Parfumerie Douglas Rotterdam

Parfumerie Douglas

Bij Parfumerie Douglas gelegen aan de Poolsterstraat 85 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Parfumerie Douglas is één van de 122 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Parfumerie Douglas

Poolsterstraat 85 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Parfumerie Douglas in Rotterdam

In Rotterdam aan de Poolsterstraat 85 bevindt zich Parfumerie Douglas. Bij Parfumerie Douglas kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Verzorging, scoort Parfumerie Douglas een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Parfumerie Douglas Logo

Categorie

Verzorging

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 209 4246
Routebeschrijving
Parfumerie Douglas Rotterdam
Parfumerie Douglas Rotterdam
Parfumerie Douglas Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Parfumerie Douglas?

Parfumerie Douglas wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 143 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Nou laat ik het dan zo zeggen ik heb afgelopen week eind april n ' geurtje gekocht vr mezelf ze zij dat deze 44,- euro koste nou prima so far so good Maar thuis keek ik op het bonnetje bleek dat ze 3,80 euro er meer bij getikt hadden hier gisteren 2 mei over gebeld ik zou 3,80 euro contant terug krijgen ik vandaag terug kon ik geen 3,80 euro contant terug krijgen ze houden hier mee zich niet aan de afspraak om mij de 3,80 euro contant terug te geven toen wert het alleen maar vager en vreemder ze had het in eens over dat ik maar 3 euro terug kreeg maar dit kon niet contant want dat was opeens niet mogelijk ik kon n te goed bon krijgen stamp voetend had ze er 3,80 euro op de tegoed bon gezet toen zei ze met een Fake gemaakte glimlach uw kunt het 3,80 besteden bij uw volgende bezoek aan onze winkel toen dacht ik echt Hell no ik ga wel naar een andere Douglas opzoek waar ik in de 1e plaats niet opgelicht woord

Lees verder

1/5

Centraal gelegen winkel in het Alexandrium, gemakkelijk te bereiken via de snelweg. De winkel beschikt over een ruim assortiment waarbij alle bekende merken vertegenwoordigd zijn. Persoonlijk is vriendelijk en behulpzaam. De prijzen zijn enigszins aan de hoge kant, maar gezien de kwaliteit en het persoonlijk contact wel te verdedigen. Zorg er wel voor dat je in de vroege uren komt zodat het nog rustig is.

Lees verder

5/5

Bijzonder Slecht geholpen, een zeer onvriendelijke mevrouw achter de kassa ik had helaas een cadeau gehad uit deze zaak en Moest er helaas mee terug. Maar ik ga hier dus echt nooit meer terug, in de verste verte niet te vergelijken met de zeer goede ervaring die ik normaal gesproken met de Douglas in mijn eigen woonplaats heb.

Lees verder

1/5

Hele goede service, zeer vriendelijk personeel.

Lees verder

4/5

Goede service maar wel gierig met monsters

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Parfumerie Douglas

Goed nieuws! Bij Parfumerie Douglas in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 122 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13