Parfumerie Douglas Hilversum

Parfumerie Douglas

Bij Parfumerie Douglas gelegen aan de Kerkstraat 40 in Hilversum kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Parfumerie Douglas is ├ę├ęn van de 6 locaties in Hilversum op CardMapr.

Parfumerie Douglas

Kerkstraat 40 in Hilversum

Betalen met creditcards bij Parfumerie Douglas in Hilversum

In Hilversum aan de Kerkstraat 40 bevindt zich Parfumerie Douglas. Bij Parfumerie Douglas kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Verzorging, scoort Parfumerie Douglas een 7.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Parfumerie Douglas Logo

Categorie

Verzorging

Stad

Hilversum

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

035 624 6204
Routebeschrijving
Parfumerie Douglas Hilversum
Parfumerie Douglas Hilversum
Parfumerie Douglas Hilversum

Reviews

Wat zeggen anderen over Parfumerie Douglas?

Parfumerie Douglas wordt gewaardeerd met een 3.6 gebasseerd op 86 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Dit is een mooie zaak, maar het personeel is ongemotiveerd. Kwam donderdagavond 20-7-17 binnen en het personeel was druk met elkaar in gesprek en had geen oog voor klanten. Toen we uiteindelijk op verzoek werden geholpen bleek de parfum die we wilde hebben niet op voorraad te zijn. Bij ICI Paris, een paar meter verderop, direct geslaagd.

Lees verder

2/5

Er loopt vriendelijk personeel in de winkel maar ook zeker personeel wat minder aardig overkomt. Verder is het me nu al een aantal keer opgevallen dat je bij je aankoop helemaal geen proefjes krijgt. Laatst ook een cadeau voor iemand gekocht, werd geen enkel proefje bij gedaan. Heb thuis zelf maar wat proefjes die ik had liggen erbij gedaan. Heb dit ook al van andere mensen gehoord. Verder kwam ik een tijdje geleden ook om een parfum bij te laten vullen. Drie van de personeelsleden wisten niet hoe dit moest, er moest iemand van beneden komen. Vervolgens wilde ik weten of het bijvullen ook onder een 25% kortingsactie viel. Eerste personeelslid wist het niet, ging het aan een ander vragen. Die zei dat de korting niet van toepassing was op 30ml bijvullen, alleen vanaf 50ml. Later bij de kassa bleek de korting ook gewoon op 30ml te gelden. Personeel was dus slecht op de hoogte.

Lees verder

2/5

Onoverzichtelijk zaak, groot maar heel beperkte assortiment, diverse merken niet verkrijgbaar. Personeel totaal niet gemotiveerd, kijken weg als je iemand zoekt om iets te vragen, je voelt je totaal niet welkom. Enige uitzondering was dame bij de Mac counter die wel moeite neemt om advies te geven. Totaal geen luxe gevoel van iets moois uitzoeken, meer noodzakelijk kwaad om iets aan te vullen.

Lees verder

1/5

Wat een chagrijnig personeel zeg ongelofelijk. Totaal niet vriendelijk. De betreffende dame leek totaal geen zin te hebben in haar werk en dat was goed te merken.

Lees verder

1/5

Vroeger kon je hier normaal met het personeel praten. Tegenwoordig staat de muziek net zo hard als in een dans club. Personeel is jong en niet al te snugger

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Parfumerie Douglas

Goed nieuws! Bij Parfumerie Douglas in Hilversum kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Hilversum

Benieuwd naar andere locaties in Hilversum waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Hilversum zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Hilversum
ALDI Hilversum Supermarkt

ALDI

Noordse Bosje 23

Game Mania Hilversum Speelgoedwinkel

Game Mania

Kerkstraat 13

HEMA Hilversum Warenhuis

HEMA

Kerkstraat 29

JD Sports Hilversum Sportwinkel

JD Sports

Kerkstraat 35-37

Bershka Hilversum Hilversum Mode

Bershka Hilversum

Kerkstraat 6-8

vanHaren schoenen Hilversum Mode

vanHaren schoenen

Kerkstraat 10

Andere Parfumerie Douglas locaties in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Parfumerie Douglas nog meer locaties. Naast Parfumerie Douglas in Hilversum kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Parfumerie Douglas locaties
Parfumerie Douglas Alkmaar Verzorging
Parfumerie Douglas Almelo Verzorging
Parfumerie Douglas Almere Verzorging
Parfumerie Douglas Almere Verzorging
Parfumerie Douglas Alphen aan den Rijn Verzorging

Parfumerie Douglas

Alphen aan den Rijn

Parfumerie Douglas Amersfoort Verzorging

Parfumerie Douglas

Amersfoort