Molecaten Park De Agnietenberg map

Molecaten Park De Agnietenberg

8 · 254 recensies

Haersterveerweg 27, Zwolle

Molecaten Park De Agnietenberg
Molecaten Park De Agnietenberg Molecaten Park De Agnietenberg
Molecaten Park De Agnietenberg Molecaten Park De Agnietenberg
Molecaten Park De Agnietenberg

Over Molecaten

Overnacht op de camping of in een vakantiehuisje. Molecaten Park De Agnietenberg zal de vakantie van je leven bezorgen, nu dat aan het water, bij het zand of in het bos is!

Aan de Haersterveerweg 27 in het gebied 'Brinkhoek' in Zwolle ligt Molecaten Park De Agnietenberg. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 254 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Molecaten Park De Agnietenberg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Zwolle waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Brinkhoek hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Molecaten Park De Agnietenberg

Overnacht en boek je hotelkamer bij Molecaten Park De Agnietenberg. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Gerdien Bartelink
Google Maps Logo

Wij hebben hier twee nachten gestaan op de camperplaats er heerst een ongezellige en verlaten sfeer. Het toilet gebouw is erg ver van de plek af en zijn ook erg krap en dat voor 27 euro dat is het zeker niet waard.

Gerdien Bartelink 1 maand geleden
Kevin Burgmeijer
Google Maps Logo

Ziet er goed uit alleen hellaas is er niemand en zijn ze gesloten inverband met werkzaamheden.

Kevin Burgmeijer 4 maanden geleden
Aagje Roskam
Google Maps Logo

Prachtige locatie, mooi park

Aagje Roskam 7 maanden geleden
Hg Maassen
Google Maps Logo

Voor 6 volwassen personen is huisje pioen wel heel erg krap en eigenlijk niet te doen. Wi-fi kan je kopen, geen probleem maar je moet zoveel handelingen verrichten en dan werkt het nog niet (macadres veranderen), dat wij gedurende ons verblijf geen gebruik hebben kunnen maken van de wifi waar je voor betaald. We konden er ook niet meer naar vragen want na drieën is de receptie dicht..

Hg Maassen 7 maanden geleden
Wickymoto
Google Maps Logo

Leuke camping zelf als seizoen is afgelopen nog steeds leuk om in een chalet een weekje te zitten de camping heeft leuke speel plekken. Voor de kinderen. En er zijn kano's te huur en andere activiteiten als het weer het toe laat zeker ook een leuke plas om op de varen vissen of zwemmen. En voor boodschappen kan je binnen 5 min bij de supermarkt zijn . Advies gewoon doen en ervaar het zelf .

Wickymoto 8 maanden geleden
Natsirt82 Wolsink
Google Maps Logo

Het is opzich een hele leuke camping. Voor de allerkleinsten zijn er her en der kleine speeltuintjes. Voor de wat oudere kinderen is middenin het park een springkussen, kabelbaan en een voetbalveldje. De animatie is vooral gericht op de kinderen tot 10 jaar. Sanitair wordt met regelmaat bijgehouden en er zit ook een strand en een plas bij wat er goed uit ziet. Ik mis alleen een buurtwinkeltje, grotere speeltoestellen en vooral de animatie voor pubers mis ik. Het animatie programma mag van mij wel als boekje mee worden gegeven bij aankomst en/of bij het sanitair hangen, zodat iedereen het kan nalezen. Dan zal de opkomst ook wat hoger zijn. Want niet iedereen kijkt op de website elke dag, als hij of zij vakantie heeft. De activiteiten van de snackbar en BuitensportZwolle wordt ook niet op de site gecommuniceerd.

Natsirt82 Wolsink 10 maanden geleden
Tonny Pool
Google Maps Logo

Is nog niet open, maar duurt niet lang maar.

Tonny Pool 1 jaar geleden
Molecaten

Alle Molecaten hotels

Overnacht op de camping of in een vakantiehuisje. Molecaten zal de vakantie van je leven bezorgen, nu dat aan het water, bij het zand of in het bos is!

Benieuwd naar andere Molecaten hotels in Nederland? Molecaten heeft in totaal 14 vestigingen waaronder deze in Zwolle (Brinkhoek) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Molecaten lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Molecaten hotels
Molecaten Park Landgoed Molecaten
Molecaten Park Kuierpad
Molecaten Park Noordduinen
Molecaten Park Rondeweibos
Molecaten Park Landgoed Ginkelduin
Molecaten Park De Koerberg
Molecaten Park De Agnietenberg
Molecaten Park Het Landschap
Molecaten Park Hoogduin
Molecaten Park Wijde Blick
Molecaten Park Noordduinen
Molecaten Park Rondeweibos
Molecaten Park De Agnietenberg
Molecaten Park Kuierpad
Molecaten Park Van Iterson
Molecaten Park Wijde Blick
Molecaten Park Waterbos
Molecaten Park Rondeweibos
City Guide

Wat te doen in Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel. Zwolle staat bekend om zijn rijke historie en opgewekte binnenstad. Zo vind je in Zwolle genoeg restaurantjes waar je lekker kan lunchen en/of dineren, winkels om dat ene kledingstuk te scoren en vele monumenten en musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zwolle. Meer van dit lees je in onze Zwolle City Guide.