Novels Zaandam map

Novels Zaandam

7.6 · 1445 recensies

Dam 28-30, Zaandam

Novels Zaandam
Novels Zaandam Novels Zaandam
Novels Zaandam Novels Zaandam
Novels Zaandam

Over deze locatie

Heerlijke cocktails, goede sushi, stevige burgers en vriendelijk personeel. Novels Zaandam is de plek waar je je helemaal thuis zal voelen.

Aan de Dam 28-30 in het gebied 'Russische buurt' in Zaandam ligt Novels Zaandam. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.445 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Novels Zaandam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Russische buurt hebben we nog 23 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

nathalie bakker
Google Maps Logo

Denk je lekker een taartje te gaan eten. Krijg je een half afgevreten mini appeltaartje. Ik moest gewoon lachen dat ze met het bordje aan kwamen zetten, hoe kan je dat serveren? moet je vervolgens 8 euro afrekenen. Voor een normaal formaat is het al duur, maar dit is echt belachelijk! Zeker geen aanrader

nathalie bakker 1 week geleden
Lisa
Google Maps Logo

Babyshower hier onlangs gehad met een high tea. De tafel was leuk aangekleed en de inrichting ziet er gezellig uit. We kregen 2 etagères en twee kannen heet water. Dat werd neergezet zonder uitleg. Er werd verteld dat we nog een etagère zouden krijgen, dus wij bleven netjes wachten. Alleen kwam er niets. Medewerker gevraagd hoe dat zat, die moest navraag doen en kwam toen vertellen dat die twee etagères toch compleet waren. Het is dat we hem tegenhielden om aan te geven dat we wat uitleg wilden en (ook wel handig) theezakjes anders was ie met twee seconden weer verdwenen. Verder hebben we amper nog iemand aan tafel gezien. Nieuw theewater krijgen duurde een eeuw. Wij hebben het gelukkig heel gezellig gehad desondanks, maar de service was echt onvoldoende.

Lisa 2 weken geleden
Thari Thalitha Schol
Google Maps Logo

4 mei 2022 ontzettend lekker geluncht met m'n moeder. We zaten heerlijk in het zonnetje en werden door een ontzettend leuke en enthousiaste jonge vrouw geholpen. Je kon echt zien dat ze plezier had in haar werk! Heerlijk gegeten en als je er dan toch bent, probeer de homemade lemonade! Ontzettend lekker!

Thari Thalitha Schol 2 weken geleden
Lisa Pieneman
Google Maps Logo

We dachten gezellig uit lunchen te gaan maar wat was de bediening slecht. Na een half uur wachten eindelijk ons drinken gekregen terwijl het niet druk was. De koffie en thee stond al 20 min op de balie dus kregen we koude koffie. We werden totaal niet geholpen. De bediening was heel slecht en geen Excuses. Ook na het eten weer een uur gewacht tot de tafel afgeruimd werd. Na de lunch koffie met gebak besteld. Na 4 keer vragen kregen we de helft van de bestelling en geen gebak. De koffie was wederom koud! Ook stonden er andere drankjes op onze rekening die we niet besteld hadden. Hele slechte bediening.

Lisa Pieneman 1 maand geleden
Anne-Fleur S
Google Maps Logo

High-tea voor 3 gedaan: kosten €90. 1x de etagère die je op de foto ziet. Enorm teleurstellende service, zonder dollen moest ik 5x van mijn stoel komen voor 1 nieuw potje heet water. Steeds zou het geregeld worden, en gebeurde het niet. We zaten naast de bar, zeer bijzonder we 'niet gezien' werden. Slecht georganiseerde bediening, matige kwaliteit hapjes en een hoge rekening. Geen enkele vorm van excuses voor de service en het herhaaldelijk vergeten van onze bestelling. Echt uitermate teleurstellend. DONT GO HERE!

Anne-Fleur S 1 maand geleden
Phylicia Spalburg
Google Maps Logo

Telefonisch een babyshower gereserveerd. Alles besproken, ook de hapjes die op tafel geserveerd zouden worden, waren benoemd. Toen we eenmaal aan tafel zaten, kregen we de besproken zoete hapjes, maar de hartige hapjes waren echt teleurstellend. Niks zat erbij wat telefonisch besproken was: kroketjes, wraps, broodjes carpaccio, caprese, kip/tonijn. We kregen mini broodjes/toastjes? Met drie soorten hummus (pompoen, avocado, tomaat). En dat voor 35 euro per persoon. Na klagen toch iets anders erbij gekregen. Enorm teleurstellend. Ik zal hier nooit meer een arrangement reserveren.

Phylicia Spalburg 2 maanden geleden
Sebas Bloem
Google Maps Logo

Bij aankomst werden wij vrij onpersoonlijk ontvangen en kregen wij vanaf de deur een tafel aangewezen waar wij moesten zitten. Bij de vraag of wij aan een lege tafel mochten plaats nemen die wel paste bij het verzoek dat wij indienden bij de reservering werd kortaf en bot “nee” gezegd. De bediening was gehaast en leek geïrriteerd wanneer wij een vraag over het menu stelden en tijdens het hoofdgerecht werden wij verzocht het dessert alvast te kiezen want de keuken ging om 20:30 (!!?) sluiten. Het eten was wel oke, maar een droog sneetje wit casinobrood uit de supermarkt bij een biefstukje is naar mijn idee ongepast in een restaurant. De tafel waar wij graag wilden zitten bleef overigens de hele avond leeg. Jammer

Sebas Bloem 2 maanden geleden
Jeffrey van Dongen
Google Maps Logo

Bediening had haast. Waar wij een avond gezellig wouden eten en drinken was het resultaat dat we Kwart over zes weer thuis waren. Binnen 1 uur hadden we een starter ,voorgerecht en hoofdgerecht. Heb maar 1 biertje kunnen bestellen. Voor mij nooit meer een avond hier. Biefstuk was net aan naar wens gebakken. Smaak van het eten was goed. brood bij de biefstuk oud.mijn vrouw heeft een maag verkleining gehad en heeft zo snel moeten eten waardoor zei een dumping heeft. Jammer , restaurant heeft genoeg potentie om een favoriet restaurant te worden

Jeffrey van Dongen 2 maanden geleden
Nayana Spaan
Google Maps Logo

*Bij binnenkomst 3 keer verplaatst van tafel. *De toilet was ontzettend vies en overal lag toilet papier op de grond, ook lag er geen toilet papier. Ongelooflijk maar persooneel zat te " chillen " in de schommelstoel tegenover de lange bar in het restaurant. Dan mogen we wel in corona tijden leven, r dit was allemaal wel erg uit proporties, wauw! Ook toen ik naar buiten liep, bij de deur staat een een paaltje niemand die je even waarschuwd." pa

Nayana Spaan 3 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.