Neushoorn map

Neushoorn

8 · 1.215 recensies

Ruiterskwartier 41, Leeuwarden

Neushoorn
Neushoorn Neushoorn
Neushoorn Neushoorn Neushoorn Neushoorn Neushoorn Neushoorn Neushoorn Neushoorn Neushoorn Neushoorn Neushoorn Neushoorn Neushoorn Neushoorn Neushoorn Neushoorn
Bekijk meer
Neushoorn

Over deze locatie

Aan de Ruiterskwartier 41 in het gebied 'Nieuwestad' in Leeuwarden ligt Neushoorn. Zoek je in de categorie ontspanning een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.215 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Neushoorn accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 98 locaties in Leeuwarden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Nieuwestad hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Leeuwarden

Leeuwarden is een stad vol charme. Hier kan je ronddwalen en de vele monumenten bekijken, genieten van de historie en/of van een biertje genieten in een van haar leuke speciaalbier café's.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Leeuwarden. Meer van dit lees je in onze Leeuwarden City Guide.