Oocker map

Oocker

10 · 153 recensies

Frederiksplein 29h, Amsterdam

Open

Oocker
Oocker Oocker
Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker Oocker
Bekijk meer
Oocker

Over deze locatie

Aan de Frederiksplein 29h in het gebied 'Utrechtsebuurt-Zuid' in Amsterdam ligt Oocker. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 153 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Oocker accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 996 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Utrechtsebuurt-Zuid hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Oocker is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn de openingstijden van 15:00 tot 23:00. Op vrijdag en zaterdag is Oocker langer geopend, namelijk van 15:00 tot 23:30. Op zondag zijn de openingstijden iets beperkter: op deze dag is Oocker geopend van 15:00 tot 22:00.

Plan een bezoek aan Oocker op een geschikt tijdstip en geniet van de aangeboden faciliteiten en diensten. Houd er rekening mee dat Oocker op woensdag gesloten is. We wensen een aangenaam verblijf!

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Oocker' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Oocker. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.