zeer tevreden en ben hier al meerdere keren geweest. Ondanks de drukte in het restaurant is het eten er wel heel snel. In de zomer met warm weer kun je ook buiten zitten. Het gerecht op de foto is katsu chicken, een echte aanrader, stukjes kip met rijst overgoten met een heerlijk lichtelijk zoete mango-currysaus. (zeer grote portie)😋

Lees verder

4/5

Afgelopen week gaan eten. Goede uitstraling. Echter viel het eten enorm tegen! Toen het eten werd gebracht kreeg ik het eerst, mijn vriendin haar eten kwam pas 10 minuten later.. Niet echt fijn als je "gezellig" samen gaat eten.. Ook werden er voor wat je betaald erg kleine porties geserveerd. Prijs kwaliteit is veel te duur voor wat je krijgt. Smaak van zowel mijn gerecht als het gerecht van mijn vriendin viel enorm tegen. Uiteindelijk de hele avond op de wc gezeten.. Enorme buikpijn.. Volgende keer loop ik mooi door..

Lees verder

1/5

Er zijn inmiddels 4 restaurants: in amsterdam, 1 in rotterdam, 1 in utrecht en 1 in de designer outlet in roermond. Wij waren in Roermond. Het was erg druk, we moesten dan ook voor onze plek wachten. Verder is het een leuke zaak en we hebben lekker gegeten. De katsu curry met pittige kip was inderdaad lekker pittig maar de ingredienten smaakten vers en de presentatie was top. De bediening was prettig.

Lees verder

4/5

Heel erg lekker Aziatisch eten voor een prima prijs. Ook snel geserveerd. Bediening is ook vriendelijk.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express bij Wagamama Roermond

Bij deze locatie kun je betalen met een American Express creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Zet deze om naar (gratis) vluchten, hotelovernachtingen en kortingen.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Roermond

Naast Wagamama Roermond zijn er nog 12 andere locaties in Roermond waar je kunt betalen met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

ICI PARIS XL Roermond Verzorging

ICI PARIS XL

Steenweg 9

Benefit Cosmetics Browbar Lounge Roermond Verzorging
Game Mania Roermond Speelgoedwinkel

Game Mania

Steenweg 18