MediaMarkt Tilburg Tilburg

MediaMarkt Tilburg

Bij MediaMarkt Tilburg gelegen aan de Pieter Vreedeplein 152 in Tilburg kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

MediaMarkt Tilburg is één van de 6 locaties in Tilburg op CardMapr.

MediaMarkt Tilburg

Pieter Vreedeplein 152 in Tilburg

Mediamarkt Logo

Betalen met creditcards bij MediaMarkt Tilburg in Tilburg

In Tilburg aan de Pieter Vreedeplein 152 bevindt zich MediaMarkt Tilburg. Bij MediaMarkt Tilburg kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort MediaMarkt Tilburg een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Tilburg

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

013 532 8800
Route
MediaMarkt Tilburg Tilburg
MediaMarkt Tilburg Tilburg
MediaMarkt Tilburg Tilburg

Reviews

Wat zeggen anderen over MediaMarkt Tilburg?

MediaMarkt Tilburg wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 2166 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

MediaMarkt: Voor 13 uur besteld , vandaag in huis. Maandag 12 uur besteld en 4 uur later pakket ontvangen aan huis. Snel! Helaas met verkeerd product (Tab S7 i.p.v TAB S7+) geleverd vanuit Tilburg. MM klant team direct gebeld!. Maandag retourpakket via Postnl. Vandaag (woensdag) retourpakket nog steeds bij PostNL( 16.30 uur). MM wacht op ontvangst van retourpakket. Dit is dus wat Mediamarkt bedoelt met "Dezelfde dag nog in huis" Het was klantvriendelijker als via T dezelfde Tilburg dezelfde dag (of dag erop) een omruil had gedaan!! SLECHTE SERVICE .Wacht nog steeds op de TAB S7 PLUS!

Lees verder

1/5

Geen wc dan moet je naar decathlon maar niet tijdens corona wel heel veel spullen bij mediamarkt

Lees verder

3/5

Probeer al 24 uur met iemand te chaten, eerst kreeg ik een boot en als ik naar een echte medewerker vraag, kreeg ik te horen : Dankjewel! Eén van mijn collega's helpt je graag verder. 😉 Op dit moment is het wat drukker dan normaal, maar we doen ons best je zo snel mogelijk te helpen! Bedankt voor je geduld! Mijn berichten kregen het vinkje van gezien maar geen enkele respons van hun kant na 24 uur. Voor mij geen Media Markt meer. Het is trouwens ook niet mijn eerste slechte ervaring met de klanten service. Ik kocht een webcam die volgens de verpakking helder beeld en geluid zou weergeven. Echter er klopte niets van, maar ik mocht het niet ruilen want volgens hun ik het al in gebruik had genomen. Hoe moet ik anders achter komen dat de Camera voor geen meter deugd?

Lees verder

1/5

Ik raad het kopen van een mobiele telefoon in deze winkel af! Hier is de factuur voor de reparatie van mijn telefoon, waar een jaar garantie op zit! De service die telefoons repareert probeert je ervan te overtuigen dat de strips die zich begonnen te vertonen, veroorzaakt zijn door slecht gebruik van deze telefoon ... geen externe schade. Nogmaals, ik raad af om daar een telefoon te kopen!

Lees verder

1/5

De producten zijn op zich goed maar de levering schijnt echt dan wat je krijgt in de mail. ik heb wat spullen besteld en moest ik bijna de hele dag thuis zetten te wachtten omdat ze niet in een keer komen maar wel in verschillende tijdsteppen dus niet in een keer afgeleverd wordt!!! en nu zet aan het wachten. de laatste product is er nog niet omdat ze niet mee hebben gestuurd!

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij MediaMarkt Tilburg

Goed nieuws! Bij MediaMarkt Tilburg in Tilburg kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Tilburg

Benieuwd naar andere locaties in Tilburg waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Tilburg zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Tilburg
Bristol Tilburg Tilburg Mode

Bristol Tilburg

Wagnerplein 5

Hans Anders Opticien Tilburg Tilburg Opticien
Jumbo Tilburg Supermarkt

Jumbo

Wagnerplein 18

Kruidvat Tilburg Drogisterij

Kruidvat

Wagnerplein 50c

HEMA Tilburg Warenhuis

HEMA

Wagnerplein 74

vanHaren schoenen Tilburg Mode

vanHaren schoenen

Wagnerplein 69

Andere Mediamarkt elektronica winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Mediamarkt nog meer locaties. Naast MediaMarkt Tilburg in Tilburg kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Mediamarkt locaties
MediaMarkt Zwolle Zwolle Elektronicawinkel
MediaMarkt Alkmaar Alkmaar Elektronicawinkel
MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel
MediaMarkt Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Elektronicawinkel

MediaMarkt Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

MediaMarkt Amersfoort Amersfoort Elektronicawinkel
MediaMarkt Amsterdam Arena Amsterdam Elektronicawinkel