Neushoorn map

Neushoorn

8.6 · 1101 recensies

Ruiterskwartier 41, Leeuwarden

Neushoorn
Neushoorn Neushoorn
Neushoorn Neushoorn
Neushoorn

Over deze locatie

Aan de Ruiterskwartier 41 in het gebied 'Nieuwestad' in Leeuwarden ligt Neushoorn. Zoek je in de categorie ontspanning een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.101 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Neushoorn accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 93 locaties in Leeuwarden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Nieuwestad hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Rossi Rossi
Google Maps Logo

Plastic-glazen-systeem bij de deur werkt niet, ging iemand anders met m’n drankje vandoor. Publiek erg jong en zogenaamd alternatief. Iets te veel pro-vaccinatie-gekkies. In de kroeg aan de voorkant was het leuker met techno en iets ouder publiek.

Rossi Rossi 1 week geleden
Linda Neuhuijs
Google Maps Logo

Mag de muziek uit svp, niet te doen vanaf het terras van de buren.

Linda Neuhuijs 1 week geleden
Mister Hugh Djass
Google Maps Logo

Leuk, sfeervol concertgebouw, alleen jammer dat er in de mannentoiletten twee pisbakken (troggen) zijn, en maar 1 hokje.

Mister Hugh Djass 1 maand geleden
Unake Makai
Google Maps Logo

Leuke evenementen laatste tijd. Veel voor de alternatieve subculturen. Beveiliging is ook top! Ik voelde me erg serieus genomen. Bier is inderdaad wel duur maar verder prima ervaring gehad.

Unake Makai 2 maanden geleden
Nico Nicolai
Google Maps Logo

BBKing experience band geweest. Wat een top artiesten die kunnen best wel een riedeltje spelen. De dochter van BBKing Claudette zong ook. Persoonlijk viel mij haar stem wat tegen. Over het algemeen stond het geluid wel aardig hard. Wat mij wel tegen de borst stuit is de info op de website van de neushoorn. Micheal Lee zou ook optreden maar nooit gezien of gehoord. En voor hem kwam ik ook nog speciaal, naast de andere bandleden. Jammer dat dit niet werd aangegeven van te voren of medegedeelt... Van de 8 omschreven bandleden mistte ik er 2. Er zouden 2 trompetisten zijn maar nooit gezien. Of was dat kromme goudkleurige ding een trompet. 😂🤔😏 Anders waren het er 5 sterren geweest bij betere info. Je betaald er wel voor.

Nico Nicolai 2 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Leeuwarden

Benieuwd wat je naast Neushoorn nog meer in of rondom Leeuwarden (Nieuwestad) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Nieuwestad.