Molecaten Park Het Landschap Wateren

Molecaten Park Het Landschap

Bij Molecaten Park Het Landschap gelegen aan de Schurerslaan 4 in Wateren kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Molecaten Park Het Landschap is één van de 2 locaties in Wateren op CardMapr.

Molecaten Park Het Landschap

Schurerslaan 4 in Wateren

Molecaten Logo

Betalen met creditcards bij Molecaten Park Het Landschap in Wateren

In Wateren aan de Schurerslaan 4 bevindt zich Molecaten Park Het Landschap. Bij Molecaten Park Het Landschap kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Molecaten Park Het Landschap een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Molecaten Park Het Landschap

Overnacht en boek je hotelkamer bij Molecaten Park Het Landschap. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Wateren

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0521 387 244
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Molecaten Park Het Landschap Wateren
Molecaten Park Het Landschap Wateren
Molecaten Park Het Landschap Wateren

Reviews

Wat zeggen anderen over Molecaten Park Het Landschap?

Molecaten Park Het Landschap wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 151 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De prijs kwaliteit van deze camping vinden wij helemaal goed. We hadden een ruime plek in de schaduw. Wat wij minder vonden is dat we ver van het sanitair gebouw zaten, wat niet handig is met kleine kinderen. Er zouden best wat meer sanitair ruimtes mogen zijn. Verder was er een leuk zwem meer, maar hier stond een fontein in met een roestige paal waardoor kinderen die hier in de buurt speelde rooie haren kregen en het daar erg naar roest rook. Op de camping is een restaurant / snackbar, maar hier werd te weinig personeel ingezet waardoor je soms lang moest wachten. Een echt verbeterpunt voor deze camping vinden wij een supermarkt op het terrein. Wel is er een broodjes via de receptie, dus wij hadden iedere ochtend lekkere verse broodjes.

Lees verder

3/5

Alleen beperkte animatie voor kinderen van 4 tm 12. Geen bruisend entertainment team. Onze zoon van bijna 4 heeft naast de minidisco nergens aan mee mogen doen. Horeca kon begin juli 2020 de aantallen mensen niet aan, werd een zelfbedieningsrestaurant waar lange wachtrijen binnen ontstonden. In de Drenthe tent (unieke plek) hadden wij veel oorwurmen als vrienden. Maar locatie als natuurliefhebber is top! Aanrader is om fietsen mee te nemen, prachtige routes.

Lees verder

3/5

Zijn hier vaak geweest maar het wordt helaas steeds minder aantrekkelijk. Slippers en schoenen worden gestolen bij het zwembad en allemaal lekker voor je eigen risico. Veel regen tijdens de vakantie dus tijd voor een extra wasje. Nu willen we het gaan drogen maar we hebben helaas munt geld nodig. Dit is hier echter niet te verkrijgen en eventueel bijpinnen kan hier ook niet. Dus met andere woorden red je er lekker mee. Het weer zit al tegen en nu de service ook!

Lees verder

2/5

Leuk met mooi weer. Geboekt 8n een week dat er volgens de website animatie inclusief de bekende schildpadden zou zijn, dat was echter niet het geval...

Lees verder

3/5

Ruime plaatsen, liggend in een mooi landschap met mooie wandel en fietsroutes. Nu in september ,is de grijze golf duidelijk vertegenwoordigd.

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Molecaten Park Het Landschap?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Molecaten Park Het Landschap, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere creditcard locaties in Wateren

Benieuwd naar andere locaties in Wateren waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Wateren zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Wateren
Landal Hunerwold State Wateren Overnachting

Landal Hunerwold State

Schurerslaan 4

Molecaten Park Het Landschap Wateren Overnachting

Andere Molecaten hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Molecaten nog meer locaties. Naast Molecaten Park Het Landschap in Wateren kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Molecaten locaties
Molecaten Park 't Hout Bakkeveen Overnachting
Molecaten Park De Leemkule Hattem Overnachting
Molecaten Park Landgoed Molecaten Hattem Overnachting
Molecaten Park De Agnietenberg Zwolle Overnachting
Molecaten Park Kuierpad Wezuperbrug Overnachting
Molecaten Park Het Landschap Wateren Overnachting