Parfumerie Douglas Rotterdam

Parfumerie Douglas

Bij Parfumerie Douglas gelegen aan de Weissenbruchlaan 158 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Parfumerie Douglas is één van de 8 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Parfumerie Douglas

Weissenbruchlaan 158 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Parfumerie Douglas in Rotterdam

In Rotterdam aan de Weissenbruchlaan 158 bevindt zich Parfumerie Douglas. Bij Parfumerie Douglas kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Verzorging scoort Parfumerie Douglas een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Parfumerie Douglas

Voor de actuele openingstijden van Parfumerie Douglas in Rotterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Parfumerie Douglas nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Verzorging

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

010 418 2604
Parfumerie Douglas Rotterdam
Parfumerie Douglas Rotterdam
Parfumerie Douglas Rotterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Parfumerie Douglas?

Parfumerie Douglas krijgt een beoordeling van 8/10 gebasseerd op 58 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Voelde me niet prettig toen ik daar binnen was. De dame stond mij met argus ogen in de gaten te houden terwijl ze iemand aan het helpen was met afrekenen. Geef liever ergens mn geld uit waar ze ook andere mensen die niet uit hillegersberg komen willen helpen. Heb een grote tatoeage op m'n arm en pas blijkbaar niet in de 'doelgroep' . Leek wel of ze een allien zag toen ik binnen kwam. Enge mensen daar!!!

Lees verder

2/5

Voor de zoveelste keer onvriendelijk geholpen, deze mevrouw deed nauwelijks moeite om goed te zoeken.en probeerde ook niet om enige moeite te doen om iets anders te zoeken. Graag beter personeel aannemen, jongere meisjes/jongens die interesse hebben in dit vak. Ik ken filialen in het land waar dit fantastisch werkt.

Lees verder

1/5

Erg ontevreden over mijn bezoek aan Douglas Hillegersberg. Drie vrouwelijke medewerkers die mij en mijn partners bij binnenkomst al raar aankeken alsof wij aliens waren. Denk dat zij nooit mensen met een kleurtje hebben gezien. We moesten persé met contant geld betalen en werden niet echt vriendelijk toegesproken. Ik ben vaste klant bij Douglas maar naar deze filiaal kom ik niet meer terug.

Lees verder

1/5

Onvriendelijke meisjes achter de kassa. Waar ze overigens niet achter vandaag komen en persoonlijke zaken aan het bespreken zijn. Ik zei vervolgens geen gedag toen in naar buiten liep (ze waren immers druk in gesprek, ik wilde ze niet storen) en kreeg een snauwerige 'tot ziens'. Ben naar de Bijenkorf gereden hierna en ben daar vriendelijk en kundig geholpen.

Lees verder

1/5

Deze Douglas winkel is bijzonder onprettig. De dames die er werken zijn onaardig en arrogant. Ik probeer daarom altijd de Douglas aan de Lijnbaan te bezoeken, daar word je wél vriendelijk en respectvol behandeld. Zoals het hoort, klant is immers koning.

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Parfumerie Douglas

Goed nieuws! Bij Parfumerie Douglas in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Rotterdam

Benieuwd wat je naast Parfumerie Douglas nog meer in of rondom Rotterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Rotterdam.

ALDI Rotterdam Supermarkt

ALDI

Argonautenweg 14

ALDI Rotterdam Supermarkt

ALDI

Binnenhof 39

ALDI Rotterdam Supermarkt

ALDI

Linker Rottekade 6B

Rituals Rotterdam Verzorging

Rituals

Bergse Dorpsstraat 99A

Pearle Opticiens Rotterdam Rotterdam Opticien

Pearle Opticiens Rotterdam

Peppelweg 80 -A

Dirk van den Broek Rotterdam Supermarkt

Dirk van den Broek

Bergweg 91

ICI PARIS XL Rotterdam Verzorging

ICI PARIS XL

Streksingel 67B

Andere Parfumerie Douglas winkels in Nederland

Benieuwd naar andere Parfumerie Douglas winkels in Nederland? Parfumerie Douglas heeft in totaal 106 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Parfumerie Douglas toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle winkels van Parfumerie Douglas te vinden.

Bekijk alle Parfumerie Douglas winkels
Parfumerie Douglas Alkmaar Verzorging
Parfumerie Douglas Almelo Verzorging
Parfumerie Douglas Almere Verzorging
Parfumerie Douglas Almere Verzorging