Parkeergarage Euroborg map

Parkeergarage Euroborg

7.8 · 62 recensies

Boumaboulevard 115, Groningen

Parkeergarage Euroborg
Parkeergarage Euroborg Parkeergarage Euroborg
Parkeergarage Euroborg Parkeergarage Euroborg
Parkeergarage Euroborg

Over Interparking

Aan de Boumaboulevard 115 in het gebied 'Europapark' in Groningen ligt Parkeergarage Euroborg. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 62 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Parkeergarage Euroborg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 136 locaties in Groningen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Europapark hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Lydia Lisa Meijer
Google Maps Logo

Deze uit de kluit gewassen parkeergarage ligt onder het voetbalstadion. Ik parkeer daar als ik naar de bioscoop Kinepolis ga. Je moet daarom uitkijken als FC Groningen een thuiswedstrijd heeft. Ik zou niet weten of je dan als bioscoopbezoeker kan parkeren. Uitkijken doe ik ook vanwege mijn veiligheid. Op het oog is er niets mis, maar ja voorgevoel. Uitkijken ook bij aankomst en vertrek. De in- en uitritten vind ik krap en ik heb al die jaren wel eens problemen gehad met de slagbomen. Soms ging het mis met het kaartje, soms met de pinpasherkenning. Enfin, uiteindelijk kwam ik er uit.

Lydia Lisa Meijer 2 maanden geleden
Lucy Coopman
Google Maps Logo

Veilige plaats om je auto te parkeren.

Lucy Coopman 3 maanden geleden
Frank Oude Hassink
Google Maps Logo

Helaas geen lift

Frank Oude Hassink 4 maanden geleden
Gerard Tros
Google Maps Logo

Ruime parkeergarage. Zonder betaalautomaat mogelijk in- en uitrijden. De in en uitrijstroken zijn niet erg breed gezien de sporen op de pilaren.

Gerard Tros 4 maanden geleden
Mudshark
Google Maps Logo

Geen idee hoe ruim deze garage is, want ik kom er met mijn doodgewone standaard Opel Vivaro niet in, die is namelijk 1,97m hoog, en de maximale voertuighoogte is 1,90m. Dus mensen met een bestelbusje...bereid je voor op een teleurstelling.

Mudshark 5 maanden geleden
Roelof Kortstra
Google Maps Logo

Ruim, schoon en netjes

Roelof Kortstra 1 jaar geleden
Patrick “Tr7”
Google Maps Logo

Geld vergeten en werd er gratis uitgelaten, bedankt!

Patrick “Tr7” 1 jaar geleden
Klaas Kamp
Google Maps Logo

1,50 voor een rondje niet parkeren. Als je nou buiten de garage al kenbaar maakt dat je niet naar stoker en brander en offices kan doorrijden dan heb je de keus van inrijden of niet. Binnen rijden en dan zien dat na de jumbo niet verder gereden kan worden vanwege werkzaamheden, gelijk rechtsomkeert en na een rondje binnenkomst tot uitgang van 2 minuten, maar wel dus 1,50moeten aftikken. Ik vind het diefstal

Klaas Kamp 1 jaar geleden
Steven Smid
Google Maps Logo

Een parkeerplaats vinden rond de Euroborg (stadion FC Groningen, bioscoop, zeer grote Jumbo) is geen probleem. Onder het stadion bevindt zich een zeer grote parkeergarage waar je voor redelijke tarieven een parkeerplaats vindt. Doe je boodschappen bij de Jumbo dan krijg je een uitrijkaart.

Steven Smid 2 jaar geleden
T canman
Google Maps Logo

Zeer asociale medewerker en belachelijke regelgeving. Zag bij het in de rij staan voor de poort dat de JUMBO gesloten was, vervolgens wilde ik achteruit rijden maar er stond ondertussen al iemand achter mij in de rij waardoor dit geen optie was. Ben vervolgens door de poort gereden en ogenblikkelijk weer naar de uitgang gereden, zonder te parkeren. Bij het uitrijden moest ik plots 1.50 euro betalen, wat principiële onzin is omdat ik niet heb geparkeerd. De medewerker hier op aangesproken, maar die wilde de poort niet openen en verwees naar de algemene voorwaarden. Dat zal allemaal wel, maar dit is zeer onredelijk en klantonvriendelijk. Zal er nooit meer komen, wat een arrogante houding!

T canman 3 jaar geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Groningen (Europapark) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Interparking Bios
Parkeergarage Station Europapark
Tergooi Ziekenhuis - locatie Hilversum
Parkeergarage Alexandrium Zuid
Bigshops Parkboulevard
Duitslandlaan P9
Interparking Bios
Parkeergarage Forum
Interparking WTC The Hague
Parkeergarage Zuyderland
Interparking - Arrivals Parking
Interparking WTC-Beursplein
Interparking IJDock
Parkeergarage IJburgplein
P+R Olympisch Stadion (Interparking)
Interparking Helicon
Parkeergarage Alexandrium Noord
Interparking - Arrivals Parking
City Guide

Wat te doen in Groningen

Misschien wel een van de leukste studentenstad van Nederland. Vooral het nachtleven van Groningen is iets wat je moet hebben meegemaakt. Groningers staan ook bekend om hun gezelligheid.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Groningen. Meer van dit lees je in onze Groningen City Guide.