Parfumerie Douglas Veghel Veghel

Parfumerie Douglas Veghel

Bij Parfumerie Douglas Veghel gelegen aan de Hoofdstraat 26 in Veghel kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Parfumerie Douglas Veghel is één van de 8 locaties in Veghel op CardMapr.

Parfumerie Douglas Veghel

Hoofdstraat 26 in Veghel

Betalen met creditcards bij Parfumerie Douglas Veghel in Veghel

In Veghel aan de Hoofdstraat 26 bevindt zich Parfumerie Douglas Veghel. Bij Parfumerie Douglas Veghel kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Verzorging scoort Parfumerie Douglas Veghel een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Verzorging

Stad

Veghel

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0413 353 889
Parfumerie Douglas Veghel Veghel
Parfumerie Douglas Veghel Veghel
Parfumerie Douglas Veghel Veghel

Reviews

Wat zeggen anderen over Parfumerie Douglas Veghel?

Parfumerie Douglas Veghel wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 19 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Super goede service van deze mensen! Op kerstavond, in een lockdown, gewoon producten kunnen bestellen die ze zelfs die kerstavond zelf thuis willen bezorgen. Heel erg bedankt!

Lees verder

5/5

Zo'n aardige dames die daar werken!

Lees verder

4/5

Voor mijn gevoel keek het personeel ons de winkel uit, ik wilde graag een geurtje, die ik in het douglas magazine had gezien. 25% procent op bijna alle geuren. Het is goed dat ze bij douglas zeggen “bijna” want inderdaad, dit geurtje hoorde er toevallig niet bij. Tevens ben ik lid van de Douglas member club, en heb ik daarvoor een betaling moeten doen toen ik het pasje aanvroeg. Ik nam het geurtje toch omdat ik daardoor via mijn Douglas Member pasje wel korting zou moeten krijgen. Vervolgens loop ik de winkel uit, en kijk ik op het bonnetje en zie dat er geen korting is verrekend. Goed, ik terug, staat het personeel lijkt wel met al het personeel achter de kassa, dus ik loop naar de kassa en vraag of het fout is gegaan met de verrekening van mijn member korting. “Nee, dat is alleen op make-up” Wat een onzin, en dat weet het personeel van de Douglas ook, ik kwam namelijk regelmatig bij een Douglas en heb altijd korting gekregen op parfums. Dat is ook de insteek waarom ik het member kaartje heb aangevraagd. Vervolgens zegt ze toch snel “Ik zei al dat dat een exclusief geurtje was” Waarna ik zonder gedag de winkel uitgekeken werd, heel erg ongemakkelijk. Vervolgens heb ik op internet rond gekeken en inderdaad een vele male goedkopere variant gevonden, wat 35(!) scheelt, en ben ik het luchtje terug gaan brengen naar de Douglas. Ik bedoel, anders zou je een dief zijn van je eigen portommonee. Vervolgens staat er een persoon in de winkel, en geef ik aan het geurtje terug te willen brengen. Krijg ik vervolgens allemaal vragen waarom ik hem toch terug kom brengen, omdat ik het geurtje zo lekker vond. Douglas, als het personeel mij niet de winkel had uitgekeken, dan had ik dat niet gedaan, maar het voelt intimiderend om zo met zijn alle een klant die alleen een vraag had de winkel uit te kijken. Voor mij voorlopig geen Douglas meer, of een ander filiaal, die van Veghel sla ik over.

Lees verder

2/5

Personeel kijkt je buiten, voelen zich beter dan hun klanten. Korting acties zoals korting op bijna alles.. leuk maar de helft van de geuren valt daar niet onder. Wel een goede manier op mensen naar binnen te lokken, maar ik kom er niet meer terug. Wel nette winkel.

Lees verder

2/5

Je wordt hier snel geholpen en goed geadviseerd. Ruim assortiment en leuke aanbiedingen.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Parfumerie Douglas Veghel

Goed nieuws! Bij Parfumerie Douglas Veghel in Veghel kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Veghel

Benieuwd naar andere locaties in Veghel waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Veghel zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Veghel
Tango Veghel Veghel Tankstation

Tango Veghel

Gasthuisstraat 13

Parfumerie Douglas Veghel Veghel Verzorging

Parfumerie Douglas Veghel

Hoofdstraat 26

Hans Anders Opticien Veghel Veghel Opticien

Hans Anders Opticien Veghel

Kalverstraat 10

Jumbo Veghel Supermarkt

Jumbo

Stationsstraat 11

Pearle Opticiens Veghel Veghel Opticien

Pearle Opticiens Veghel

Molenwieken 13

ICI PARIS XL Veghel Verzorging

ICI PARIS XL

Molenwieken 10

Kruidvat Veghel Drogisterij

Kruidvat

Molenwieken 58

ALDI Veghel Supermarkt

ALDI

Vlas en Graan 126

Andere Parfumerie Douglas winkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent Parfumerie Douglas nog meer locaties. Naast Parfumerie Douglas Veghel in Veghel kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Parfumerie Douglas locaties
Parfumerie Douglas Alkmaar Verzorging
Parfumerie Douglas Almelo Verzorging
Parfumerie Douglas Almere Verzorging
Parfumerie Douglas Almere Verzorging
Parfumerie Douglas Alphen aan den Rijn Verzorging

Parfumerie Douglas

Alphen aan den Rijn

Parfumerie Douglas Amersfoort Verzorging

Parfumerie Douglas

Amersfoort