Parfumerie Douglas Capelle aan den IJssel

Parfumerie Douglas

Bij Parfumerie Douglas gelegen aan de Centrumpassage 63-65 in Capelle aan den IJssel kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Parfumerie Douglas is één van de 6 locaties in Capelle aan den IJssel op CardMapr.

Parfumerie Douglas

Centrumpassage 63-65 in Capelle aan den IJssel

Betalen met creditcards bij Parfumerie Douglas in Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel aan de Centrumpassage 63-65 bevindt zich Parfumerie Douglas. Bij Parfumerie Douglas kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Verzorging, scoort Parfumerie Douglas een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Parfumerie Douglas Logo

Categorie

Verzorging

Stad

Capelle aan den IJssel

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 451 0711
Routebeschrijving
Parfumerie Douglas Capelle aan den IJssel
Parfumerie Douglas Capelle aan den IJssel
Parfumerie Douglas Capelle aan den IJssel

Reviews

Wat zeggen anderen over Parfumerie Douglas?

Parfumerie Douglas wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 60 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vandaag deze winkel bezocht om wat aankopen te doen. Helaas werd ik niet geholpen.. Er liepen 3 verkoopsters. Ik weet niet of dat met Corona te maken heeft dat je zelf maar moet kijken. Dus niks gekocht. Ben maar naar Ici Parijs gegaan.

Lees verder

1/5

Geweldig mijn flesje angel parfum laten vullen super leuke en lieve medewerkers in de winkel en kreeg monstertjes mee altijd leuk uitproberen

Lees verder

5/5

Het personeel help goed en geef goede informatie over de producten. Dit geval over wenkbrauwpotlood

Lees verder

4/5

26 december 2019, 2e kerstdag. Ik en mijn moeder kregen beiden een fles Gucci van mijn stiefvader vandaag voor de kerst, deze parfum was verkeerd geadviseerd bij de verkoop en helaas niet de juiste geur. Dus wilde wij deze nog geen half uur na het uitpakken omruilen bij de plaatselijke douglas, waar de perfums tevens zijn gekocht.... Bij binnenkomst was het winkelpersoneel al niet heel aangenaam klantvriendelijk zoals ik normaliter van douglas gewend ben. Bij de kassa werd er nogal laconiek gereageerd door een medewerkster dat we graag wat wilde ruilen en na relatief domme vragen van deze dame werd er gezegd dat iemand anders kwam helpen, er kwam een zeer asociale “teamleidster” voor in de plaats om de 2 parfums te ruilen, zij was zeer onvriendelijk en had weinig begrip voor de ruil. Nadat zij in de voorraad had gekeken was de geur die wij wilde hebben van dezelfde lijn helaas niet op voorraad, natuurlijk stonden wij erop dat het geld dan terug werd gegeven aangezien alles klopte met de bon en de parfums nog in folie zaten. De dame werd nog asocialer in haar doen en laten, maakte geen oogcontact en zette ons werkelijk neer als een hoop stront, ze zei op een verschrikkelijk onbeschofte manier dat er een gift ‘die nooit is ontvangen bij de parfums’ zat en ze stond erop dat ze die terug moest hebben, hier kregen wij al vraagtekens bij aangezien dit ook niet op de bon was vermeld en niet was ontvangen. Met tegenzin maakte zij de kassa open en smeet het bonnetje voor invullen van gegevens neer, na het teruggeven van het geld werd er nog op zeer onbeschofte toon gezegd: ‘Voortaan binnen 14 dagen terugbrengen!’ Geen excuses dat er dingen flink mis zijn gegaan met de verkoop van de parfum en niet geluisterd is naar de wensen van mijn stiefvader (hij had notabene naam en foto bij zich van de geur????) geen prettige dag verder, geen affiniteit, en al zeker geen klantvriendelijkheid. De Douglas is het Oosterhof kan een flinke schoonmaak in personeel en klantvriendelijkheid-cursusen gebruiken. Ik vind het Schandalig hoe wij zijn behandeld vandaag, NIETS te vergelijken met de goeie service die normaalgesproken ELDERS word verleend!

Lees verder

1/5

De parfum smaakten lekker er zat een hoop geld in de kassa toen ik het had gestolen Het smaakten top

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Parfumerie Douglas

Goed nieuws! Bij Parfumerie Douglas in Capelle aan den IJssel kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Capelle aan den IJssel

Benieuwd naar andere locaties in Capelle aan den IJssel waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Capelle aan den IJssel zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Capelle aan den IJssel
Restaurant Perceel Capelle aan den IJssel Restaurant

Restaurant Perceel

Dorpsstraat 3

ICI PARIS XL Capelle aan den IJssel Verzorging

ICI PARIS XL

Koperwiek 61

Jumbo Capelle aan den IJssel Supermarkt

Jumbo

Koperwiek 24-30

C&A Capelle aan den IJssel Mode

C&A

Koperwiek 66

HEMA Capelle aan den IJssel Warenhuis

HEMA

Centrumpassage 51-53

Rituals Capelle aan den IJssel Verzorging

Rituals

Centrumpassage 124

Andere Parfumerie Douglas locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Parfumerie Douglas nog meer locaties. Naast Parfumerie Douglas in Capelle aan den IJssel kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Parfumerie Douglas locaties
Parfumerie Douglas Alkmaar Verzorging
Parfumerie Douglas Almelo Verzorging
Parfumerie Douglas Almere Verzorging
Parfumerie Douglas Almere Verzorging
Parfumerie Douglas Alphen aan den Rijn Verzorging

Parfumerie Douglas

Alphen aan den Rijn

Parfumerie Douglas Amersfoort Verzorging

Parfumerie Douglas

Amersfoort