Novels Zaandam map

Novels Zaandam

7.6 ยท 1582 recensies

Dam 28-30, Zaandam

Novels Zaandam
Novels Zaandam Novels Zaandam
Novels Zaandam Novels Zaandam
Novels Zaandam

Over deze locatie

Heerlijke cocktails, goede sushi, stevige burgers en vriendelijk personeel. Novels Zaandam is de plek waar je je helemaal thuis zal voelen.

Aan de Dam 28-30 in het gebied 'Russische buurt' in Zaandam ligt Novels Zaandam. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.582 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Novels Zaandam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 66 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Russische buurt hebben we nog 24 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.