Molecaten Park Kuierpad Wezuperbrug

Molecaten Park Kuierpad

Bij Molecaten Park Kuierpad gelegen aan de Oranjekanaal Noordzijde 10 in Wezuperbrug kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Molecaten Park Kuierpad is één van de 1 locaties in Wezuperbrug op CardMapr.

Molecaten Park Kuierpad

Oranjekanaal Noordzijde 10 in Wezuperbrug

Molecaten Logo

Betalen met creditcards bij Molecaten Park Kuierpad in Wezuperbrug

In Wezuperbrug aan de Oranjekanaal Noordzijde 10 bevindt zich Molecaten Park Kuierpad. Bij Molecaten Park Kuierpad kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Molecaten Park Kuierpad een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Molecaten Park Kuierpad

Overnacht en boek je hotelkamer bij Molecaten Park Kuierpad. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Wezuperbrug

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0591 381 415
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Molecaten Park Kuierpad Wezuperbrug
Molecaten Park Kuierpad Wezuperbrug
Molecaten Park Kuierpad Wezuperbrug

Reviews

Wat zeggen anderen over Molecaten Park Kuierpad?

Molecaten Park Kuierpad wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 858 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

We hebben zeer zeker genoten van twee weken Kuierpad met ons gezin van 6. Enkele verbeterpunten: snackbar (snelheid), restaurant te vroeg dicht. Stoelen om 21.00 al op tafel en wij zaten nog gezellig een drankje met borrelhapje te doen. Voelde ons een beetje weggejaagd. Binnenzwembad best klein voor als het eens vies weer is. Animatieteam was dit jaar echt een tegenvaller, gewoon ook niet zo aardig tegen de kinderen af en toe. Voor de tieners mega veel te doen, voor de kleintjes wat minder helaas. En als m'n dochter van 7 dan aan iets mee wilde doen moest ze er 8 voor zijn. Beetje krom. Ze werd gewoon weggestuurd. Activiteiten die ineens werden verplaatst van kuierdome naar skicafe terwijl dat mensen dit niet van te voren wisten en noem zo maar op. Onze plek daarentegen was wel heel erg fijn, heerlijk aan het meertje. We komen zeker een keer terug maar hopelijk weer met betere animatie met voor elke leeftijd wat wils!

Lees verder

4/5

Grote drukke camping. De zwemmeertjes zijn leuk, vandaar toch maar 2 sterren ipv 1! Onze plek op de camping was meer (omgewoelde stoffige zwarte) aarde dan gras, dus na 10 minuten waren we zwart. Het sanitair was onvoldoende voor de grote hoeveelheid mensen met soms lange wachtrijen voor de toiletten en is vaak echt smerig. Erg veel lawaai vanaf het naastgelegen groepen veld harde muziek zowel in de avond als de ochtend. Op zaterdagavond tot middernacht knetterharde muziek. Mensen houden zich niet aan de 1,5 meter afstand en daar wordt vanuit Molecaten ook niets aan gedaan, zelfs geen briefjes bij bijvoorbeeld het sanitair of tijdens inchecken met de regels zoals bij onze vorige camping (de winkel deed het wel prima, maar ik neem aan dat die niet van Molecaten zelf is). Afval wegbrengen is erg ver weg, aangezien we geen fietsen mee hebben en niet continue met de auto over het terrein willen is dat erg vervelend. Ook jammer dat er geen gescheiden voetpaden zijn dus dat auto's over dezelfde smalle paden rijden als de voetgangers en fietsers. Alles tezamen hebben we besloten onze tijd hier niet uit te zitten en eerder te vertrekken.

Lees verder

2/5

Was met de familie een weekje weg (ontsnappen aan corona hahaha) maar ik had nooit verwacht wat voor avonturen ik hier zou beleven. Het was erg leuk en niemand zei er wat van als ik naakt van de wildwaterbaan af ging. Dat bracht mij echt terug naar mijn jongere jaren. Daarnaast waren de mensen altijd heel aardig tegen ons en hielpen ons overal mee. Het leukste was nog wel toen ik samen met mijn kleinzoon wespennesten ging gooien bij vreemden in de tent. Mijn hond freddie had ook nog honger en het leek hem een goed plan om een kleintje lek te bijten. Diezelfde avond aten we nog chinees.

Lees verder

3/5

Mooie omgeving. Veel te doen. Supermarkt op fietsafstand. Vriendelijk ontvangst bij aankomst. Het park is te gek voor kinderen, veel activiteiten. Wij hebben een huisje gehuurd. Erg gedateerd maar schoon. Scheuren in de tegels, zeer harde bedden, oud sanitair, geen wifi, klein tvtje met weinig zenders, koelkast die niet sluit, botte messen, onbrekende lamellen en lekkende kranen. Op je terrasje zit je totaal niet prive, iedereen staart elkaar aan en je kan zo zien wat mensen eten. Rust is er niet, om 5 uur beginnen de kinderen te schreeuwen. Mensen gaan hier blijkbaar vroeg naar het werk. Als kinderloos echtpaar die rust en wat prive zoeken is dit niet het juiste park. Wij zitten hier nog een paar dagen maar we willen ook wel weer naar huis.

Lees verder

2/5

De mannen van de bewaking hebben me goed behandeld als je weet wat ik bedoel ;). Ze kwamen later ook nog langs op mijn school, helaas waren de leraren er minder blij mee. Mijn vriend was niet mee maar vond het alles behalve erg. Behalve die kale dikke waren alle mannen wel bevallen ;), kijk uit naar volgende zomer

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Molecaten Park Kuierpad

Goed nieuws! Bij Molecaten Park Kuierpad in Wezuperbrug kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Wezuperbrug

Benieuwd naar andere locaties in Wezuperbrug waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Wezuperbrug zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Wezuperbrug
Molecaten Park Kuierpad Wezuperbrug Overnachting

Molecaten Park Kuierpad

Oranjekanaal Noordzijde 10

Andere Molecaten hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Molecaten nog meer locaties. Naast Molecaten Park Kuierpad in Wezuperbrug kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Molecaten locaties
Molecaten Park 't Hout Bakkeveen Overnachting
Molecaten Park De Leemkule Hattem Overnachting
Molecaten Park Landgoed Molecaten Hattem Overnachting
Molecaten Park De Agnietenberg Zwolle Overnachting
Molecaten Park Kuierpad Wezuperbrug Overnachting
Molecaten Park Het Landschap Wateren Overnachting